Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja ako Slovák vyjadrím podporu tomu kto sa stará o moje záujmy, nie o cudzie.
Presne tak, ja ako Slovák podporím fašistickú Slovenskú Pospolitosť, na ktorej čele stoji populistický Vodca a martýr Kotleba. :roll:
človek ani nemusí premýšľať a hneď ho napadne ANTIFA = MAFIA
No to si vystihol, to človek fakt nepremýšľa keď zavalí takúto kravinu.
ANTIFA nie je žiadna oficiálna organizácia, tak neviem čo ( a ako ) chceš rušiť.

Sranda, že sa niekto oháňa myšlienkami nenásilia, keď je sám zástancom fašistických skupín a organizácii.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Presne tak, ja ako Slovák podporím fašistickú Slovenskú Pospolitosť, na ktorej čele stoji populistický Vodca a martýr Kotleba. :roll:
Kotleba neni vodca SP :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Ujo Marky napísal:Kotleba neni vodca SP :lol:
Ježiši, tak je vodca Sýkora, aj keď je každému jasné, kto je tam hlavný boss.
Kotlebovi spadol hrebienok keď dostal :smt062 ale odvtedy je už dlhá doba a začína vyskakovať.
Takisto Sýkora sa teraz akosi stiahol, holt, keď mu to auto zahorel láskou k vlasti....
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa IvanSk »

hughito napísal:Ježiši, tak je vodca Sýkora, aj keď je každému jasné, kto je tam hlavný boss.
Kotlebovi spadol hrebienok keď dostal :smt062 ale odvtedy je už dlhá doba a začína vyskakovať.
Takisto Sýkora sa teraz akosi stiahol, holt, keď mu to auto zahorel láskou k vlasti....
Keď niekoho zbijú a napadnú aj jeho matku kôli názorom, keď niekomu zničia auto kôli jeho názorom tak v tomto štáte nieje niečo v poriadku. To je jediná podstatná vec. Dejú sa tu veci ktoré sa v zdravej spoločnosti diať nesmú, zastrašovanie, vyhrážky, prepúšťanie z politických dôvodov, prenasledovanie za názor, to sú praktiky bývalého režimu. To že dnes sa nepohodlná osoba označí za fašistu a nepohodlná organizácia za fašistickú nieje nič iné než napísal Dostojevský, je to prežitok komunizmu a jeho ekvivalent triedny nepriateľ.

Tu neide o žiadnych fašistov ani nacistov, tu ide o moc ktorú uchvátili nesprávni. Teraz sa o svoju moc obávajú a preto vymysleli každeému prezývku fašista a neonacista. Nuž ale ja osobne mám čistejšie ruky ako špiny ktoré am nazývaju fašistom. A táto vedomosť my postačuje. Kto ma pozná vie ako žijem a že nežijem pre nenávsiť ani pomstu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Keď niekoho zbijú a napadnú aj jeho matku kôli názorom, keď niekomu zničia auto kôli jeho názorom tak v tomto štáte nieje niečo v poriadku. To je jediná podstatná vec. Dejú sa tu veci ktoré sa v zdravej spoločnosti diať nesmú, zastrašovanie, vyhrážky, prepúšťanie z politických dôvodov, prenasledovanie za názor, to sú praktiky bývalého režimu. To že dnes sa nepohodlná osoba označí za fašistu a nepohodlná organizácia za fašistickú nieje nič iné než napísal Dostojevský, je to prežitok komunizmu a jeho ekvivalent triedny nepriateľ.

