La Liga:Primera Division

O športe...
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Tak Ronaldinho hral ten istý štýl pozične čo teraz Messi, Xavi/Iniesta - Deco a Xavi tam bol už vtedy.. Niektoré velkokluby nemenia trénerom aj dlhoročný štýl hry..
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Muffi »

Píšete, že sa budete hádať, ale nechcete si to nechať až na sezónu? Teraz mi to pripadá tak, že sa hádate, či sa budete hádať :D
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Ja a Inno sa nehadame ... s nim nie je dovod. Hadat sa zacinam s fanusikmi baletiek ... uz to pekne zacina ....
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

jerichoo napísal:Hej lebo Pep je medzinárodné uznávaný tréner z dlhoročnými skúsenosťami, podla mňa hrá Barca to isté čo za Raikaarda a inak to ani nemôžem byť ked je tam základ kádru ten istý - vynikajúci takých hráčov nejak extra trénovať netreba (Iniesta, Xavi, Messi) k tomu dáš hocičo a bude to skvelé.
Inak Stoffo ty si fakt trt ked tvrdíš, že "vždy" to vyprovokujú fanúšikovia Realu, ludia sú odjakžíva rozdielny a neexistujú žiadné charakterové podobnosti podla toho komu fandia tak sa zobuď.
A ty si tu začal dávať pred sezónou na Real prvý, ty si to vyprovokoval tak stíchni..
nie, ale je to prvý tréner v histórii futbalu, ktorý vo svojej prvej sezóne vyhral treble navyše vdaka nádhernému útočnému futbalu a to všetko po predchádzajúcej katastrofálnej sezóne, ktorú dosiahol ten istý káder takže argument že tí hráči nemusia byť trénovaní je argument vysoko vysoko trápny - prečo potom sezónu predtým skončili tretí a výkony , kondička všetko bolo biedne? :)
jerichoo
Light Star
Light Star

Asi preto to bolo biedne, že sezónu pred tou sezonou vyhrali Ligu Majstrov aj La Ligu a niektorý hráči sa uspokojili viď Ronaldinho..
A vtedy tiež hrali krásny útočný futbal nie príliš rozdielny od toho teraz, tak netrep, že Pep tam spravil hyperzmeny.. Je tam jednu sezónu a pokial viem tak na vrchole sa je ťažšie udržať ako dostať a to či je dobrý sa ukáže až časom..
Stoffo10
Light Star
Light Star

jerichoo napísal:Asi preto to bolo biedne, že sezónu pred tou sezonou vyhrali Ligu Majstrov aj La Ligu a niektorý hráči sa uspokojili viď Ronaldinho..
A vtedy tiež hrali krásny útočný futbal nie príliš rozdielny od toho teraz, tak netrep, že Pep tam spravil hyperzmeny.. Je tam jednu sezónu a pokial viem tak na vrchole sa je ťažšie udržať ako dostať a to či je dobrý sa ukáže až časom..
ja sledujem každý zápas Barcy od roku 2004 a poviem ti, že Pep urobil veľmi veľa zmien- pressing aký Barca prezentovala minuôú sezónu nebol za rijkaarda nikdy to isté kondičná pripravenosť sami hráči tvrdili, že Pepove tréningy sa niekedy nedajú vydržať narozdiel od tých rijkaardových kde deco a spol. do novín kritizovali rijkaarda za slabú fyzickú prípravu a v disciplíne je tiež úplne iný - rijkaard nevedel vyriešiť jedného ronaldina tak to musel za ňho riešiť pokutami laporta- a myslím si, že v taktike je Pep veľmi chytrý čo ukázal napr. finálový duel LM kde predčil Fergusona atd Pep je tréner budúcnosti a povedalo to mnoho ľudí napr. aj veľký Cruijf takže táto debata je zbytočná

p.s. po včerajšku už má 4 trofeje :) :) tak superpohár je doma - zápas bol pekný - Ibra si s Messim a Titim perfektne rozumie nech im to tak ide aj dalej
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Pekne pekne dalsia trofej ... len tak dalej .. nech uz je tu liga ... inak Stoffo ma pravdu v tom co hovori teraz myslim uplne vo vsetkom
jerichoo
Light Star
Light Star

