Aké máte zlozvyky pri hraní hier?
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ešte mám niekoľko zlozvykov
proste musím mať zamknuté dvere do izby hlavne keď hrám GoW 1 alebo 2 a keď som ešte hrával COMMANDOS som si musel savovať jak blázon a keď som prestal hrať Commandos tak ma to prešlo a doplatil som na to pri hraní GTA 4 som musel ísť celé od znova a to už som mal misiu keď som zabijal Raya Boccina
ale za pár dní som GTA aj tak prešiel (len príbehovú líniu) 
proste musím mať zamknuté dvere do izby hlavne keď hrám GoW 1 alebo 2 a keď som ešte hrával COMMANDOS som si musel savovať jak blázon a keď som prestal hrať Commandos tak ma to prešlo a doplatil som na to pri hraní GTA 4 som musel ísť celé od znova a to už som mal misiu keď som zabijal Raya Boccina
Nooo este ked som hral CS 1.6 tak som neustale menil zbran na nozik ... ale v kuse potom samozrejme take veci ako totalna ignoracia okolia to su samozrejme. Tiez este musim ked mam nieco po ruke ohryzat ... ci uz ceruzka alebo stupel od flase... ked nemam nic tak je to ok. A este kedysi ked mi nieco neslo som zvykol pastou buchnut do steny ... raz sa mi nieco nevydarilo neviem uz v akej hre a resol som do tej steny tak ze som si skoro zlomil hanky a ruku som mal tyzden napuchnutu ... odvtedy to uz nerobim 
Zlozvyk mam len jeden a to na CS
a to ze ho hrajem vela, sadnem, poviem si polhodka.. a tak vzniknu 4 hodiny, lebo sa menila mapa, lebo mi teraz ide, lebo mi neide ale musim im to vratit
Ale tak pred chvilkou som si zahral posledny krat asi tento rok, lebo zajtra zacina skola a pocas skoly to je stale zmazane
Inac hry nehram, cize zlozvyky nie su
Ale tak pred chvilkou som si zahral posledny krat asi tento rok, lebo zajtra zacina skola a pocas skoly to je stale zmazane
Inac hry nehram, cize zlozvyky nie su