Tu neide o žiadnych fašistov ani nacistov, tu ide o moc ktorú uchvátili nesprávni. Teraz sa o svoju moc obávajú a preto vymysleli každeému prezývku fašista a neonacista. Nuž ale ja osobne mám čistejšie ruky ako špiny ktoré am nazývaju fašistom. A táto vedomosť my postačuje. Kto ma pozná vie ako žijem a že nežijem pre nenávsiť ani pomstu.
Len tu moc nemoralizuj ( od obdivovateľa a zástancu SP to je úsmevné ), chcel by som vidieť, čo by dialo keby sa k moci dostal Kotleba. Potom by si ešte len videl obmedzovanie na štýl totalitného režimu.
Pletieš tu do seba 2 veci, ktoré nemajú so sebou nič spoločné.
Akcie, ktoré vyšli od ľudí zdola a potom praktiky systému, teda tých hore.
To že dnes sa nepohodlná osoba označí za fašistu a nepohodlná organizácia za fašistickú..
Ako chcieš poprieť spojitosť a náklonnosť SP k fašizmu ?
Hlásia a blahorečia Slovenskú klerofašistickú republiku, ich popredných predstaviteľov, nosia uniformy, ktoré vtedy nosili členovia Hlinkovej gardy, ktorí sa podieľali na perzekúciách Židov, cigánov, Čechov, ale aj Slovákov, čo neboli na strane vtedajšieho režimu a majú také názory, aké majú.

Dostojevský bol anarchopacifista, takže jeho názory z jeho pohľadu chápem, ale pacifizmus nie je riešením.
Teraz sa o svoju moc obávajú a preto vymysleli každeému prezývku fašista a neonacista. Nuž ale ja osobne mám čistejšie ruky ako špiny ktoré am nazývaju fašistom. A táto vedomosť my postačuje.
Ty si možno jeden z tých, ktorí v tom vidia len to dobré, ale asi máš ružové okuliare, tak odporúčam zosadiť.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

IvanSk napísal:Keď niekoho zbijú a napadnú aj jeho matku kôli názorom, keď niekomu zničia auto kôli jeho názorom tak v tomto štáte nieje niečo v poriadku. To je jediná podstatná vec. Dejú sa tu veci ktoré sa v zdravej spoločnosti diať nesmú.
Hej máš pravdu. Tieto veci čo spomínaš by mala riešiť polícia, a keď si myslíš, že to nerieši, tak máš plné právo demonštrovať, na riadne ohlásenej demonštrácii.
Tak isto keď sa v Michaľanoch dejú útoky rómov na miestnych, má to tam riešiť polícia (zrejme zatiaľ súhlasíš hej?).
Polícia, ale nie banda zo Slovenskej Pospolitosti. Pokiaľ tam doliezla bez ohlásenia, či dokonca s nejakou ambíciou robiť poriadok sama, neopustili priestor po výzve, tak mala polícia plné právo dať im tam na búdku, čo sa aj stalo, a je to v poriadku aj v slušnej spoločnosti.. Tak čo ti (vám?) nevoní?
Sám si sem velice postol fotku z protestu v PO. Ohlásený, všetko prebehlo v poriadku - vidíš ten rozdiel?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mmt, neohlasene?
Pospolitosť chce protestovať v Šarišských Michaľanoch

Horúce chvíle môžu nastať túto sobotu v Šarišských Michaľanoch (okres Sabinov). Slovenská pospolitosť totiž mobilizuje svojich prívržencov a zvoláva ich na protest do spomínanej obce. Reagujú tým na množiace sa útoky osadníkov zo susedných Ostrovian. Dvaja z nich totiž minulú sobotu umlátili 65-ročného muža zo Š. Michalian, v marci ďalší z nich zavraždil predavačku v tamojšej večierke.

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY/PREŠOV. Obyvatelia obce Šarišské Michaľany sú za pokojný priebeh protestu. Ani im sa nepáčia útoky členov rómskej komunity zo susednej obce.

"Som proti akýmkoľvek agresívnym prejavom. Ak sa protest ponesie v pokojnej atmosfére, nemám námietky. Verím, že takto upozornia na tento vážny problém a kompetentní sa ním začnú zaoberať," uviedol pre Korzár Peter Dugas, ktorý je šéfom futbalového klubu v obci, kde je akcia naplánovaná. Práve jeho spolupracovníka uplynulú sobotu umlátili dvaja osadníci palicou od metly, muž prišiel o oko. P. Dugas spolu s tajomníkom klubu ich vypátrali na vlastnú päsť.
Rómovia sa boja

Odvetu na protest chystajú aj Rómovia. Mimoparlamentná politická strana Rómska iniciatíva Slovenska pripravuje antiprotest. Chcú ním vyjadriť nesúhlas s plánovanou demonštráciou neonacistov.