Ja nehovorím, že je to zlý tréner ,ale od svetovej špičky má ešte roky ďaleko, skúsenosti proste neodrbeš, hlavne trénerské.. Potenciál má, ale či ho dokáže využiť sa ukáže časom to nemôžeš poprieť. A ten bezduchý výkon ManU vo finále určite nemohol byť len preto, že by ich Ferguson nedokázal pripraviť..
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Posledný prípravný zápas pred novou sezónou: Real Madrid - Rosenborg 4:0 ... g: 12.Benzema, 26.Lass, 27.Benzema, 55.Raúl ....... už sa teším na sobotu na 1.kolo La Ligy na domáci zápas proti La Coruni :P
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

jerichoo ty si svetova spicka :roll:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja som veľmi zvedavý ako sa bude dariť "nášmu" Kaka v Reale. Každopádne, prajem mu veľa úspechov ( ale iba v La Lige :P ).
Stoffo10
Light Star
Light Star

jerichoo napísal:Ja nehovorím, že je to zlý tréner ,ale od svetovej špičky má ešte roky ďaleko, skúsenosti proste neodrbeš, hlavne trénerské.. Potenciál má, ale či ho dokáže využiť sa ukáže časom to nemôžeš poprieť. A ten bezduchý výkon ManU vo finále určite nemohol byť len preto, že by ich Ferguson nedokázal pripraviť..
a akí sú najlepší tréneri? Wenger, Ferguson, Mourinho ...... o.k. možno sú najlepší , ale Pep má oproti nim jednu veľkú výhodu, ktorá zatieni jeho neskúsenosť a to, že v živote odohralo stovky zápasov- ťažkých, ľahkých, veľké pohárové zápasy .... a trénovali ho machri ako Cruijf, Van Gaal a aj od nich si môže do trénerskej kariéry veľa zobrať a takú skúsenosť zase nemá ani Wenger, ani Mourinho ani Ferguson a to je v dnešnom futbale veľká výhoda- ono je možné, že Ferguson či Mourinho sú lepší stratégovia to áno , ale Pep bol kapitánom Barcy dlhé roky a vie o musí hráč Barcy splňať, vie aké sú tlaky na hráčov, pozná filozofiu klubu, vie sa vžiť so kože hráčov a preto je URČITE lepším trénerom ako mourinho a spol. z hľadiska kontaktu s hráčmi a z hľadiska psychológie a to sa zasa nikdy nenaučia tí tréneri, ktorí futbal vrcholovo nehrali takže v tomto je to vyrovnané a navyše je Mourinhovi veľmi podobný v tom, že vyznáva maximálnu disciplínu a tímovú hru a to Barcelone vždy chýbalo
a práve Pep to po rokoch opäť vrátil a preto sú aj také výsledky aké sú lebo disciplína a team work to sú veľmi dôležité faktory

Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Je sice fajn, ze Guardiola bol roky vrcholovym futbalistom, ale to si myslel vazne, ze iba kvoli tomu je vyrazne lepsi v komunikacii s hracmi? Myslis si, ze to prekona Fergusona, ktory trenuje viac nez 30 rokov a za ten cas mu presli rukami stovky hracov? To iste Wenger.

Ja netvrdim, ze Guardiola nie je kvalitny trener, ale zas ho netreba precenovat. Vyhral treble co je uzasny vykon, prebral tim, ktory sezonu predtym skor chatral nez napredoval, to vsetko uznavam, ale neodobrie sa fakt, ze ten tim mal neskutocnu kvalitu na vtedajsie pomery. Ano, urobil kus prace, no mal k dispozicii skvelych hracov. To, ci to nebola zhoda okolnosti a pod. sa ukaze po 20 rokoch trenovania vo vrcholnom futbale, nie po jednej sezone. Stavat ho na uroven Fergusona (zijuca legenda, aky tim prebral a co s nim dosiahol), Wengera (detto.) ci Mourinha ( vyhral LM, UEFU s Portom...) je podla mna este velmi skoro, este si treba par rockov na take nieco pockat.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Vigor napísal:Je sice fajn, ze Guardiola bol roky vrcholovym futbalistom, ale to si myslel vazne, ze iba kvoli tomu je vyrazne lepsi v komunikacii s hracmi? Myslis si, ze to prekona Fergusona, ktory trenuje viac nez 30 rokov a za ten cas mu presli rukami stovky hracov? To iste Wenger.

