A co tak stretko vo velkom?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

a co tak stretko vo velkom?

som za!
11
34%
urcite nie
12
38%
este neviem
9
28%

Celkom hlasov: 32

qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

hakker napísal:ze by sme urobili nejake max stretko pre vsetkych hojkarov na jednom mieste...bol by niekto za?prenajala by sa nejaka sala alebo nieco... to by uz bolo na dohode...

//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 12:02 )
nejake mikulaske posedenie alebo nieco take...to mi teraz prebehlo hlavou
sak by ma tam zabili ..... :roll:
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

KoCi & bolek: a o atrakciu je postarané ^
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Náhodou by sme zistili, že qwerty je v pohode a po stretku by mu šla karma do nebies. :lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hakker napísal: nejake mikulaske posedenie alebo nieco take...to mi teraz prebehlo hlavou
Mikulaske posedenie :? ?..a kazdy dostane pri vstupe mikulasku ciapku ze?
Za taketo nieco niesom..Nevidim v tom nic ine ako zmatok a kopec neznamych tvari, co by pravdepodobne aj tak skoncilo skupinkovanim znamejsich..Mne staci miestne stretko, kde je tak akurat hlav..
hakker este si nezazil klasicke hojko stretko a uz chces organizovat mega brutal party :) .. Wake Up..
hakker
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hakker »

je potreba zazit najskor stretko?nemyslim si takto by som sa zoznamil so vsetkymi naraz...
a neboj nespim na vavrinoch
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak sa nepytaj a organizuj ... tym ze to krachne z uvedenych dovodov sa rychlo poucis :-D ... kazdopadne vravim uz teraz ... nezucastnim sa :-P :-P ...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Nie je to až tak ľahké zapísať si do kalendára alebo debilníčka termín lebo vždy sa môže vyskytnúť niečo dôležitejšie a takto dopredu si ja netrúfam povedať, či by som mal čas na stretko. Neviem, čo sa bude robiť teraz v pondelok a nie to ešte v decembri. Pracujúci ľud to má trochu ťažsie.
hakker
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hakker »

pinco napísal:Nie je to až tak ľahké zapísať si do kalendára alebo debilníčka termín lebo vždy sa môže vyskytnúť niečo dôležitejšie a takto dopredu si ja netrúfam povedať, či by som mal čas na stretko. Neviem, čo sa bude robiť teraz v pondelok a nie to ešte v decembri. Pracujúci ľud to má trochu ťažsie.
lool ale sakaj ja som pracujuci...
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

bolek napísal:Ale tak veľa ľudí by ani nemalo šancu sa porozprávať. Podľa mňa je lepšie si dať stretko, kde vieš, že príde cca tých a tých 10 ľudí a keď sa chceš s nimi stretnúť, prídeš resp. ak je to v blízkom meste docestuješ. :) Neviem si predstaviť, že by sme si mali všetci čo povedať. Nakoniec by sa to aj tak rozskupinkovalo a kecali by spolu len niektorí.
faktom je, že tak veľa ľudí ako píšeš by sa určite porozprávať naraz nemohlo a taktiež by sa to rozskupinkovalo a podľa mňa by sa to rozskupinkovalo asi tak, že najviac by si mali čo povedať tí, ktorí sa stretávajú pri rôznych diskusiach v jednotlivých sekciach najčastejšie :wink: Preto ak stretko tak najskôr podľa jednotlivých sekcii, pretože takíto useri sa z fora, podotýkam z fora najviac poznajú, a teda každý z fora možno v kútiku duše túži spoznať svojho oponenta, spoludiskutujúceho s ktorým ma totožne názory a teda tí si majú tak najviac čo povedať :)

Ja osobne najčastejšie prispievam v sekcii Politika a Šport, teda to čo ma zaujíma a čo ma baví, osobne sa nejak moc nerozumiem do PC a do tém týchto zameraní a s touto problematikou neprispievam a ani tam nechodim, a tak by som si s usermi, ktorí sa do týchto veci rozumejú asi nemal príliš čo povedať :?
Suma sumarum v každej sekcii je cca. 20 userov, ktorí sa zo vzájomných diskusii poznajú a majú si čo vysvetliť, teda ak stretnutie, tak ja sa nazdávam, že podľa jednotlivých sekcii, aby mal pri stretku každy možnosť vysvetliť svoj postoj (nikto nebude stať niekde daleko od partie ako zatúlana ovečka :wink: ), menší počet je výhodný pre lepšie vzájomne spoznanie sa :) , asi tolko.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tema o stretku tu uz je, nevidim ziadny dovod na dalsiu temu.
Zamknuté