"Bojíme sa. Nie všetci sme zlí. Niektorí nám robia hanbu, ale my za nich nemôžeme," povedal nám Jaroslav Kaleja z Ostrovian.

V spomínanej rómskej osade sa obyvatelia sami medzi sebou kastujú. Za lepších sa považujú tí, čo bývajú "pred jarkom". "Tí za jarkom sa nafetujú a potom nevedia, čo robia," dodal J. Kaleja.
Polícia je pripravená

Protestné podujatie je naplánované na sobotu popoludní. Zatiaľ nie je oficiálne ohlásené. Situáciu v obci bude monitorovať aj polícia. Na pochod neonacistov je pripravená. "Pokiaľ prídu, máme pripravené opatrenia," uviedla prešovská krajská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová.

streda 5. 8. 2009 20:00 | tim
http://korzar.sme.sk/c/4963366/pospolit ... anoch.html

protest bol 8.8.

a co zhromazdenie v BA v marci? ohlasene, schvalene, ale na citaciu slov "chlapa z tisicky" zacne policia bit a zatykat
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:mmt, neohlasene?
Aj čítaš čo postuješ? "Ohlásiť" znamená ísť na mestský úrad v mieste protestu, nie vycapiť verbovací rozkaz tupohlavcom do médií či na http://www.pospolitost.org/ :roll:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Mateq, trosku to pritiahnem za vlasy, ale samotny starosta o zhromazdeni vedel a vedel o nom z internetovej stranky pospolitosti. tym je oznamovacia povinnost "splnena".

dalej tu mame ustavu! ocividne pre niektorych zbytocne. co sloboda zhromazdovania? co sloboda pohybu? co sloboda prejavu? a co ak sa ani nikto nezhromazdoval a kazdy tam bol osve sam za seba? isiel by si sa ty hlasit starostovi michalian, ze chces postat hodinku dve slobodne pred ich, nie pred jeho obecnym uradom?

pouzil si paralelu. co tak este jednu? co nepovolena demonstracia (dodatocne schvalena, vraj bol poruseny zakon) falun gongu a slovenskych mimovladiek, ked tu bol cinsky prezident? vyvolali bitku, bili cinanov, poskodili slovenske zaujmy atd. ako poskodili zaujmy slovenska ti, co sa stretli v michalanoch? koho zbili? az mi pride divne, ze ty z trnavy :? .
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja som tú ohlasovasiu povinnosť nevymyslel. Každopádne v tomto prípade bolo ich vykázanie podľa mňa správne, pretože existovalo dôvodné podozrenie, že sa vydajú poriešiť cigánov sami ručne stručne. Ešte raz, proti rómom je potrebné v Michaľanoch po tom čo sa tam stalo zakročiť, ale predsa je pre štát dôležité, aby status toho kto proti rómom spraví poriadok mala polícia, a nie slovenská pospolitosť s palicami v ruke.
Argument že "o tom vedel z internetu" neobstojí, ohlasovacia povinnosť sa robí na mieste na to určenom, splnená rozhodne nebola, polícia to využila na vykázanie protestujúcich, možno aj pre bezpečnosť.. Ešte raz pripomeniem už spomínanú akciu pospolitosti v PO, ohlásenú, - všetko bolo v poriadku.

Mimochodom, samotní obyvatelia nadávajú na policajtov za zákrok v Michaľanoch a zastávajú Pospolitosť. Ale prečo? Myslím, že čiste kvôli obavám z rómov, pritom 90% nemá kdesi na východe o programe či cieľoch organizácie ani šajnu. Len tie medové rečičky o tom že neprispôsobivým/maďarom/cigánom dáme do nosa, ktoré tak na slovenskú verejnú mienku platia.