Ja netvrdim, ze Guardiola nie je kvalitny trener, ale zas ho netreba precenovat. Vyhral treble co je uzasny vykon, prebral tim, ktory sezonu predtym skor chatral nez napredoval, to vsetko uznavam, ale neodobrie sa fakt, ze ten tim mal neskutocnu kvalitu na vtedajsie pomery. Ano, urobil kus prace, no mal k dispozicii skvelych hracov. To, ci to nebola zhoda okolnosti a pod. sa ukaze po 20 rokoch trenovania vo vrcholnom futbale, nie po jednej sezone. Stavat ho na uroven Fergusona (zijuca legenda, aky tim prebral a co s nim dosiahol), Wengera (detto.) ci Mourinha ( vyhral LM, UEFU s Portom...) je podla mna este velmi skoro, este si treba par rockov na take nieco pockat.
áno myslím si to ! Totižto Ferguson to s hráčmi po psychickej stránke zasa až tak nevie- kauzy Bekcham, Keane, Tevéz atd to len dokazujú - napr. fergusonov výrok Beckhamovi, že najprv futbal až potom syn to len ukazuje, že ferguson vrcholový futbal nikdy nehral a nevie sa vcítiť do kože hráča - proste je to potrebné preto, aby vedel čo môže od hráča čakať ak je v kríze , ak je vo forme atd a v tom má Pep veľkú výhodu , pretože to zažíval ako hráč, zažívali to jeho spoluhráči a navyše si mohol do svojej kariéry zobrať a veruže si aj zobral veci od Pána Odbroníka- Johnyho Cruyjffa a tak to aj v Barcelone vyzerá ako za Cruyjfovho dream teamu, aj ked Ferguson má iné výhody ako napr. stratégia atd
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Nuz, nazor proti nazoru. Pre mna je trener, ktory trenuje 30 rokov a presli mu rukami stovky hracov (ano mal aj kauzy, ale za taky cas co trenuje je to hadam pochopitelne, pricom Teveza povazujem za namysleneho a tie problemy vytvaral skor on nez trener, kauza Beckham bola taktiez z velkej casti prameniaca od Beckhama, je vseobecne zname aj od spoluhracov ako sa od svadby s Victoriou zmenil, a napr. ked uz si pri kauzach, taktiez som si nevsimol zrovna najlepsie vztahy medzi Eto'om a Guardiolom...to sa skratka stane) je pre mna osobne lepsim v kontakte s hracmi a som si isty, ze viac zlozitych zapasov ma za sebou prave Ferguson. Takze tak, nazor vs nazor.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Súhlasím s Vigorom. Guardiola si ešte musí toho veľa odkrútiť, kým bude na úrovni Ferguona. Jedna lastovička leto nerobí.. :nono1:
Stoffo10
Light Star
Light Star

Muffi napísal:Súhlasím s Vigorom. Guardiola si ešte musí toho veľa odkrútiť, kým bude na úrovni Ferguona. Jedna lastovička leto nerobí.. :nono1:
nečítal si našu diskusiu tak nepoť- tu nebola debata o tom či Pep na Fergusona nemá to som sám odmietol tu bola debata o kontaktoch s hráčmi atd a o tom, že v istých veciach má Pep oproti fergiemu výhodu
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Takze moje oblubene duo z Realu sa rozpadlo: Wesley Sneijder definitivne prestupil do Inter Milan a Arjen Robben definitivne prestupil do Bayern Mnichov.... mozem to je*at do kk*a :!:
jerichoo
Light Star
Light Star

Škoda ich, hlavne Robbena, ale aj tak by hrával asi Raúl a potrebovali peniaze
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Aspon mozu pokracovat v kariere v muzstvach kde dostanu aj prilezitost a pracuje sa tam s hracmi.
Napísať odpoveď