No ale to sú opäť nejaké dohady, to akože keď bol nejaká Žid anarchista, tak to proste hral, tie diela písal iba strojovo, neveril tomu a všetko robil len v záujme rozvrátenia ostatných národov aby Židia ovládli svet ? To je pekné sci-fi.No ked vezmeme v uvahu zidovsky rasizmus, sionske protokoly mudrcov, tak minimalne Zidovsku skupinovu strategiu
http://sk.metapedia.org/wiki/Židovská_s ... _stratégia
Takisto metapedia je v tomto silne tendenčná, je tam jasne vidieť, že to písal s človek s určitým postojom a preto nemôže byť objektívna.
A prosím ťa nedávaj mi tu ten falzifikát protokolov ako nejaký dôkaz niečoho.
No opäť sa počíta s uvedomenosťou ľudí a nie s tým, že tam bude nejaký parazit, ktorý nerobí a iba berie, aj keď to by bolo určite nejako, skupina poctivcov by nedovolia parazitovi brať.K tomu tvojmu anarchokomunizmu ak som spravne pochopil plati tam myslenka kazdy kona podla svojich schopnosti ale zo spolocneho berie podla svojich potireb. No lenze toto ignoruje to ze moze exitovat skupina ktora zo spolocneho viac zobere ako dotvori, (take skupiny mozu byt napr neprisposobive etnika ako cigani napriklad). Takze tuto stratu bude muset zase niekto dotvorit a tym anarchokomusti budu pod utlakom psychyckeho vydierania neprisposobivych.
Ale anarchisti nebojujú len za konečný cieľ, ktorý je momentálne priznávam utopistický, ale aj za iné, menšie slobody.Celkovo z tvojcih prispevkov sa da pochopit bud ze nastane nejaka osveta ludu a ty sa budu chovat kazdy kazdemu dobre. Ale ludia niesu rozpravkoe bytosti a sam dobre vies ze toto nastat nemoze z mnohych pricin najma z tej ze clovek je clovekom a tym padom aj egoistom, ci viac alebo menej ale od prirody egoistom je. Alebo nastane nejaka diktatura proletariatu ktora umravni spolocnost na ich stanovenu mieru. Ale ako to chces dosiahnut je pre mna a zrejme aj pre teba velka dilema.
V súčastnosti sa bojuje hlavne proti kapitalizmu, proti totálnej kontrole ( kamery, čipy ), za slobodu slova a ďalším veciam, ktoré sa líšia. Sú to také menšie slobody.
Ešte jedna vec, nejaký iný človek ( anarchista ) byt ti na tvoje otázky odpovedal lepšie, určite sú fundovanejší a múdrejší ľudia. Ja nie som žiadny mudrc a túto problematiku neustále študujem a je toho ešte dosť., takže určite mám medzery, aj mne veľa vecí nie je jasných a nemám problém si to priznať.