Naopak zákrok pri prezidentskom paláci bol nezvládnutý. Nedostatočné prešetrenie "men in black" :D, rovnako mali byť zobratý minimálne na policajné oddelenie, za rozpútavanie potyčiek, krádež transparentu. Neobhajujem teda políciu ako celok, chybovala pri Čínanoch a nekonala pri rómoch v Michaľanoch, ale proti pospolitosti boli zákroky v poriadku.

A BTW, nechápem tú tvoju poznámku "ty z Trnavy" :?: (narážka na rómsku problematiku?)
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

:lol: Zhromazdenie je povolene ked si to starosta precita z internetovej stranky, to si teda zabil krija...
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Mateq napísal:Hej máš pravdu. Tieto veci čo spomínaš by mala riešiť polícia, a keď si myslíš, že to nerieši, tak máš plné právo demonštrovať, na riadne ohlásenej demonštrácii.
Tak isto keď sa v Michaľanoch dejú útoky rómov na miestnych, má to tam riešiť polícia (zrejme zatiaľ súhlasíš hej?).
Polícia, ale nie banda zo Slovenskej Pospolitosti. Pokiaľ tam doliezla bez ohlásenia, či dokonca s nejakou ambíciou robiť poriadok sama, neopustili priestor po výzve, tak mala polícia plné právo dať im tam na búdku, čo sa aj stalo, a je to v poriadku aj v slušnej spoločnosti.. Tak čo ti (vám?) nevoní?
Sám si sem velice postol fotku z protestu v PO. Ohlásený, všetko prebehlo v poriadku - vidíš ten rozdiel?
Čo mi nevonia? A čo tí agenti, ktorí si všetkých na prešovskej akcii fotili? (Fakt boli nenápadní, v hotely Dukla na 2 poschodí mali foťák vystrčený z balkóna a na strechce DJZ dvaja "sniperi" :lol: fotili. Ale aj po celej ceste k DJZ boli prítomní. Z akého dôvodu si polícia fotí členov riadne nahlásenaj akcie?
Taktiež som ako člen SHO bol priamym svedkom postupu polície pri našich akciách, takže mňa tu nepoučuj. Riadne nahlásená akcia 17. novembra pri príležitosti pripomenutia si obetí komunizmu bola celkom obsadená policajnými zložkami aj so psami koli 14-tim ľuďom, ktorí tam prišli. Dokonca si náčelník polície dovolil poučovať rečníka o tom čo má hovoriť a čo nemá hovoriť, niečo nemysliteľné, taktiež akcia Hlinka minulého roku, 4 policajné autá a kopec policajtov. Nezmyselné legitimácie atď.. Mám pokračovat? Mňa osobne zastavila kriminálna polícia koli tričku Kosovo je srbija. Vraj ním prezentujem akési skupinky potláčajúce ľudské práva a slobody. Takže mi tu prosím ťa nevysvetľuj čo a ako sa deje v našom štáte, to viem veľmi dobre avšak ty zjavne o tom nemáš ani páru.

Krija správne povedal, prečítajte si ústavu-

(1) Každý má právo na zachovanie ľudskej dôstojnosti, osob-nej cti, dobrej povesti a na ochranu mena.
(2) Každý má právo na ochranu pred neoprávneným zasahova-ním do súkromného a rodinného života.

(1) Sloboda myslenia, svedomia, náboženského vyznania a vie-ry sa zaručujú. Toto právo zahŕňa aj možnosť zmeniť náboženské vyznanie alebo vieru. Každý má právo byť bez náboženského vy-znania. Každý má právo verejne prejavovať svoje zmýšľanie.
(2) Každý má právo slobodne prejavovať svoje náboženstvo alebo vieru buď sám, buď spoločne s inými, súkromne alebo verejne...

