a k uskutocnenemu stretku: ani neviem, kto ma nahlasil, no ja som to nebol
Stretko
k tym kosiciam: v tom termine budem sice mimo, no chcel by som vam dat echo na podnik menom maxiss (namestie.. hadam pozna kazdy
), je to tam celkom vhodne na taketo udalosti (ale je to v interieri, takze iba ak pri nepriazni pocasia
)
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Takze pardon ze tak neskoro ale bol som cely den fuc 
Pani tuto v teme ziskavaju ocenenie Chaos roka ... Nikdy som nevidel aby sa niekto dohadoval o 6h stretku pomali 16Stran
Restekpa.
Ale in General ... Stretko dopadlo velmi dobre ... Zostava bola Stara (Ja, Kibo, turtlak + jeho priatelka, KoCi) + k tomu Soviet, Slayter, reno, Gepid, bolek, moni19
Baby boli skvele
Vidno ze su z Mediny
10minutovy smiech na tom ze si naliali Mineralku do Pohara od Kofoly 
Rozosmievali mna, Kiba a Sovieta do kolien
Klobuk dolu.
Soviet si ma ziskal
... Na zaciatku rozpraval cisto bez ziadneho prizvuku, ale jak sme do seba hrkli 4 piva tak uz siel do Krasnej Ľubozvučťiny
(Original z Brezna ... Na to mesto mam dobre spomienky
) + Este naberal znamosti s Casnickou ktora bola zhodou okolnosti taktiez z Brezna
My boy ... 
reno ma uplne prekvapil
Chucka Norrisa som si predstavoval uplne inac 
Kolega Slayter taktiez v pohode
Gepida treba vyhlasit za Grafika fora
Tento krat sme nezanevreli na turtlakovu priatelku ... a vyzeralo to ze sa celkom bavila
Dufam ze to nebol len moj dojem 
Zvysok bol taktiez skvely ... + Kibom sme to este ukoncili u mojho kamarata na Grilovacke ... Cize do 3:00 Rano.
Fotky hodim za momentik.
Pani tuto v teme ziskavaju ocenenie Chaos roka ... Nikdy som nevidel aby sa niekto dohadoval o 6h stretku pomali 16Stran
Ale in General ... Stretko dopadlo velmi dobre ... Zostava bola Stara (Ja, Kibo, turtlak + jeho priatelka, KoCi) + k tomu Soviet, Slayter, reno, Gepid, bolek, moni19
Baby boli skvele
Rozosmievali mna, Kiba a Sovieta do kolien
Soviet si ma ziskal
reno ma uplne prekvapil
Kolega Slayter taktiez v pohode
Gepida treba vyhlasit za Grafika fora
Tento krat sme nezanevreli na turtlakovu priatelku ... a vyzeralo to ze sa celkom bavila
Zvysok bol taktiez skvely ... + Kibom sme to este ukoncili u mojho kamarata na Grilovacke ... Cize do 3:00 Rano.
Fotky hodim za momentik.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak zas posledny ako...
Dake fotecky nizsie, ostatne uz bolo myslim si povedane, dodrzala sa aj moja taxikarska tradicia a opat som zistil, ze dalsi ludia z Hojka su moji "skorokolegovia"
, kedze sa zahadne nikto nekupal 
Dake fotecky nizsie, ostatne uz bolo myslim si povedane, dodrzala sa aj moja taxikarska tradicia a opat som zistil, ze dalsi ludia z Hojka su moji "skorokolegovia"
Nahodou to bolo velmi mile, bolo to vitane osviezeniebolek napísal:...aj keď sme sa správali ako nadržané bláznivé pubertiačky
Nah tak dobre uz aj ja to nejak zosumarizujemKibo napísal:Tak zas posledny ako...![]()
Dake fotecky nizsie, ostatne uz bolo myslim si povedane, dodrzala sa aj moja taxikarska tradicia a opat som zistil, ze dalsi ludia z Hojka su moji "skorokolegovia"![]()
Nahodou to bolo velmi mile, bolo to vitane osviezenie, kedze sa zahadne nikto nekupal
Kibo, uplny haluzak, ked si hovoril prihodu s buze**** za volantom tak ma skoro porazilo
Shark detto, dedko + brokovnica
Gepid, v pohode chalan, na svoj vek urcite
Soviet, co dodat, na stanici by som nepovedal ze nie je z Bratislavy a ku koncu hľa ľubozvučne ako ľaľia xD
bolek a spol, no to som necakal ze aj z kofoly moze mat niekto horsie stavy ako kombinaciou ecka a vodky
reno23 v pohode chalan, zaujimave prihody
turtlak69 tiez v pohode
Koči ako som si ho nazval bol nielenze motorizovany ale aj sa dlho nezdrzal ale aj tak v pohode
Celkovo to dopadlo velmi dobre a ludia z Ba sa dohodneme na FB na nejakom podobnom sukromnejsom meetingu ak budete mat cas a chut.
Tesilo ma