Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Aj ked mi je vrcholne nesympaticka , tak teraz s nou suhlasim , vystihla to velmi dobre .
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

protibiely system v akcii
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Rómovia z vyhorenej bytovky strávili noc v stanoch
„V areáli komunitného centra v blízkosti bytovky sme rozložili 13 stanov, na každý pripadlo asi 10 až 11 ľudí,“ informoval hovorca mesta Trnava Pavol Tomašovič. Mesto ich sem umiestnilo aj preto, že komunitné centrum sídli v jednej budove spolu s policajnou stanicou.
Ak ste včera videli správy na markíze (možno to bolo aj na iných staniciach, neviem...) tak vám asi nemusím vysvetľovať, ako sa vojakom (alebo kto im vlastne tie stany staval, to už neviem) naši potmavší spoluobčania "srdečne poďakovali".

Tento citát hovorí za všetko:
Ja chcem barák!
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

a tu je video

najsôr som to dal do vtipov ale na odporucanie som to dal sem
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mne sa strašne ľúbia... :D :D
Tá ich pravdovravnosť, úprimnosť...čo ubytovnu, barák scem. :D
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

ja som róm,ale nemam podporu,chodim normalne do skoly (stavebna priemyslovka) nikdy som sa neucil zle,nikdy som nekradol a nikdy som nefetoval ani nepil...

vacsina romov je zla,kradnu piju a pod. aj mne je z nich zle,ano mame rovnaky povod ale urcite nejsom taky ako vacsina nepracujucich romov ! :x
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Nemyslím si a nemám skúsenosť, že slováci majú problém s pracujúcimi a slušne žijúcimi cigánmi. :wink:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Nino napísal:ja som róm,ale nemam podporu,chodim normalne do skoly (stavebna priemyslovka) nikdy som sa neucil zle,nikdy som nekradol a nikdy som nefetoval ani nepil...

vacsina romov je zla,kradnu piju a pod. aj mne je z nich zle,ano mame rovnaky povod ale urcite nejsom taky ako vacsina nepracujucich romov ! :x
Ale bohužiaľ je to tak, že si asi iba obrovská výnimka spomedzi všetkých...

A mohol by si napísať, či si mal alebo máš nejaké problémy pre "Tvoju farbu pleti", ak by sa to tak dalo nazvať.
hughito
Redeemer
Redeemer

Nekecajte sprostosti o tých ÓÓÓbrovských výnimkách. Len v mojom posratom vchode bývajú 2 cigánske rodiny ( teda 1 je polocigánska ) a úplný kľud, žiadny problém, slušní ľudia.
Vykašlite sa už konečne na nejaké delenie podľa farby pleti, súďte podľa jednotlivcov.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

hughito: Keby ste tam cigánov nemali, tak nemáte posratý vchod :wink:
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

hughito napísal: Vykašlite sa už konečne na nejaké delenie podľa farby pleti, súďte podľa jednotlivcov.
To robíme, ale keby sa to v ich prípade dalo. To že osobne poznáš jedného dvoch, možno rodinu slušných a civilizovaných Rómov neznamená, že ich "vzdialení príbuzní" nie sú prasatá v ľudskej koži. Ja osobne som ešte nemal tú česť sa s civilizovaným Rómom stretnúť, ale poviem ti, že by som sa s nim stretol určite radšej než s ktorýmkoľvek napríklad z toho videa. Nikto nebude odsudzovať Róma za farbu kože (okrem vygumovaných hláv), ale za to, ako sa chová.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

hughito napísal:Nekecajte sprostosti o tých ÓÓÓbrovských výnimkách. Len v mojom posratom vchode bývajú 2 cigánske rodiny ( teda 1 je polocigánska ) a úplný kľud, žiadny problém, slušní ľudia.
Vykašlite sa už konečne na nejaké delenie podľa farby pleti, súďte podľa jednotlivcov.
nepodavaj sportku lebo si si vsetko zivotne stastie vycerpal tuna
hughito
Redeemer
Redeemer

Zase zle...ja som asi šťastný človek. V našom meste máme viac rómskych rodín, ale problém nie je so žiadnou.
No, to si poviete, stále málo, ale ešte pridám.

Do pol roka sme presťahovaní do 5 km vzdialenej dediny od nás, staviame tam dom. Je to malá, typická dedinka, vyše 700 obyvateľov.
Tu už je cigánov naozaj dosť, neviem nejaký presný počet, ale proste dosť. A opäť, žiadny problém, niektorí (väčšina) žijú v normálnych podmienkach ( jedna rodina je dokonca akože mafiánska :D ) a nájdu sa tam aj takí, čo žijú v takom polorozpadnutom dome, ale všetci sú úplne normálni, slušní, pravdepodobne pracujú všetci, nekradnú atď. Naposledy ma pred 2 dňami keď som šiel po ulici dvaja malí cigáni pekne pozdravili dobrý deň, aj keď ma nepoznajú, ani ja ich.

