Viete kreslit ?
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Janette
Expert
redo - na kreslenie niekedy pouzivam (resp. pouzivala som) aj nieco na tento styl:
http://www.centropen.cz/images/product/126.jpg
Znamy pouziva nieco taketo:
pernament marker edding 300
Alebo proste klasika - obyc. fixy a 0.1mm centrofixa + uprava v PS alebo iny program, aby cierna bola ciernou xD
Nemyslim, ze treba prehanat kupovanim nejakych extra super, super, super fixou, ked si clovek vystaci s takymito vecami ...
Moj nazor - Neexistuje fixa, kt. by bola IBA urcena na kreslenie, kazdy si to prisposobi podla seba ...
http://www.centropen.cz/images/product/126.jpg
Znamy pouziva nieco taketo:
pernament marker edding 300
Alebo proste klasika - obyc. fixy a 0.1mm centrofixa + uprava v PS alebo iny program, aby cierna bola ciernou xD
Nemyslim, ze treba prehanat kupovanim nejakych extra super, super, super fixou, ked si clovek vystaci s takymito vecami ...
Moj nazor - Neexistuje fixa, kt. by bola IBA urcena na kreslenie, kazdy si to prisposobi podla seba ...
-
TUCERO_SVK
Star
-
moosha
Darca
Janette - ale existuju
. Napriklad Touch. Su ale strasne drahe, cez tisicku ide taka schopna sada velmi spolahlivo (tusim ze je v nej 12 alebo 24 fixiek). Potom tam je Copic, ktore su na tom s cenami tiez neskutocne vysoko (okolo 60€ za 12-kusovu sadu). Taktiez tu mozme zaradit kaligraficke pera ako napriklad Zig, kus asi 3€. K fixkam patria aj drawing-peny, ktorych cena je rozna. Mne najviac vyhovovalo Pilot DR, za asi tri eura. Tiez artpeny - cena tie rozna, ale zacina sa pomerne vysoko.
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
moosha
Darca
RS4 sa mi paci asi najviac. Golf je strasne otrepany. Koncept Octavie, ako povedal Jeremy Clarkson "everything branded as "Skoda" automatically goes to VERY UNCOOL". Proste ak chces nejak zachovat povodne linie toho auta, stale mi to pride absolutne nechutne. Ku Diablu ktore vyzera ako Countach - s ceruzkou kreslim ja najradsej. A preto ti radim - rob vsetko svetlejsie, lebo ceruzka je krasna v tom, ze sa s nou vyborne tienuje, ale ked zacnes na tmavosivej tak si toho vela nenatienujes. Este k tomu tvojmu VT (Fiat nejaky ci co, je to v inej teme, ale nech to mas pokope) - tento styl je spatny! Kresli tie veci realne, pretoze to ma aj realne vyzerat. Takto sa to nerobi proste. Radsej toho kresli menej, ale realnejsie, sleduj ine auta, kludne trocha "okopiruj" styl z inych aut.
Samorejme big up yourself - ludi, co kreslia auta/robia VT dnes uz neni vela.
Samorejme big up yourself - ludi, co kreslia auta/robia VT dnes uz neni vela.
-
Shark NX
Addict
Pritom toto nikdy nepochopim ...moosha napísal:Koncept Octavie, ako povedal Jeremy Clarkson "everything branded as "Skoda" automatically goes to VERY UNCOOL". Proste ak chces nejak zachovat povodne linie toho auta, stale mi to pride absolutne nechutne.
Cool/Uncool ... Ked vidim novu Octavku RS na 225/40 R18 Neptune tak ma sklada do kocky. Neuveritelne krasne auto.
Nech si Jeremy hovori co chce ...
Sorry za OT
-
moosha
Darca
No je pravda, ze jemu sa paci jeho auto, asi tri Ferrari, Lotus Elise, Ford GT a este... hmmm... uz asi nic. Mne sa hlavne nepaci starsia generacia Skodoviek - cize vacsina Fabii, co teraz behaju po cestach (najlepsie v zltej, tmavozelenej a tak). Tiez aboslutne nechapem koncept dizajnovania tych aut - jedna generacia = jeden dizajn na kazdy model. Samozrejme, kazda znacka musi mat isty dizajnovy charakter, ale tak u Skody to je moc. Tie auta nie su absolutne odlisne! (teraz ma napada, jak davali prve TopGearAwards, vyhlasovali kategoriu "most useless and uncool car" tak jeden z publika zakrical "Mercedes SL55 AMG", tak Jeremy vybehol na toho chlapika so zdvihnutou rukou
). A samozrejme, sme OT.
-
TUCERO_SVK
Star
SuperneUplenssGrapher napísal:Tak aj ja za časkreslím väčšinou autá, iné práce naskenované, pofotené nemám, kreslím viac farebne ako ceruzkou,...
Cisto len zo zaujimavost sa pytam preco ? Nejak sa mi to nezda...co by mohlo sposobit ubytok VTckarov ? Preco myslis ze ich bolo v minulosti viac ?moosha napísal:Samorejme big up yourself - ludi, co kreslia auta/robia VT dnes uz neni vela.
Vo VT sa nepohybujem, tak neviem...
-
nejakymarko
Addict
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Dík za ohodnotenie, ale...moosha napísal:Este k tomu tvojmu VT (Fiat nejaky ci co, je to v inej teme, ale nech to mas pokope) - tento styl je spatny! Kresli tie veci realne, pretoze to ma aj realne vyzerat. Takto sa to nerobi proste. Radsej toho kresli menej, ale realnejsie, sleduj ine auta, kludne trocha "okopiruj" styl z inych aut.
Ja, ako asi 40% VTunerov uprednostňujem Toony úpravy typu Bobiman, Lopi, ZHTuning atď z CZ/SK scény, a iných ako Roobi zo zahraničia, ale tí už idú do reálu a extrému. To, o čo sa nikdy nebudem snažiť je reálnosť, robím to z hlavy, predsalen, pri reálnych VT s brushom poväčšinu, tam ide vždy o rebrush, proste preklelenie už spravených dielov, a na tom ja nič nevidím, dokonca ma to nudí. Na VT fórach, konkrétne navštevujem PaceVT, mi moje práce "real VTunery" ohodnotia kladne, ale tiež im vadí toony štýl, iní, "toony vyznávači" zase prácu povyšujú medzi ostatnými, takže ako sa tak pohybujem vo VT scéne, dosť ludí sa už začalo uberať práve týmto toony štýlom, ...
K tomu že je VTčkárov málo, sledujem to už cez 2 roky, je ich naopak viac a viac, ale kvalita sa znižuje kedže kolko profíkov odíde, -násobok nováčikov príde, tým sa stráca inšpirácia pre ostatných..
K tomu VW Scirocco-u, je to predsalen hrubý wip ale dík za ohodnotenie, ...dnes už je málo ludí ktorí do komentu napíšu aj niečo iné ako "pekné"...
Máš K+ za to že si si dal námahu odpísať
btw.: S tou krelsenou RS4 som vyhral 3. miesto v časopise Tuning-Magazine
-
aughostino
Medium Professional