Mastros napísal:Len dodam, ze mapu de_dust4 by ste tiez mohli dat prec. Je bugova (velkemu kvantu hracov sa nespusti kvoli as_tundra.wad, ktore nam chyba) a aj tak sa kvoli tomu takmer nikdy neodhlasuje. Ak sa tak aj stane, vzdy nastane zmena, kym sa hraci stihnu rozdelit do timov.
timov?
dust4 môžu hrať na tomto serveri aj tímy? Alebo čo taká mini_milita...
Neviem co sa stazujes filipito, teraz tam zostali ti najvernejsi. A na ty fy/aim a inych krpatych mapach sa uplne lahko da zistit wh, take lahke som to este nemal. O vybornom plugine rockthevote mozem povedat ze si holudia velmi oblubili lebo mapa sa zvykne menit kazdych cca 10 minut v najvacsej prevadzke...
jastur napísal: pozrite si banlist, na 13 stranach je len JYSK*, musel by prekvapeny ze mu nejde napojit ani s dynamikou
//
No takze zdravim vas tu pekne.. nic sa nebojte o 3 tyzdne mam novy net.. dnes som poziadal o novy...skoda ze dodacia lehota je az 3 tyzdne no ale nejak to vydrzim Naviac som povolal kamaratov z bratislavy takze meno JYSK* sa velmi lahko moze v najblizsich dnoch objavit na serveri HOJKO ... MNA SA TAK LAHKO NEZBAVITE JA SOM LAHKO SIRIVA EPIDEEMIA BB
JYSK napísal://
No takze zdravim vas tu pekne.. nic sa nebojte o 3 tyzdne mam novy net.. dnes som poziadal o novy...skoda ze dodacia lehota je az 3 tyzdne no ale nejak to vydrzim Naviac som povolal kamaratov z bratislavy takze meno JYSK* sa velmi lahko moze v najblizsich dnoch objavit na serveri HOJKO ... MNA SA TAK LAHKO NEZBAVITE JA SOM LAHKO SIRIVA EPIDEEMIA BB
pevne verim v to, že teba raz život poriadne prefacka. ver mi bude to len pre tvoje dobro. lebo ak si takyto frajer aj v reale, tak mam zato, že niekomu raz rupne v bedni a potom mozes naviac povolat kamaratov na Jednotku Yntenzivnej Starostlivosti Koko*ko
el_chupacabra napísal:timov?
dust4 môžu hrať na tomto serveri aj tímy? Alebo čo taká mini_milita...
ale toto si nikto nevsimol?
ze ked sa votne tato mapa tak fakt teamy nehraju ale hra sa len 1vs1 a pri tom ostatni sa nemozu napojit ani len na spec??
bud to opravte alebo mapu zmazte.
Tu je video...ale nieje tam zvuk som zabudol na zvuk ...ale ze niektore veci by sa nedali ani so zvukom...a hovori ze ma premenlivu IP tak je mu jedno ci dostane ban...keby necheatoval asi by to nehovoril...ale nvm nvm ci by niekdo hral tak debilne s WH ale viac hracov sa stazovalo tak si to niekdo pozrite a posudte...alebo ked tak sa zozenie viac materialu
Tu je video...ale nieje tam zvuk som zabudol na zvuk ...ale ze niektore veci by sa nedali ani so zvukom...a hovori ze ma premenlivu IP tak je mu jedno ci dostane ban...keby necheatoval asi by to nehovoril...ale nvm nvm ci by niekdo hral tak debilne s WH ale viac hracov sa stazovalo tak si to niekdo pozrite a posudte...alebo ked tak sa zozenie viac materialu
Bez zvuku je to ťažké, ale niektoré pasáže, no neviem neviem, podla mňa mal
Orindz to, že sa vyhovára na DynIP ešte nepotvrdzuje to, že zapol. Ja takisto hovorím na serveroch keď mi chcú dať ban za "cheaty" že mi to je jedno lebo mam dynamiku . Ale to len tak na okraj. Vita tu hviezdičku si mal zvýrazniť a meno by bolo kompletné.