Unikátny projekt na podporu HOJKO.COM
-
empty1982
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
a Ked nebudu ludia nakupovat ale sa len zaregistruju a budu ako mrtvi brouci tak sa mi tie peniaze nevratia, aj ja idem do toho s urcitym rizikom.FIKY napísal:Empty tie sprosté 3€ (tie kvôli ktorým je tu táto téma) a tých 10 za registráciu sa ti niekoľko násobne vrátia tak netrep .
Myslím že si robíš reklamu na pre teba zlom fóre lebo si myslím že užívatelia majú dosť rozumu![]()
Daj vedieť keď sa ti tam z tohto fóra niekto zaregistruje
Ved prave ze maju rozum, a Lyoness nie je pre sprostakov ktori ho vzivote nemozu alebo nechcu pochopit, proste kto ma rozum verim ze pochopi podstatu lyonessu.
A ked sa mi niekto zaregistruje tak budem len rad, a preco vlastne su 3 eura pre hojka blbost???
Poviem vam priklad ako robia podobny projekt v cechach na jednom fore, tych 10 euro ktore maju zaplatit za svojho noveho cloveka pytaju od ludi 260 KC, takze za svoju vlastnu registraciu si platia a maju tam uz nejakych 42 ludi a ten server ma za prve mesiace fungovania nejakych 2400 KC, hojko by mal odomna za 40 ludi 120 Eur co je este viac a robim to zadarmo.
-
empty1982
Medium Expert
Proste mam neake prostriedky nazvys tak som chcel spojit prijemne s uzitocnym, zohnat si par ludi do struktury a popri tom aj financne podporit hojka, ale vidim ze to asi nepojde.Plasmon napísal:Zadarmo...to slovo milujemDnes uz nerobi povacsine ludi niekomu inemu zadarmo nic, ani obycajne veci.
Keby si z toho ty nemal nic, tak to urcite nerobis a vysral by si sa nato.
Ja vam to tu nakoniec vsetko vysvetlim a ti ktori to pochopia sa aj tak nezaregistruju cezomna lebo ta zavist ze 0,5 % z ich nakupov ide mne im to nedovoli.
Ale ked budu zaregistrovany priamo cez stranku lyoness cize bez odporucatela tak to 0,5% pojde niekomu uplne cudziemu ktoremu je jedno ci sa vam dari alebo nie, kdezto keby ste boli podomnou mne by o to rozhodne islo aby ste boli uspesny.
PS: a to ze to robim zadarmo oproti tomu ceskemu projektu je proste fakt, nepytam od nikoho peniaze za registraciu, vysvetlim vyhody lyonessu, pripadne zaregistrujem ale stale som v minuse, proste investujem a to ci casom volaco z toho budem mat alebo nie je vo hviezdach a popri tom ma na tom nieco aj hojko ktoreho vzdy rad podporim.
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2009, 5:35 )
A PRESNE O TOM TO JE !!!fizz napísal:Pyramida, nepyramida, stale sa mi zda lepsie zaplatit za saty 910 sk ako 1000... A ked na tom zarobi aj niekto iny, tak mi to moze byt srdecne jedno, aj tak na tych mojich satach zarobi dost ludi.
proste ja nebudem zavidet niekomu ze z mojho nakupu ide 0,5% niekomu nadomnou ved to nejde z mojich penazi ale zo zlavy ktoru dava obchodnik, a ludia ked budete mat niekoho pod sebou a ten niekto si kupi auto v TEMPUSE nejake BMWcko alebo pojde na luxusnu dovolenku cez SATUR alebo bude stavat dom a bude nakupovat velke nakupy cez velke stavebniny STAVMAT tak vam zrazu pride zaujimave 0,5% a ten dotycny co nakupoval predsa nic nestratil, ved aj ten uz ma zlavu.
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2009, 5:37 )
Frikso ok ked sa ti to nepaci neries to, ty radsej za tie saty zaplat 1000, ahoj.Frikso napísal:fizz:Háčik je v tom, že za tie šaty zaplatíš 990sk a na tých 10 korún si pekne dlho počkáš
Rob to takto cely rok a uvidis ze prides o zaujimave peniaze ktore ostanu bez lyonessu u obchodnika.
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2009, 5:43 )
Ved to nevadi, lyoness k nicomu nezavazuje a keby mali tie saty niekde za 750 korun a nie za 1000 tak ich pojdem kupit tam a hotovo.sundevil napísal:hacik je v tom, ze ten tovar mozes kupit niekde aj lacnejsie
ALE co ak aj ten druhy obchodnik ktory ma tie saty za 750 je partner lyonessu, cize aj u neho mozem cerpat zlavu, proste staci byt zaregistrovany, mat svoju cash back kartu a chodit nakupovat u partnerov lyonessu, vyhody sa vam ukazu casom na ucte.
Ja si ich kúpim so Sphere card radšej za 850sk.empty1982 napísal:Frikso ok ked sa ti to nepaci neries to, ty radsej za tie saty zaplat 1000, ahoj.
Na margo závisti tvojích 0,5% - prdlajz! Každému je ukradnuté tvoje polpercento. Nepáčí sa nám, že tu namotávaš na 8% zľavy v hypernove a v skutočnosti ide o 1% zvyšok sa prepadne nevedno kam.
Ja som na začiatku témy mal záujem, teraz sa len smejem
ano... nech zarobi aj niekto iny, ale iba ak ma ten niekto iny zasluhu na vyrobe tych siat (ten kto ich navrhol, ten kto ich usil, ten kto ich predal)... podla mna si niekto, kto neurobil nic len to ze ta napisal do systemu, nezasluzi dozivotnu proviziu z kazdeho tvojho nakupufizz napísal:Pyramida, nepyramida, stale sa mi zda lepsie zaplatit za saty 910 sk ako 1000... A ked na tom zarobi aj niekto iny, tak mi to moze byt srdecne jedno, aj tak na tych mojich satach zarobi dost ludi.
-
empty1982
Medium Expert
Ale ved ja tu nikoho nenamotavam normalne tu diskutujeme.Frikso napísal:Ja si ich kúpim so Sphere card radšej za 850sk.![]()
Na margo závisti tvojích 0,5% - prdlajz! Každému je ukradnuté tvoje polpercento. Nepáčí sa nám, že tu namotávaš na 8% zľavy v hypernove a v skutočnosti ide o 1% zvyšok sa prepadne nevedno kam.
Ja som na začiatku témy mal záujem, teraz sa len smejem
Zvysok sa neprepadne nevedno kam ale je to zvysny rabat ktory ti ide na tvoje osobne konto pozicii. Tam sa ta 50 Eurova pozicia casom vyhospodari na 450 Eur a pripise sa ti na ucet kde s tymi 450 Eurami mozes nakupovat.
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2009, 12:06 )
Hojko tu par dni nebol ale ked sa tu ukaze urcite sa tu vyjadri do tejto temy.Suffel napísal:sry za OT.. nechcem sa vam do toho miesat ale strasne by ma zaujimalo vyjadrenie a nazor hojka.. pretoze na 5 stranach sa tu hadate a kazdy hovori nieco ine.. takze fakt by ma zaujimal nazor hojka kedze sa tu tvrdenia ze on dostane zato peniaze a pod..
Sme dohodnuty na 3€ za jedneho registrovaneho cloveka.
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2009, 12:08 )
Ano ale napisal do systemu vdaka ktoremu bude cely zivot setrit.kupo napísal: kto neurobil nic len to ze ta napisal do systemu
Tu je ta prezentacia, je sice dlha ale su v nej vysvetlene len prve 3 sposoby z 10 ako sa v lyoness profituje, tak si ju pozrite TU
-
empty1982
Medium Expert
ale ved hovorim to ze to nie je o namotavani nepredavas hrnce, kozmetiku, vitaminy ani ine produkty, iba vies vybavit zlavu, povies o tom par ostatnym a ked sa ti par prida ani nevies ako si ich ziskal a mi nepovedz ze nikoho by nezaujimalo ako setris na nakupoch kazdodennej potreby.Leniv3c napísal:empty ale ako som sa minule pytal a potvrdil si mi to, tak sa mi vobec neoplati skriabat pozicie ked nemam zaujem namotavat ludi aby som bol ich ,,referall,. Takze na tych 450 € mozme zabudnut...
Musim len na poziciach (tzn. tie zvysne percenta) takze nie cele nakupy nazbierat 3500 € (50x70)...
-
empty1982
Medium Expert
Ved ok, ale ja nehovorim ze treba kupovat za kazdu cenu len u lyoness obchodnikov.Leniv3c napísal:este viac mozem usetrit na tom istom produkte ale v inom obchodelebo tie spolocnosti niesu najlacnesjie obcas
Registracia je proste zdarma po registracii dostanes Lyoness Cash Back kartu a ci tu kartu mas alebo nemas je na kazdom z vas, a ci tu kartu pouzijete u lyoness partnera alebo nepouzijete je taktiez na vas.
Prepáč, že ti do toho zasa kafrem, už som si povedal, že na to serem..empty1982 napísal:ale ved hovorim to ze to nie je o namotavani nepredavas hrnce, kozmetiku, vitaminy ani ine produkty, iba vies vybavit zlavu, povies o tom par ostatnym a ked sa ti par prida ani nevies ako si ich ziskal a mi nepovedz ze nikoho by nezaujimalo ako setris na nakupoch kazdodennej potreby.
-Avšak nevravel si, že každý referal stojí €10?
-
empty1982
Medium Expert
Tych 10€ treba brat ako investiciu, poznam cloveka ktory ma 33 priamych ludi oni maju kazdy tiez cca 30 ludi tento clovek sa venuje lyonessu cca 4 roky a videl som mu pohyby na ucte ako ukazoval ze mu chodi suma okolo 30 000 Eur asi 2 krat do mesiaca a to je uz dost zaujimave, ale zase tento clovek je najlepsi v lyonesse na slovensku avsak predbehnut sa da aj on.Frikso napísal:Prepáč, že ti do toho zasa kafrem, už som si povedal, že na to serem..
-Avšak nevravel si, že každý referal stojí €10?
tak tie pohyby by som skutocne chcel vidiet 
podla toho co tvrdis tento chlap zarobi 1 807 560 SKK mesacne, t.j. 21 690 720 SKK rocne...ak mi posles aspon do ss uveritelny dokaz, ze ktosi vdaka lyonessu naozaj tolko zarobi a ze ma na ucte ciastku aspon bliziacu sa tomu, co by mal teoreticky zarobit za rok, tak sa pridam
podla toho co tvrdis tento chlap zarobi 1 807 560 SKK mesacne, t.j. 21 690 720 SKK rocne...ak mi posles aspon do ss uveritelny dokaz, ze ktosi vdaka lyonessu naozaj tolko zarobi a ze ma na ucte ciastku aspon bliziacu sa tomu, co by mal teoreticky zarobit za rok, tak sa pridam
Len tu ide skor o to, ze ked sa regnes, ze treba potom "obtazovat" dalsich svojich znamych, nech sa podo mna regnu, aby mali zlavy, nech nahovoria dalsich...atd. Tiez sa mi to zda MLM