Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa twardykamen »

Big Fish - velmi pekny pribeh, pekne spracovanie,dobri herci ani nemam co by som vytkol....snad to, ze som to nevidel skor... :) 10/10
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Výmena velmi dobra drama s Angelinou http://www.csfd.cz/film/230480-vymena-changeling/
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Terminator Salvation
Spokojný som maximálne. Neprehnané romatické scény, neamerický /až tak moc/ záver, fajn efekty, príbeh, herecké výkony a proste všetko. Tiež konečne i hudba zavážila.
Spokojnosť nadovšetko. Verím že bude pokračovanie. Bale tam musí byť.
Jediné čo ma trošku sklamalo je to, Že na to akú máme dnes k dispozícií techniku dokázali Arnolda tak nenormálne odfláknuť. Škoda.

9.3/10 :)

Tiež film The Rocker. Celkom pohodová komédia. Nič extra, proste klasika. Mrzí ma len to, Že hrali to čo hrali. Romantické skladby a ľudia sa z nich šli potrhať. Možno tam šlo o ich texty :) 7/10
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

The Hangover - nuz tak pri ziadnom inom filme som sa uz tak dlho dobre nepobavil :) 8/10 Namet bol vcelku originalny.

Observer and Report 6/10
Pri tomto filmiku sa dalo zasmiat, aj ked niektore sceny mi prisli prehnane trapne...
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Terminator Salvation - mne sa to páčilo, aj keď som veľa od toho nečakal, bol som skôr skeptický ale bol som príjemne prekvapený. Je tam dosť akcií, nudné to nie je, dobré efekty, je to skvelé 9/10.

Watchmen - mám rád filmy so superhrdinami, aj toto sa mi páčilo, pokazilo to jedine to, že to bolo veľmi zdĺhavé, dej sa posúval pomaly, akcií tam nebolo až toľko ale stále sa to oplatí pozrieť, 7/10.

The Hangover - komédia, kde sa aspoň dá aj zasmiať. Je tam pár veľmi podarených "ťahov" ale celkovo je to ozaj nadpriemerne dobrá komédia, hodnotím na 8/10.

Harry Potter a Polovičný princ - nie som veľký fanúšik Pottera, ale videl som všetky predošlé časti a čakal som ten najnovší. V porovnaní s predchádzajúcimi bol slabší, a to o moc slabší. Veľa sme sa nedozvedeli, dúfam, že nasledujúca časť bude lepšia, 6/10.

Hurikán v ringu - nie je to nový film ale by som spomenul, až tak sa mi zapáčil. Denzel Washington v dráme o boji za spravodlivosť, a hlavne za prežitie. Fantastický film u mňa jednoznačne 10/10.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dnes som si spravil taky filmovy den a dostal som sa k nasledovnemu(musim zahrnut aj starsie filmy..hadam nevadi):

Coraline 5/10
http://www.imdb.com/title/tt0327597/
Tato rozpravka ma nicim nenadchla a bol som rad, ked to skoncilo..Klasicky animak, ktory ma svojim pribehom nijak nezaujal..maximalne na jedno pozretie..

Twelve Monkeys 9/10
http://www.imdb.com/title/tt0114746/
Po dlhsej dobe som sa k tomuto dostal a veru nelutujem..Cely dej filmu je zaujimavy a vtiahne divaka do deja..Brat Pitt a Bruce Willis v jednom filme sa nezapru..

Apollo 13 9/10
http://www.imdb.com/title/tt0112384/
Tipujem, ze tento film uz bol aj v TV zopar krat, ale nikdy som ho nevidel..Bol som prekvapeny ako to bolo cele natocene podla skutocnosti..
Nevadila mi v tomto pripade ani ta americkost :)

Le dîner de cons 8/10
http://www.imdb.com/title/tt0119038/
Kam sa hrabu dnesne komedie..Sice starsi film, ale nato, ze je to Francuzko tak klobuk dole..Zasmial som sa schuti a to mi stacilo..Jednoduchy napad, super zrezirovany...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Insomnia - tiez trochu starsi film z 2002, ale kto nahodou nevidel, tak urcite odporucam. Napatie az do sameho konca, perfektne herecke vykony a to prostredie na Aljaske - naadhera, naozaj krasne zabery. A to som si vzdy myslela, ze je to len nejaka zasnezena diera :D Mne to prislo viac ako psychologicka drama, nez thriller.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Keďže sa novinkám moc nevenujem, dám tu trochu staršie filmy, ktoré ale stoja za zmienku (a videl som ich v "poslednej dobe") : ...

