F.A. Premier league

O športe...
- eXo -
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa - eXo - »

Lenze Valenica ma celkom taku vysledkovu neistotu ze dokaze zahrat aj dobre ale dokaze to aj slusne posrat. Inak co je slagrom na Everton - Arsenal ?
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Ak nebudem mat co robit , tak si kuknem Tottenham vs Liverpool , moje 2 naj.kluby v PL .
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

- eXo - napísal:Lenze Valenica ma celkom taku vysledkovu neistotu ze dokaze zahrat aj dobre ale dokaze to aj slusne posrat. Inak co je slagrom na Everton - Arsenal ?
Zrejme umiestnenie tímov z minulej sezóny, Arsenal na mieste štvrtom a Everton o miesto nižšie. Ale tak šlágrom by som to nenazýval, nikto nevie, ako to v tejto sezóne bude. Každopádne, zaujímavý zápas to bude určite.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Dúfam, že dnes sa Man Utd. dokáže vysporiadať s absenciami van der Sara a Vidića a získa pohár Community Shield...
Chelsea môže byť tento rok najvážnejší kandidát v boji o titul, preto je tento zápas dôležitý nielen pre psychiku teamu...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

no som zvedavý na 1 ostrý duel pod taktovkou Ancelottiho, dúfam že to dopadne dobre.
Innocence
VIP
VIP

No tesne pred koncom to vyzerá lepšie pre Chelsea, ale ten druhý gól Chelsea bol čudný, rozhodca mohol imho kľudne pískať faul Ballacka na Evru. Uvidíme, či sa ManWho ešte spamätá.

Edit: Rooney v 92. minúte vyrovnáva na 2-2!!
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Innocence napísal:No tesne pred koncom to vyzerá lepšie pre Chelsea, ale ten druhý gól Chelsea bol čudný, rozhodca mohol imho kľudne pískať faul Ballacka na Evru. Uvidíme, či sa ManWho ešte spamätá.

Edit: Rooney v 92. minúte vyrovnáva na 2-2!!
To Manwho si láskavo nechaj pre svojich gunárov. Zápas to bol celkovo slabej úrovni, rozhodca bol "najlepší". Na jednej strane simuluje Ballack, preruší hru. Na druhej strane dostane Evra ramenom do ksichtu hrá sa dobre že nie minútu ďalej a padne z toho gól. Potom Evra ČISTO zobral Ballackovi loptu, odpískaný faul + žltá karta :shock:. Ešteže bol slabý aj čiarový a nevšimol si ten tesný Rooneyho offside pri vyrovnávajúcom góle..
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

no treba uznať že rozhodca poškodil obe strany, ale som rád z prvej trofeje na Stampford bridge :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Gratulujem The blues k výhre :) :smt112 Žiaľ zápas som nevidel, bol som v maďarsku na kupku a práve som sa vrátil :(
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Tu uz bolo jasne, Roonemyu sa topodarilo zdramatizovat, ale Man nic neukazal, od Chelsei to bolo vidiet od prvych minut ze pojde za vitaztvom, Carlo maza sebou uvod jako hrom :lol:
Talian
Medium Star
Medium Star

IamMartinQo napísal:Tu uz bolo jasne, Roonemyu sa topodarilo zdramatizovat, ale Man nic neukazal, od Chelsei to bolo vidiet od prvych minut ze pojde za vitaztvom, Carlo maza sebou uvod jako hrom :lol:
Tak ja som pozeral len prvy polocas , ale v tom sa mi zdal Manchester jasne lepsi .
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

&vlado Weiss bude raz lepsi ako Ronaldo !
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Patjo napísal:&vlado Weiss bude raz lepsi ako Ronaldo !
Podla toho ktory Ronaldo lebo nebol ani jeden ani 2.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

IamMartinQo napísal:Tu uz bolo jasne, Roonemyu sa topodarilo zdramatizovat, ale Man nic neukazal, od Chelsei to bolo vidiet od prvych minut ze pojde za vitaztvom, Carlo maza sebou uvod jako hrom :lol:
Od prvých minút? V prvom počase mohlo byť kludne dva-tri nula a bolo by po zápase..Chelsey podržal Cech..
Innocence
VIP
VIP

Schelmy napísal:Od prvých minút? V prvom počase mohlo byť kludne dva-tri nula a bolo by po zápase..Chelsey podržal Cech..
Ja som "mohol byť" americkým prezidentom, bohužiaľ nie som, ako vidíš. O všeličom by sa dalo polemizovať. Futbal sa hrá na góly, včera vyhrali lepšie mužstvo, Madchester nehral zle, ale predsa len, niečo tomu chýbalo - možno aj kúsok šťastia. Btw. očakával som viac od Valenciu, v súbojoch s Cashleym bol často odzbrojovaný a potom len fauloval..
Talian
Medium Star
Medium Star

Samozrejme Americkým prezidentom sa ešte zatiaľ nemôžeš stať pretože nemáš na to vek a ani politické skúsenosti :D .

Takze keby bolo a malo mal Manchester vyhrat . Celkovo si myslím , že ten Ancelottiho diamant dlho fungovat nebude .
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tak dnes konečne štartuje PM :smt009 :smt023 Som zvedavý na prvé kolo :smt006
Innocence
VIP
VIP

Tak som sa tešil, že si konečne pozriem PL po dlhšej dobe, no budem na feste (www.rockpodkamenom.sk) takže nič z toho. Každopádne prsty sa držia, moje tipy ste počuli (čítali) , indžóy.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Krása po 1. polčase Stav Arsenal - Everton je 3:0 :P :P
Góly dali Denilson, Vermaelen a Gallas :)
Parádna druhá polka 1. polčasu.....
Denilson krásny gól do ľavého vinkľa :D

......................................Almunia........................................
SAgna.............Gallas............Vermaelen.....................Clischy
.........................................Song..........................................
Bendtner............Fabregas........Denilson....................Arshavin
.......................................v.Persie.........................................

ale obrana parádna, Gallas s Vermaelenom bez chyby, ved aj vravel komentátor že na Toureho sa už dávno zabudlo.....
Gunners
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

1:6 dlho som nevidel taky vyprask v podani arsenalu.... proste no comment :lol:
Napísať odpoveď