(1) Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené.
(2) Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu. Vydávanie tlače nepodlieha povoľovaciemu konaniu. Podnikanie v odbore rozhlasu a televízie sa môže viazať na povolenie štátu. Podmienky ustanoví zákon.
(3) Cenzúra sa zakazuje.

(1) Právo pokojne sa zhromažďovať sa zaručuje.
(2) Podmienky výkonu tohto práva ustanoví zákon v prípadoch zhromažďovania na verejných miestach, ak ide o opatrenia v demo-kratickej spoločnosti nevyhnutné na ochranu práv a slobôd iných, ochranu verejného poriadku, zdravia a mravnosti, majetku alebo pre bezpečnosť štátu.
Zhromaždenie sa nesmie podmieňovať povolením orgánu verejnej správy.

Všetko sa bežne porušuje.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

2) Podmienky výkonu tohto práva ustanoví zákon v prípadoch zhromažďovania na verejných miestach, ak ide o opatrenia v demo-kratickej spoločnosti nevyhnutné na ochranu práv a slobôd iných, ochranu verejného poriadku, zdravia a mravnosti, majetku alebo pre bezpečnosť štátu.
Bolo ustanovené zhromaždenie na štadióne v Michaľanoch.. Pospolitosť ucpala ulicu v dedine. Bola vyzvaná na návrat na štadión. Nestalo sa, zhromaždenie bolo rozpustené políciou. Keby bolo ostalo na vymedzenom priestore, mohli by sme sa tu baviť o porušení práv vyplívajúcich z ústavy.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

eMPiko napísal::lol: Zhromazdenie je povolene ked si to starosta precita z internetovej stranky, to si teda zabil krija...
Oznamovacia povinnosť má mať len informatívny charakter, starosta sa k nej nemá čo vyjadrovať ani ju schvaľovať ako to bolo napísané v niektorých denníkoch a v TV . Vidno že naše sionistické médiá nepoznajú ani ústavu štátu v ktorom pôsobia. Navyše starosta sám povolil demonštráciu. Ak ju raz povolil tak ju nemôže zrušit kedy sa mu zachce pokiaľ na demonštrácii nebol porušený zákon.
Výborný príklad je 14. marec, spomienka na prvý Slovenský Štát a Jozefa Tisa, jediného slovenského prezidenta, kde dal súd za pravdu slovenskej pospolitosti. To že polícia a istí ľudia si v tomto štáte robia čo sa im zachce je nanajvýš čudné a mali by sa zodpovedať. Pretože poštvať políciu na slušných občanov je zneužívanie právomocí.

Navyše akcia slovenskej pospolitosti nebola nemierená proti cigánom, bola na podporu domáceho obyvateľstva, ktoré je ohrozované cigánmi každodenne. Práve cigáni sú tí, ktorí ohrozujú Šarišské Miachaľany a verejný poriadok nie Pospolitosť. Teda Pospolitsoť nemala v pláne napochodovať do cigánskej dediny a zrovnať ju zo zemou ako tu niektorí fabulujú.

//autoeditácia príspevku ( 17 Aug 2009, 18:20 )
Ja som tú ohlasovasiu povinnosť nevymyslel. Každopádne v tomto prípade bolo ich vykázanie podľa mňa správne, pretože existovalo dôvodné podozrenie, že sa vydajú poriešiť cigánov sami ručne stručne.
Ja mám dôvodné podozrenie že si zlodej, urobím teda u teba domovú prehliadku !

//autoeditácia príspevku ( 17 Aug 2009, 18:33 )
Ešte raz, proti rómom je potrebné v Michaľanoch po tom čo sa tam stalo zakročiť, ale predsa je pre štát dôležité, aby status toho kto proti rómom spraví poriadok mala polícia, a nie slovenská pospolitosť s palicami v ruke.
Jediný kto tam mal palice boli policajti!

