sak by ma tam zabili .....hakker napísal:ze by sme urobili nejake max stretko pre vsetkych hojkarov na jednom mieste...bol by niekto za?prenajala by sa nejaka sala alebo nieco... to by uz bolo na dohode...
//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 12:02 )
nejake mikulaske posedenie alebo nieco take...to mi teraz prebehlo hlavou
A co tak stretko vo velkom?
-
qwerty-xyz
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Soviet
Darca
Mikulaske posedeniehakker napísal: nejake mikulaske posedenie alebo nieco take...to mi teraz prebehlo hlavou
Za taketo nieco niesom..Nevidim v tom nic ine ako zmatok a kopec neznamych tvari, co by pravdepodobne aj tak skoncilo skupinkovanim znamejsich..Mne staci miestne stretko, kde je tak akurat hlav..
hakker este si nezazil klasicke hojko stretko a uz chces organizovat mega brutal party
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
hakker
Darca
lool ale sakaj ja som pracujuci...pinco napísal:Nie je to až tak ľahké zapísať si do kalendára alebo debilníčka termín lebo vždy sa môže vyskytnúť niečo dôležitejšie a takto dopredu si ja netrúfam povedať, či by som mal čas na stretko. Neviem, čo sa bude robiť teraz v pondelok a nie to ešte v decembri. Pracujúci ľud to má trochu ťažsie.
faktom je, že tak veľa ľudí ako píšeš by sa určite porozprávať naraz nemohlo a taktiež by sa to rozskupinkovalo a podľa mňa by sa to rozskupinkovalo asi tak, že najviac by si mali čo povedať tí, ktorí sa stretávajú pri rôznych diskusiach v jednotlivých sekciach najčastejšiebolek napísal:Ale tak veľa ľudí by ani nemalo šancu sa porozprávať. Podľa mňa je lepšie si dať stretko, kde vieš, že príde cca tých a tých 10 ľudí a keď sa chceš s nimi stretnúť, prídeš resp. ak je to v blízkom meste docestuješ.Neviem si predstaviť, že by sme si mali všetci čo povedať. Nakoniec by sa to aj tak rozskupinkovalo a kecali by spolu len niektorí.
Ja osobne najčastejšie prispievam v sekcii Politika a Šport, teda to čo ma zaujíma a čo ma baví, osobne sa nejak moc nerozumiem do PC a do tém týchto zameraní a s touto problematikou neprispievam a ani tam nechodim, a tak by som si s usermi, ktorí sa do týchto veci rozumejú asi nemal príliš čo povedať
Suma sumarum v každej sekcii je cca. 20 userov, ktorí sa zo vzájomných diskusii poznajú a majú si čo vysvetliť, teda ak stretnutie, tak ja sa nazdávam, že podľa jednotlivých sekcii, aby mal pri stretku každy možnosť vysvetliť svoj postoj (nikto nebude stať niekde daleko od partie ako zatúlana ovečka