Viete kreslit ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

som na grafickej skole ale kreslit voobec neviem :D
reDo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reDo »

na specialne pera sa pytam lebo chcem vediet c iezxistuju :)
Janette
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janette »

redo - na kreslenie niekedy pouzivam (resp. pouzivala som) aj nieco na tento styl:
http://www.centropen.cz/images/product/126.jpg

Znamy pouziva nieco taketo:
pernament marker edding 300

Alebo proste klasika - obyc. fixy a 0.1mm centrofixa + uprava v PS alebo iny program, aby cierna bola ciernou xD

Nemyslim, ze treba prehanat kupovanim nejakych extra super, super, super fixou, ked si clovek vystaci s takymito vecami ...
Moj nazor - Neexistuje fixa, kt. by bola IBA urcena na kreslenie, kazdy si to prisposobi podla seba ...
Prílohy
mm 006.jpg
reDo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reDo »

dieks z a rqadu uz som na to prisiel a nic nekupujem
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

moj štvrtý portrét : čas cca 15h /10h vlasy :D /
Prílohy
portrét č.4.jpg
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Janette - ale existuju :). Napriklad Touch. Su ale strasne drahe, cez tisicku ide taka schopna sada velmi spolahlivo (tusim ze je v nej 12 alebo 24 fixiek). Potom tam je Copic, ktore su na tom s cenami tiez neskutocne vysoko (okolo 60€ za 12-kusovu sadu). Taktiez tu mozme zaradit kaligraficke pera ako napriklad Zig, kus asi 3€. K fixkam patria aj drawing-peny, ktorych cena je rozna. Mne najviac vyhovovalo Pilot DR, za asi tri eura. Tiez artpeny - cena tie rozna, ale zacina sa pomerne vysoko.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

tucero - pekne, ten cas investovany do vlasov sa naozaj vyplatil ;)
Ty by si vedel nakreslit aj nieco z fotky? - mam jedno dievca a taketo nieco by som jej chcel venovat...samozrejme by som ti zaplatil. Som v BA, ak by si mal chut, tak by sme nieco poriesili.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Tak tu je nieco odomna :)
Prílohy
8835_1128998222437_1151642743_30332511_1646662_n.jpg
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

Tak aj ja za čas :D kreslím väčšinou autá, iné práce naskenované, pofotené nemám, kreslím viac farebne ako ceruzkou,... :)
Prílohy
lambodiablo.jpg
audiglr.jpg
octaviaglr.jpg
2j4ptlu.jpg
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

UplenssGrapher: ty lama s talentom :lol: fakt pekne prace K+ :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

RS4 sa mi paci asi najviac. Golf je strasne otrepany. Koncept Octavie, ako povedal Jeremy Clarkson "everything branded as "Skoda" automatically goes to VERY UNCOOL". Proste ak chces nejak zachovat povodne linie toho auta, stale mi to pride absolutne nechutne. Ku Diablu ktore vyzera ako Countach - s ceruzkou kreslim ja najradsej. A preto ti radim - rob vsetko svetlejsie, lebo ceruzka je krasna v tom, ze sa s nou vyborne tienuje, ale ked zacnes na tmavosivej tak si toho vela nenatienujes. Este k tomu tvojmu VT (Fiat nejaky ci co, je to v inej teme, ale nech to mas pokope) - tento styl je spatny! Kresli tie veci realne, pretoze to ma aj realne vyzerat. Takto sa to nerobi proste. Radsej toho kresli menej, ale realnejsie, sleduj ine auta, kludne trocha "okopiruj" styl z inych aut.

Samorejme big up yourself - ludi, co kreslia auta/robia VT dnes uz neni vela.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

moosha napísal:Koncept Octavie, ako povedal Jeremy Clarkson "everything branded as "Skoda" automatically goes to VERY UNCOOL". Proste ak chces nejak zachovat povodne linie toho auta, stale mi to pride absolutne nechutne.
Pritom toto nikdy nepochopim ...
Cool/Uncool ... Ked vidim novu Octavku RS na 225/40 R18 Neptune tak ma sklada do kocky. Neuveritelne krasne auto.
Nech si Jeremy hovori co chce ...