Po druhé nikto ale naozaj nikto nemá právo biť ľudí len preto lebo niekde stoja či nestoja. Za ďalšie hocikto sa môže hocikde bez ohlasovania vybrať s kamarýtmi a usporiadať protest tak ako to urobila žeriavnička pred prezidentským palácom alebo ako to urobil istý dôchodca. Nik mu v tom nemôže brániť a myslím si, že ani oni neposielali listy starostovi Bratislavy s oznámením že prídu demonštrovať. Trestný čin je trestným činom až keď sa stane, podľa toho predsa funguje aj polícia nie? Teda pokiaľ pospolitosť na akcii v Šarišských Michaľanoch nespáchala trestný čin a nezačala nikoho biť nebol dôvod na zásah. Ak vieš niejakú skutočnosť alebo poznáš trestný čin ktorého sa členovia pospolitosti v Michaľanoch dopustili sem s ním.
Argument že "o tom vedel z internetu" neobstojí, ohlasovacia povinnosť sa robí na mieste na to určenom, splnená rozhodne nebola, polícia to využila na vykázanie protestujúcich, možno aj pre bezpečnosť.. Ešte raz pripomeniem už spomínanú akciu pospolitosti v PO, ohlásenú, - všetko bolo v poriadku.
O akú bezpečnosť a hlavne koho bezpečnosť sa jednalo keď tunajší občnania s členmi pospolitosti sedeli v jednom pohostinstve alebo sa bavili na ulcici? Z toho nemám pocit že by išlo o niejaké verejné nebezpečentvo.
Mimochodom, samotní obyvatelia nadávajú na policajtov za zákrok v Michaľanoch a zastávajú Pospolitosť. Ale prečo? Myslím, že čiste kvôli obavám z rómov, pritom 90% nemá kdesi na východe o programe či cieľoch organizácie ani šajnu. Len tie medové rečičky o tom že neprispôsobivým/maďarom/cigánom dáme do nosa, ktoré tak na slovenskú verejnú mienku platia.
Nie tie primitívne rečičky vedieš ty a tvojich pár kamarátov tu na hojku pričom to vydávate za ciele SP. Robíte to asi preto že nemáte šajn o skutočných cieľoch slovenskej pospolitosti a opäť fabulujete.
Mňa už naozaj unavuje počúvať niejaké hodnotenia pubertiakov k mojim postojom alebo osobe a k iným národnýcm združeniam o ktorých vedia asi toľko ako o chordátoch.

Prečo diskutujete o veciach o ktorých nič neviete?

A to sme ešte nespomenuli podstatu zákroku, ktorou bolo bitie a trýznenie účastníkov, nie ich vytlačenie do areálu štadióna. Účastníci boli surovo zbití, niektorí až do bezvedomia. Teda aj keby bola akcia zákonná (koniec koncov aj Černová bola v poriadku podla Maďarov, aj zavretie slovenských činiteľov v 1939 bolo v poriadku, rovnako aj 17 november 1989 bol v poriadku podľa vtedajších médií a aj zákonov.) Teda aj keby bolo zhromaždenie potlačené zo zákona nieje priateľné aby boli Slováci bití za názor a za to že chcú riešiť rómsku otázku.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Len mala oprava Krija, v pripade Palacu zacali mlatit Cinania Slovakov a aj Cinania kradli Slovakom transparenty.

A ked sa pytate kde boli aktivisti ked Izrael vrazdil v Gaze ja sa opytam tak isto kde boli aktivisti ked Hamas ostreluje Izrael... Keby Izraelsky predstavitelia navstivili slovensko isto by niekto zorganizoval demonstraciu...
Len hladate vyhovorky aby ste ospravedlnili to, ze sa "nacionalisti" nezastali Slovakov.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

MakeFake napísal:Len mala oprava Krija, v pripade Palacu zacali mlatit Cinania Slovakov a aj Cinania kradli Slovakom transparenty.