Toto tu píšem preto, aby ma niekto neobvinil z toho, že som videl cigána akurát v telke.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Nino napísal:ja som róm,ale nemam podporu,chodim normalne do skoly (stavebna priemyslovka) nikdy som sa neucil zle,nikdy som nekradol a nikdy som nefetoval ani nepil.. vacsina romov je zla,kradnu piju a pod. aj mne je z nich zle,ano mame rovnaky povod ale urcite nejsom taky ako vacsina nepracujucich romov ! :x
Toto presne vystihuje celú túto tému. Pozrite, chlapec sa priznal, že je cigán a nikto proti nemu nič nemá, ba naopak, viacerí sa vyjadrili, že takýchto ľudí, hoci sú trošku tmavší, berú normálne. Týmto sa opäť potvrdzuje veta, ktorá na tomto fóre zaznela už nespočetne veľakrát - Posledná vec, ktorá mi vadí na cigánoch je farba pleti a neviem prečo ma niekto dookola mindráky, že ich nemáme radi pre rasu. Hughito, Ty s nimi možno máš normálny vzťah, lebo sa správajú ako sa správajú, ale ja Ti rovno poviem - neznášam ich. Je to tým, aké su hyeny. Teraz hovorím o sninských a humenských cigánoch, k ostatným sa nevyjadrujem, lebo ich nepoznám. Keby si ku mne prišiel na mesiac na prázdniny, zistil by si to. Napríklad včera nám chceli ukradnuť tvárnice, ktoré som vykladal pod vchodom - bol som tam sám, makal som a zrazu prišli, že čo robím a či nechcem, aby mi pomohli, nech idem hore a oni mi to všetko ponosia. Si myslia že som z čerešne spadol? Prišiel by som dole, už by tam bola polovica osady s pristavenou Aviou, to sa tu už stalo neraz.. Mám síce len 15, ale naučil som sa jednu vec - na dotieravého cigána len drzo. Tak som mu normálne tykal, žiaden náznak vykania, poslal som ho preč, že to zvládnem sám. Stáli pri mne asi 3 minúty, potom sa spýtali či si môžu zobrať aspoň železo (stará konštrukcia jadra) do zberu. Tak som sa na to vykašľal, povedal som si, že aspoň to nebudem musieť vláčiť ku kontajnerom a zobrali si to. Je smutné, že nevedia, koľko je 2+2, ale to, že cena v zbere je 2,40sk/kg vysypal ihneď! To som dal len príklad, takáto je viac než polovica osady, čo je smutné..
hughito
Redeemer
Redeemer

No ale ty si ich práve na základe tej farby zadefinuejš ako hyeny. Proste na základe tvojich negatívnych skúseností máš predsudky voči všetkým cigánom.
Zaujímavé, prečo nemá biely Slovák predsudky voči bielym Slovákom, keď denne vidí v telke ako vraždia, kradnú, znásilňujú.
Ale stačí vidieť v telke ako spravil nejaký trestný čin cigán a už je oheň na streche, nadáva sa komplexne na cigánov, nie na toho konkrétneho.

Čím to asi bude ? :roll:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Čím to asi bude ?
V tom strasne rozdielnom pomere.
stifler1
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stifler1 »

hughito napísal:No ale ty si ich práve na základe tej farby zadefinuejš ako hyeny. Proste na základe tvojich negatívnych skúseností máš predsudky voči všetkým cigánom.
Zaujímavé, prečo nemá biely Slovák predsudky voči bielym Slovákom, keď denne vidí v telke ako vraždia, kradnú, znásilňujú.
Ale stačí vidieť v telke ako spravil nejaký trestný čin cigán a už je oheň na streche, nadáva sa komplexne na cigánov, nie na toho konkrétneho.

Čím to asi bude ? :roll:
Mozno to bude asi tym lebo ked nieco spravi (nechcem pisat podla pleti aby ma niekto neoznacil za rasistu lebo rasista niesom a na pleti mi nezalezi) necigan tak je to jeden napr. z celeho mesta alebo sidliska, atd. lenze u ciganov je zla skoro cela osada nechcem hadzat vsetkych do jedneho vrecia tak preto pisem "skoro" cela osada, takze asi tym to bude. Proste je to prevazujuce co sa tyka v pocte a to je kriminality, atd.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

hughito napísal:Tu už je cigánov naozaj dosť, neviem nejaký presný počet, ale proste dosť. A opäť, žiadny problém, niektorí (väčšina) žijú v normálnych podmienkach ( jedna rodina je dokonca akože mafiánska :D )
:smt023 ... :lol:

To uz hej

hughito by kvoli jeho slusnym ciganom obetoval 200 zavrazdenych Slovakov rocne // toto je logika liberalov voci nebielemu obyvatelstvu vseobecne vsade vo svete, nie len na Slovensku

inak http://spravy.pravda.sk/rom-zbil-poslan ... domace_p12 :lol:
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

stifler1,

celá osada bude asi preto "zlá", lebo sú tam všetci navzájom skrížení, samé incestné vzťahy..... a určité veci (vrátane predispozície k páchaniu zločinov) sú dedičné...... Nie nadarmo sa hovorí...... "Jablko nepadá od stromu".....

AA,

poslanec ho mal zastreliť a nie sa nechať dobiť (ak je pravda to v tom článku, tak mu išlo bezprostredne o život)...... A to, že chudákovi Cigánovi zhorelo auto??? Čo už, mohol byť rád, že nezhorel aj on...... Kto ako hreší, tak aj skončí....
Napísať odpoveď