hughito napísal:Tu ide o skôr o to, že Fico ( asi by som mal pre korektnosť napísať vláda ) si vysudzuje od novinárov milióny, kradne sa jak hovado a pozostalým dá almužnu 800 eur.
A neviem z akého dôvodu si mi vysvetľoval, že sa pozostalým pomoc zíde, to je mne nad slnko jasnejšie.
CITAJ chlape, citaj co pisem! vlada sa vyjadrila ze da viac, odhadom milion skk na pozostaleho, tak ako po novakoch-tieto peniaze pojdu z hmotnych rezerv a/alebo zo specialneho baliku penazi spadajuceho priamo pod predsedu vlady SR, ale nie su to drobne treba odbavit administrativu, to nieco potrva...DALSIE peniaze dostanu pozostali od ministerstva prace, soc. veci a rodiny ako od samostatnej institucie, to znamena ze dostanu kompenzaciu dva krat, raz velku raz malu, ta mala bude asi skor(a mensia bdue preto, ze ministerstvo nedisponuje tolkymi financiami ako vlada), kedze ministerstvo je vzdy mensim celkom ako kompletna vlada(v tomto pripade zrejme cerpajuca hmotne rezervy SR) uz fakt neviem ako inak to napisat aby si to pochopil
a vysvetloval som ti to, kedze si ocividne nepochopil preco sa ministerstvo rozhodlo kompenzovat samostatne