F.A. Premier league
Zrejme umiestnenie tímov z minulej sezóny, Arsenal na mieste štvrtom a Everton o miesto nižšie. Ale tak šlágrom by som to nenazýval, nikto nevie, ako to v tejto sezóne bude. Každopádne, zaujímavý zápas to bude určite.- eXo - napísal:Lenze Valenica ma celkom taku vysledkovu neistotu ze dokaze zahrat aj dobre ale dokaze to aj slusne posrat. Inak co je slagrom na Everton - Arsenal ?
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
Schelmy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
To Manwho si láskavo nechaj pre svojich gunárov. Zápas to bol celkovo slabej úrovni, rozhodca bol "najlepší". Na jednej strane simuluje Ballack, preruší hru. Na druhej strane dostane Evra ramenom do ksichtu hrá sa dobre že nie minútu ďalej a padne z toho gól. Potom Evra ČISTO zobral Ballackovi loptu, odpískaný faul + žltá kartaInnocence napísal:No tesne pred koncom to vyzerá lepšie pre Chelsea, ale ten druhý gól Chelsea bol čudný, rozhodca mohol imho kľudne pískať faul Ballacka na Evru. Uvidíme, či sa ManWho ešte spamätá.
Edit: Rooney v 92. minúte vyrovnáva na 2-2!!
-
IamMartinQo
Star
Tak ja som pozeral len prvy polocas , ale v tom sa mi zdal Manchester jasne lepsi .IamMartinQo napísal:Tu uz bolo jasne, Roonemyu sa topodarilo zdramatizovat, ale Man nic neukazal, od Chelsei to bolo vidiet od prvych minut ze pojde za vitaztvom, Carlo maza sebou uvod jako hrom
-
Schelmy
Medium Star
Od prvých minút? V prvom počase mohlo byť kludne dva-tri nula a bolo by po zápase..Chelsey podržal Cech..IamMartinQo napísal:Tu uz bolo jasne, Roonemyu sa topodarilo zdramatizovat, ale Man nic neukazal, od Chelsei to bolo vidiet od prvych minut ze pojde za vitaztvom, Carlo maza sebou uvod jako hrom
Ja som "mohol byť" americkým prezidentom, bohužiaľ nie som, ako vidíš. O všeličom by sa dalo polemizovať. Futbal sa hrá na góly, včera vyhrali lepšie mužstvo, Madchester nehral zle, ale predsa len, niečo tomu chýbalo - možno aj kúsok šťastia. Btw. očakával som viac od Valenciu, v súbojoch s Cashleym bol často odzbrojovaný a potom len fauloval..Schelmy napísal:Od prvých minút? V prvom počase mohlo byť kludne dva-tri nula a bolo by po zápase..Chelsey podržal Cech..
Tak som sa tešil, že si konečne pozriem PL po dlhšej dobe, no budem na feste (www.rockpodkamenom.sk) takže nič z toho. Každopádne prsty sa držia, moje tipy ste počuli (čítali) , indžóy.
-
IamMartinQo
Star
Krása po 1. polčase Stav Arsenal - Everton je 3:0
Góly dali Denilson, Vermaelen a Gallas
Parádna druhá polka 1. polčasu.....
Denilson krásny gól do ľavého vinkľa
......................................Almunia........................................
SAgna.............Gallas............Vermaelen.....................Clischy
.........................................Song..........................................
Bendtner............Fabregas........Denilson....................Arshavin
.......................................v.Persie.........................................
ale obrana parádna, Gallas s Vermaelenom bez chyby, ved aj vravel komentátor že na Toureho sa už dávno zabudlo.....
Gunners
Góly dali Denilson, Vermaelen a Gallas
Parádna druhá polka 1. polčasu.....
Denilson krásny gól do ľavého vinkľa
......................................Almunia........................................
SAgna.............Gallas............Vermaelen.....................Clischy
.........................................Song..........................................
Bendtner............Fabregas........Denilson....................Arshavin
.......................................v.Persie.........................................
ale obrana parádna, Gallas s Vermaelenom bez chyby, ved aj vravel komentátor že na Toureho sa už dávno zabudlo.....
Gunners
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional