Neviem aky dokaz myslis jeho meno totizto nechcem zverejnovat ale v lyoness je ako posledny typ zarobku kariera, ktora ma 8 stupnov, prave mam pred sebou tabulku kde su tie zarobky, ten clovek sa tomu venuje nejakych 5 rokov a je na 7 stupni kariery z 8mich. na 7mom stupni je fix 20 000€ + narodny podiel na obrate a posledny osmy stupen ten na slovensku zatial nie je, ale dosiahol ho jeden madar a ten ma podla tabulky fix 50 000 € a Europsky podiel na obrate, viem ze su to rozpravkove cisla ale su realne.Aiden napísal:tak tie pohyby by som skutocne chcel vidiet
podla toho co tvrdis tento chlap zarobi 1 807 560 SKK mesacne, t.j. 21 690 720 SKK rocne...ak mi posles aspon do ss uveritelny dokaz, ze ktosi vdaka lyonessu naozaj tolko zarobi a ze ma na ucte ciastku aspon bliziacu sa tomu, co by mal teoreticky zarobit za rok, tak sa pridam
//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 6:48 )
Neviem co je v inzeratoch tak to nebudem riesit, toto je fakt, a dalsi fakt je ze poznam dalsich ludi ktory su milionari vdaka lyonessu, avsak venuju sa mu uz niekolko rokov, urcite nejde o rychle prachy ale napriklad mne by stacilo dosiahnut v lyonesse 5 stupen kariery do roka do dvoch od registracie, 5 stupen kariery dostane za dosiahnutie stupna 3000€ mesacne + (odznak, vizitky, certifikat) + notebook sony.Frco napísal:Ja tomu verim, moze byt, ze takto typek zaraba x eur mesacne, ale 60000 eur
nic v zlom, to su take reci, ktore su v inzeratoch praca na doma "zarobok AZ 30000 mesacne
"
Len tu ide skor o to, ze ked sa regnes, ze treba potom "obtazovat" dalsich svojich znamych, nech sa podo mna regnu, aby mali zlavy, nech nahovoria dalsich...atd. Tiez sa mi to zda MLMA nemam vacsieho jedu, ako ked ma moji vlastni kamarati obtazuju s podobnymi peachovinami, kde sa treba regnut a nahanat dalsich ludi...Ten cas co stravis s takymito chu**** mozes ist jeden vikend na brigadu a zarobis viac ako za cely rok v Lyoness
A co sa tyka toho "obtazovania" uz som raz spominal ze nepredavam hrnce, kozmetiku, vonavky, vitaminy proste nic nepredavam tak sa ani nemusim vnucovat niekomu, proste staci povedat mam takuto moznost, viem ako sa da usetrit na kazdodennych nakupoch a je tam moznost aj zarobit si nejake peniaze navyse + pomoct hojkovi 3€ za registraciu, a dotycny clovek sam pozaduje informacie. Uz len vediet ako mu ich podat aby to narychlo pochopil a mas cloveka na ktorom ked budes pracovat a tento bude uspesny tak budes uspesny aj ty.