Najlepsia futbalova 11

O športe...
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

^^Haha ty múdra hlava, ale aj tak je to viac ako ich dal do správnej brány. Tak sa tu prosím ťa nehraj na hrdinu..
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

nooo..ronaldo uz prehral prvy zapas....proti juventusu...a cannavaro dal gola....ja som vedel ze v juventuse mu bude lepsie..podla mna je aj tak dobry cannavaro :)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Nevedel som kam to zaradit tak to davam sem http://sportky.topky.sk/c/33574/henrik- ... il-karieru je ho skoda jeden z mojich najoblubenejsich hracov.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Skoda, na eure ziaril ako nik a teraz???
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

To je logické, meniskus je svinstvo, pamätám si, že aj Eto'o mal niečo s meniskom a pauzoval cez pol roka, Henke by sa už podľa mňa nedokázal vrátiť a odkedy prestúpil z O'Neillovho Celticu, išlo to s ním dolu vodou (aj na tom EURE nezahral nič nadpriemerné). Každopádne, odchádza ďalšia legenda, idol môjho detstva, škoda.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

Innocence napísal:To je logické, meniskus je svinstvo, pamätám si, že aj Eto'o mal niečo s meniskom a pauzoval cez pol roka, Henke by sa už podľa mňa nedokázal vrátiť a odkedy prestúpil z O'Neillovho Celticu, išlo to s ním dolu vodou (aj na tom EURE nezahral nič nadpriemerné). Každopádne, odchádza ďalšia legenda, idol môjho detstva, škoda.
nesúhlasím- v Barcelone i v Manchestri zastával dôležitú úlohu za všetko najmä finále LM Barca-Arsenal a Henkeho 2 asistencie :) škoda, Robson zomrel, Larsson skončil ešte čo nás čaká omg?
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Stoffo10 napísal:nesúhlasím- v Barcelone i v Manchestri zastával dôležitú úlohu za všetko najmä finále LM Barca-Arsenal a Henkeho 2 asistencie :) škoda, Robson zomrel, Larsson skončil ešte čo nás čaká omg?
V Barcelone ešte ako-tak, v tom finále dá sa povedať zažiaril, ale Manchester? Tam odohral koľko? Pár zápasov, prišiel tam na hosťovanie len ako náhrada do útoku za neviem koho, lebo ManWho mal zranených dôležitých útočníkov a dal tam tuším jeden gól..
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

podla mna:

B - Van Der Saar
Obrana - D. Alves, R. Ferdinand, C. Puyol, G. Bale
Stred - Ribery, Xavi, Iniesta, Messi
Utok - Ibrahimovic, Eto´o

polka z barcy, ale sorry, su naj
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Namiesto Eto'a by som tam vedel dat ineho. Ale tak zbytok je celkom prijatelny aj ked troch am prekvapil Bale na toho som aj zabudol ze existuje.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Innocence napísal:V Barcelone ešte ako-tak, v tom finále dá sa povedať zažiaril, ale Manchester? Tam odohral koľko? Pár zápasov, prišiel tam na hosťovanie len ako náhrada do útoku za neviem koho, lebo ManWho mal zranených dôležitých útočníkov a dal tam tuším jeden gól..
Netrep aspoň somariny.. Dal tri veľmi dôležité góly.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

- eXo - napísal:Ale tak vezmi si ze ta obrana sa na nom pravdepodbne stavat bude Jamie ma uz svoje roky a zachvilu uz vladat nebude. Iba zeby zacali stavat na Aggerovy.
Myslim si ze ta varianta s tym Aggerom je ovela pravdepodobnejsia.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Najlepšia futbalová 11 je tá červeno-čierna milánska z prelomu 80-90 rokov. :P
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

UEFA: Nominácie na futbalistov roka
Európska futbalová únia (UEFA) oznámila v pondelok kandidátov na najlepších klubových hráčov za rok 2009. Na svojom portáli uefa.com informovala, že nominantov oficiálne predstaví počas štvrtkového žrebu základnej časti Ligy majstrov v Monaku.