Kočár do Vídně
Smuteční slavnost
Dnes naposled
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ako suhlasim so Sovietom ze 12 Opic je super film navyse vidiet hrat retardovaneho Brada Pitta je umenie ale to u mna nesiaha ani po paty dalsiemu filmu ktory sa u mna dostal do TOP 20 velmi rychlo a to je Mesto bohov/Cidade de Deus CSFD ako nevidel som este drsnejsi film ako toto, co sa tyka pribehu mi to pripomina to rozpravanie trochu Pulp Fiction ale to je len dobre lebo zachytava to velke casove obdobie.Co sa tyka hercov najdete tu len strasne velky komparz a zevraj dost vela ludi ktori boli priamo v gangoch a to aj proti sebe a myslim ze to je dobre aspon som sa nemusel pozerat 2hod na napr:Nicolasa Cageho ktory je u mna najneakcnejsi akcny hrdina :lol: (okrem Tvárou v tvár). A ta veta na konci filmu ma dostala ako tam by som vazne nechcel byvat :wink:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

V poslednej dobe bohužiaľ na sledovanie filmov nemám moc času, ale spomínam si na perfektný film Nedodržaný sľub, ktorý bol dokonca zo slovenskej koprodukcie.
Pre mňa dobre, zaujímavo a neutrálno spracovaný film, pre iných možno len ďaľšia "židoboľševická" propaganda.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

vcera som bol na Brunovi a nasmial som sa ako uz davno nie, ale je to trochu drsny humor a kazdemu by som ten film urcite neodporucal.
Naopak, do pozornosti by som dal jeden dost znamy dokument>
http://www.csfd.cz/film/228783-crude-aw ... oil-crash/
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Včera som videl skvelý film, je z roku 2005, ale podľa mňa je výborný, má skvelý dej, ktorý nenudí, silný príbeh, aj dobrý záver. Odporúčam!
Legendy z Dogtownu / The lords of Dogtown
http://www.csfd.cz/film/116453-legendy- ... f-dogtown/
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Ja som v poslednej dobe skukol filmy

Nikdy to nevzdávaj (2008/ http://www.csfd.cz/film/237936-never-back-down/ )
a
Ip Man (2008/ http://www.csfd.cz/film/246291-ip-man/ )

Oba filmy su zamerane na bojove umenia a bitky :) oba filmy hodnotim velmi dobre...moc sa mi pacili...
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

http://www.csfd.cz/film/245665-banlieue-13-ultimatum/

Pefektná akcia na druhú skvelý film 13 okrsok ultimatum
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ja som tiez prave dopozeral okrsok 13 ultimatum.9/10 jeden bod dole za pribej inak to je namakane
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Okrsok 13: ultimate - predchvilou som to pozrel a dost sa mi to pacilo, 8,5/10
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

takže nič nove neprinesiem ale nevadí, je to film ktorý si zaslúži publicitu

tak ako kolegovia nadomnou dočkal som sa titulkou a už aj som spomínaný film musel vidieť...hovorím prirodzene o Banlieue 13 ultimatum , ktorému predchádzal takisto skvelý Banlieue 13
-veľa som do tohto pokračovania vkladal no tak to býva skoro vždy, človek sa teší na pokračovanie filmu navnadený trailerom sľubujúcim hory doly a dočká sa však iba sklamania či už absolútneho alebo iba do určitej miery ale to sklamanie prichádza v drvivej väčšine pokračovaní...

... no tentoraz neprišlo! Film ma pohltil hneď od prvej sekundy a ja už som rozmýšlal kedy si to pozrem opäť :D
akcia striedala príbeh, príbeh striedal akciu, do toho skvelá hudba...
u mňa to má ****/*****

odporúčam pozrieť...fanúšikovia jednotky sklamaný nebudú a nefanúšikovia jednotky nech si pozrú oba skvosty francúzskej filmovej produkcie :smt112

:smt006

:!: Podaný názor je čisto môj vlastný a nemusí sa stotožňovať s názormi iných divákov :!:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

The Proposal - prijemna komedia s mnohymi vtipnymi scenami. Taka letna pohodicka.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Road Trip II: Beer Pong

takze, urcite to nebudem povazovat za "najlepsi film v poslednej dobe", ale ak niekto hlada nejaku komediu, ktora ho nebude nudit, oddychne si pri nej a aj sa zasmeje - moze siahnut prave po tomto filme. 6/10 :)
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Neni novy, ale dobry je urcite.
Prave som dopozeral The Basketball Diaries

TRAILER

Film je o chalanovi, ktory zije v New Yorku a so svojimi kamaratmi sa poflakuje po uliciach. Ma v sebe talent - hra dobre basketbal, avsak drogy zmenia cely jeho zivot a stane sa zavisly na heroine.
Hlavnu ulohu hraje DiCaprio a zahral ju naozaj velmi dobre.
Film je podla skutocnej udalosti.

Kto nevidel, odporucam pozriet.
Prílohy
bd.jpg
Napísať odpoveď