Sorry za OT
Prílohy
RSkombi_front_big.jpg
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No je pravda, ze jemu sa paci jeho auto, asi tri Ferrari, Lotus Elise, Ford GT a este... hmmm... uz asi nic. Mne sa hlavne nepaci starsia generacia Skodoviek - cize vacsina Fabii, co teraz behaju po cestach (najlepsie v zltej, tmavozelenej a tak). Tiez aboslutne nechapem koncept dizajnovania tych aut - jedna generacia = jeden dizajn na kazdy model. Samozrejme, kazda znacka musi mat isty dizajnovy charakter, ale tak u Skody to je moc. Tie auta nie su absolutne odlisne! (teraz ma napada, jak davali prve TopGearAwards, vyhlasovali kategoriu "most useless and uncool car" tak jeden z publika zakrical "Mercedes SL55 AMG", tak Jeremy vybehol na toho chlapika so zdvihnutou rukou :D). A samozrejme, sme OT.
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

UplenssGrapher napísal:Tak aj ja za čas :D kreslím väčšinou autá, iné práce naskenované, pofotené nemám, kreslím viac farebne ako ceruzkou,... :)
Superne :D
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

moosha napísal:Samorejme big up yourself - ludi, co kreslia auta/robia VT dnes uz neni vela.
Cisto len zo zaujimavost sa pytam preco ? Nejak sa mi to nezda...co by mohlo sposobit ubytok VTckarov ? Preco myslis ze ich bolo v minulosti viac ?
Vo VT sa nepohybujem, tak neviem...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Neklam, vo VT si sa pohyboval :). Podla mna celkova obtiaznost toho celeho. Urobit kvalitny VT je dnes velmi tazke, v podstate musis byt grafik na vyssej urovni aby si to dokazal - lebo slabe tuny nikto nechce.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

skuste posudit sami..je to nedokoncene... kreslene podla modelu
fotene mobilom, prve ztmavene v PS, druhe origo
Prílohy
13122008119_mensie.jpg
13122008119_ps.jpg
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

moosha napísal:Este k tomu tvojmu VT (Fiat nejaky ci co, je to v inej teme, ale nech to mas pokope) - tento styl je spatny! Kresli tie veci realne, pretoze to ma aj realne vyzerat. Takto sa to nerobi proste. Radsej toho kresli menej, ale realnejsie, sleduj ine auta, kludne trocha "okopiruj" styl z inych aut.
Dík za ohodnotenie, ale...

Ja, ako asi 40% VTunerov uprednostňujem Toony úpravy typu Bobiman, Lopi, ZHTuning atď z CZ/SK scény, a iných ako Roobi zo zahraničia, ale tí už idú do reálu a extrému. To, o čo sa nikdy nebudem snažiť je reálnosť, robím to z hlavy, predsalen, pri reálnych VT s brushom poväčšinu, tam ide vždy o rebrush, proste preklelenie už spravených dielov, a na tom ja nič nevidím, dokonca ma to nudí. Na VT fórach, konkrétne navštevujem PaceVT, mi moje práce "real VTunery" ohodnotia kladne, ale tiež im vadí toony štýl, iní, "toony vyznávači" zase prácu povyšujú medzi ostatnými, takže ako sa tak pohybujem vo VT scéne, dosť ludí sa už začalo uberať práve týmto toony štýlom, ... :)

K tomu že je VTčkárov málo, sledujem to už cez 2 roky, je ich naopak viac a viac, ale kvalita sa znižuje kedže kolko profíkov odíde, -násobok nováčikov príde, tým sa stráca inšpirácia pre ostatných.. :)

K tomu VW Scirocco-u, je to predsalen hrubý wip ale dík za ohodnotenie, ...dnes už je málo ludí ktorí do komentu napíšu aj niečo iné ako "pekné"... :wink:

Máš K+ za to že si si dal námahu odpísať :D

btw.: S tou krelsenou RS4 som vyhral 3. miesto v časopise Tuning-Magazine :D
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

chalani, nemate nejaku predlohu kona? nic zlozite nieco pre zaciatocnika chcel by som sa pokusit ho nakreslit
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Napísať odpoveď