Nominantni
Najlepší klubový brankár roka: Peter Čech (Chelsea Londýn), Victor Valdés (FC Barcelona), Edwin van der Saar (Manchester United)

Najlepší klubový obranca roka: Gerard Piqué (FC Barcelona), John Terry (Chelsea Londýn), Nemanja Vidič (Manchester United)

Najlepší klubový stredopoliar roka: Steven Gerrard (FC Liverpool), Xavi Hernández (FC Barcelona), Andrés Iniesta (FC Barcelona)

Najlepší klubový útočník roka: Samuel Eto'o (FC Barcelona), Lionel Messi (FC Barcelona), Cristiano Ronaldo (Manchester United)

Tak, ja osobne by som to určil takto: Van Der Saar, Terry, Gerrard, Messi :)
Neviem, čo tam hľadá Čech alebo Ronaldo :?
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

A mozno namiesto Cecha by som dal predsa len jednotku v brane Spanielska cize Ikera, Terry je mne nesimpaticky, cize tam by mi siel Pique, Iniesta ako zaloznik ten je neuveritelny s loptou a Messi je fajn :)
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

No už sa teším keď dojde stoffo a označí svojich :D

Najlepší klubový brankár roka: Edwin van der Saar (Manchester United) - výborná sezóna, Čech chytal hrozne, Valdes stále kiksuje a na Edwina sa nechytá

Najlepší klubový obranca roka: Nemanja Vidič (Manchester United) - vyhral najlepšieho hráča premier league tak na tom niečo bude, zaslúži si

Najlepší klubový stredopoliar roka: Andrés Iniesta (FC Barcelona) - hral celú sezónu neuveritelne, navyše je to jeden z mála skromných futbalistov

Najlepší klubový útočník roka: Lionel Messi (FC Barcelona) - neni o čom
- eXo -
Light Professional
Light Professional

No moje skromne typy -

BRANKAR: Van der Saar - Valdes podla mna to vyhrat nemoze. Sice je v najlepsom muzstve ale kolkokrat prave koli nemu Barca musela dotahovat a otacat zapasy. Cech ... to ako bez komentara nechapem co tam ten robi to tam mohli dat Kamila Contofalskeho a ani by som sa viac nad tym necudoval.

OBRANA - Pique - Terry minuly rok nepredviedol nic take ohromujuce takze ten by to isto dostat nemal. Rozhodoval som sa medzi Piquem a Vidicom a Gerarda som vybral preto lebo za to ako v ManU nedostaval prilezitosti a malo hral sa za rok dokazal neuveritelne vypracovat aj ked mu obcas daka chybicka usla tak si to zasluzi viac ako Vidic ktory mal tiez skratove momenty.

STRED - Iniesta - Tu som sa rozhodoval velmi dlho medzi vsetkymi tromi a Andresa som vybral preto lebo ked som sledoval zapasy Barcelony tak v mnohych odviedol obrovske mnozstvo prace pricom na ihrisku sa nesnazil nejako vytcat a kolko krat ked uz vacsina nevladala on to stale tahal. Myslim ze si to najviac zasluzi on.

UTOK - Messi - Tu podla mna nie je co riesit.

Inak Jericho tipujem ze Stoffo bude mat podobne typy tak mi kludne mozes zacat vyvracat moju 4ku uz sa tesim ake pouzijes argumenty.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

exo sme sa skoro zhodli :D a van der Sar je uplne zbytocny v Man UTD, potapajuci sa klub to je..... JA by som namiesto Terryho dal Wiliama Gallasa :oops:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

gallasa? to si robis srandu :lol:
dobry obranca ale nema tam co hladat vzhladom na jeho aferky s trenerom atd atd
Van Der Saar uz aj tak konci karieru po tejto sezone tak naco by menil posobisko na rok...
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Gallas :lol: 8)
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ja som pravy Gooner, tak by som tam dal v pohode Wiliama, Talian ked sa ty tak smejes koho by si tam dal ty??
Smiem hadat??
Cannavaro alebo Matterazi :lol: :lol:
Napísať odpoveď