A ked sa pytate kde boli aktivisti ked Izrael vrazdil v Gaze ja sa opytam tak isto kde boli aktivisti ked Hamas ostreluje Izrael... Keby Izraelsky predstavitelia navstivili slovensko isto by niekto zorganizoval demonstraciu...
Len hladate vyhovorky aby ste ospravedlnili to, ze sa "nacionalisti" nezastali Slovakov.
ty si kardinalny vol. :new03:

jedine co sa mi na tom celom nepaci, je to, ze je potvrdene ze zijeme v totalitnom state. vlada, policia, novinari... komunizmus, kapitalizmus, jedna spina.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

eMPiko napísal::lol: Zhromazdenie je povolene ked si to starosta precita z internetovej stranky, to si teda zabil krija...
citaj ustavu a Ivanask. dostal sa starosta k tej informacii? dostal! co riesis?

Mateq, na tvoju otazku zo zaveru: nema to nic spolocne s romskou otazkou. kedze byvam nedaleko od tvojho mesta, tak som mal vzdy pocit, ze vy ste viac proslovensky ako 90% zbytku slovenska. z teba som len trochu prekvapeny, sokovany, alebo mozno sklamany. nic ine za tym nehladaj.

MF ti co neboli slepi na videach videli, ze to "slovaci" napadali cinanov. alebo napriklad taky dostal napadol dokonca aj slovenskeho policajta. ty si to uz niekdy skusil? udriet si do poldu?
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Neviem, čo znamená "byť proslovenský". A už vôbec nerozumiem ako sa to dá lokalizovať podľa kraja. Čo takto ísť späť k vecným argumentom? Ja som za lepšiu spoločnosť na slovensku, zmenou politiky ktorá tu vládne, (a obvzlášť v tomto volebnom období), zmenou zmýšľania ľudí.

Ale nemôžem si pomôcť a najmohutnejšie výzvy na nacionalizmus mi u nás prídu buď falošné, alebo podnecujúce nenávisť na Slovensku, či už proti maďarom, alebo rómom. Je to proste z extrému do extrému, máme tu vládnu garnitúru, ktorá je pri moci a nezmyselne neprestala používať opozičné spôsoby. Tento štýl následne sa vracia rovnakým spôsobom a čo oršie preniesol sa aj do spôsobu komunikácie medzi menšinami (či už romskou/maďarskou a slovenskou vačšinou či opačne). A výsledok? Otupenie diskusie, záujmu verejnosti, každý oponent je automaticky vyvrheľ, zverba, zlodej a likvidátor záujmov štátu. :roll:
Zrazu je tu akási židovská (ruská, americká, fašistická etc. doplň podla pol. orientácie) skupinka ovládajúca média a ťahajúca nitky vo svoj prospech, likvidujúca Slovensko. Veď je to smiešne.
hughito
Redeemer
Redeemer

Zrazu je tu akási židovská (ruská, americká, fašistická etc. doplň podla pol. orientácie) skupinka ovládajúca média a ťahajúca nitky vo svoj prospech, likvidujúca Slovensko. Veď je to smiešne.
Nato si zvykni, konečný argument našich nacionalistov ako ivansk, kali či ariaynrebel, nakoniec budeš označený za Žida aj ty.

IvanSk : A ty mi tu chceš tvrdiť, že sa úprimne čuduješ, prečo vás na vašich akciách fotia tajní a kriminálka ? Hráš sa na blbečka a pritom píšeš žvásty typu že my sme všetci ostatní sme pubertálni a vlastne nič nevieme. :roll:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mateq, tak to skusim inak. v trnave je relativne bezpecne. je to jednoduche. staci sa vzit do situacie tych, co su na vychode sikanovani, chapat co zaziva rodina zavrazdenej predavacky, co zaziva clovek, ktory prisiel o oko, chapat stav mladej zeny,...

//autoeditácia príspevku ( 18 Aug 2009, 10:32 )
ktoru pred par rokmi znasilnilo 5 mladych romov, jeden za druhym. a teraz zavri oci a predstav si, ze to bola tvoja mama, tvoj otec a tvoja sestra. a je tu niekolko ludi, co sa na to snazia upozornit. riesenie mozno nemaju, ale za pravdu su biti a vy...
Napísať odpoveď