Intrak

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kachna
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kachna »

gogo956 napísal:intrak je dobry tak akurat jeden, maximalne dva roky. Aby si clovek uzil chodbovice a opijaše, lebo velmi rychlo pride aj na nevyhody a vtedy sa prechadza na privaty. Tam ma clovek podstatne viac sukromia a nemusi sa tak bat ze mu nieco zmizne, alebo ze najde svoju izbu ogrcanu nevedno kym, pripadne ze do izby vobec ist nemoze lebo spolubyvajuci tam ma babenu..
pokial mas moznost byvat na intraku na 1lozkovej izbe /ako ja/ tak je intrak ta najlepsia volba. len nedostat debilov vedla do bunky a je to parada. s ucenim, spanim, hudbou, filmami, zenskou mozes robit co len chces a kedy chces a nemusis na nikoho brat ohlad.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

kachna

to mas pravdu, ale malokto ma v Ba moznost byt na intraku sam na izbe..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

je na SD Zobor v Nitre práčovňa?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Aiden napísal:Mlada Garda blok K...prijimam akekolvek blizsie info :D
Vyzerá to tam celkom v pohode... Býval som tam, keď som pracoval v Bratislave... je to tam celkom fajn :wink:
Ak chceš vedieť viac, tak pošli ss.

Neviete, ako je to s Mladosťou v Nitre?... či sa tam nejak dajú dostať iní ľudia, ktorí tam nepatria?.. potrebujem, aby tam prespávala jedna osoba, ale keďže som tam len prvý rok, teda len pár dní, mám z toho trochu cuky... tak ako to je?... poraďte mi prosím.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

jackb napísal:je na SD Zobor v Nitre práčovňa?
http://www.cent.sk/index.htm
fero_zezina
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fero_zezina »

Zdravicko, neviem ci som prepocul, alebo to nehovorili. Vcera 24.8 bol zapis na EF UNIZA a rovno aj zapis/prihlaska na intraky. Vyplnil som ju, odovzdal, a dalej nic. Kde/Ako/Kedy zistim ze ma zobrali na intrak, na inf. papieri je napisane kedy sa ubytovava, co treba,a potom cislo uctu kam treba poslat peniaze a nic viac som nevycital :/... Co zrobit nech mozem kludne spavat :D

Diks
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

fero_zezina napísal:Zdravicko, neviem ci som prepocul, alebo to nehovorili. Vcera 24.8 bol zapis na EF UNIZA a rovno aj zapis/prihlaska na intraky. Vyplnil som ju, odovzdal, a dalej nic. Kde/Ako/Kedy zistim ze ma zobrali na intrak, na inf. papieri je napisane kedy sa ubytovava, co treba,a potom cislo uctu kam treba poslat peniaze a nic viac som nevycital :/... Co zrobit nech mozem kludne spavat :D

Diks
napisat na studijne/obytovacie oddelenie
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

fero_zezina - ja som bol dnes na zapise na fel, ak si prvak tak mas intrak isty, takze staci prist iba na ubytovanie kde si vybavis izbu a 21. hura do skoly :D
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Ahojte, obraciam sa s vami na prosbu, lebo mam jeden vaznejsi problem, co sa tyka internatu v Bratislave.
Bol som prijaty na EUBA, no bohuzial mi internat uz nepridelili, hoci moja vzdialenost je dostacujuca, ale fakt neviem, v com to moze byt. dokonca sa mi vidi, ze som aj skusky napisal dobre.
pisal som uz mail dekanovi a list na dekanat, no zatial ziadna odpoved a zapis sa mi uz blizi (2.9.), a preto neviem, co mam robit.
vedel by mi niekto poradit? mam sa ist na zapise pytat po internatoch skoly, ci nieco nie je volne alebo niekde na skole?
inac, vie niekto o nejakom volnom internate popripade private v bratislave a ci si niekto nehlada spolubyvajuceho. vopred dakujem :)
jastur
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jastur »

Aiden napísal:Mlada Garda blok K...prijimam akekolvek blizsie info :D
:lol: ja som na tiez na MG ale na bloku I.
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Inak kupim miesto na SD Mlyny, alebo Horskom Parku, nie je to pre mna ale urcite sa dohodneme.
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

matus121 napísal:Ahojte, obraciam sa s vami na prosbu, lebo mam jeden vaznejsi problem, co sa tyka internatu v Bratislave.
Bol som prijaty na EUBA, no bohuzial mi internat uz nepridelili, hoci moja vzdialenost je dostacujuca, ale fakt neviem, v com to moze byt. dokonca sa mi vidi, ze som aj skusky napisal dobre.
pisal som uz mail dekanovi a list na dekanat, no zatial ziadna odpoved a zapis sa mi uz blizi (2.9.), a preto neviem, co mam robit.
vedel by mi niekto poradit? mam sa ist na zapise pytat po internatoch skoly, ci nieco nie je volne alebo niekde na skole?
inac, vie niekto o nejakom volnom internate popripade private v bratislave a ci si niekto nehlada spolubyvajuceho. vopred dakujem :)
aj by som kupil niekde miesto na SD Ekonomickej univerzity, ak by sa dalo.
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

matus121 napísal:aj by som kupil niekde miesto na SD Ekonomickej univerzity, ak by sa dalo.
A teraz myslis ze s tebou bude niekto sucitit ze si prvak, sorry kamo realita je kruta studentov je vela a miest na intrakoch malo...
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Kesoman napísal:A teraz myslis ze s tebou bude niekto sucitit ze si prvak, sorry kamo realita je kruta studentov je vela a miest na intrakoch malo...
ale no, neprehanaj. ziaden sucit nehladam, len som sa slusne pytal, ci niekto nema nejaky volny flek alebo nepotrebuje spolubyvajuceho na privat a ze ci by mi nevedel poradit, kde sa mam na skole pytat. na to tu asi aj to forum je.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

v BA je tak veľmi plno? 90% mojich spolužiakov zo strednej, ktorí išli do blavy, nedostalo intrák :? TN a okolie... a popri tom nadávali na systém, nedostatok informácii. zlaté brno, kam idem ja :) niekto z PPV blok A03? :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

curuj: blok A3 sice som, ale iny intrak :D:D na palci A03 mas super zdroj tabaku do vodara, ak fajcis (mierna ticha zavist :) )
Curuj
Addict
Addict

fajčiť nefajčím. ale diky za tip :)
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

No ja blok A04....inac boli se tam uz niekto niekedy a neviete ako to tam vyzera?.....btw a to mam ece stastie ze idem na VUT bo co sli moji spoluziaci zo strednej na Masarycku tak ty intrak nedostali :?
Curuj
Addict
Addict

nechcem strašiť, ale vyzerá to tam takto :D ale inak neviem. tiež som zvedavý. ohlasy sú vp ohode :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

mariska napísal:No ja blok A04....inac boli se tam uz niekto niekedy a neviete ako to tam vyzera?.....btw a to mam ece stastie ze idem na VUT bo co sli moji spoluziaci zo strednej na Masarycku tak ty intrak nedostali :?
a z kade si? Lebo oni to podľa mňa pridelujú dosť náhodne. Človek z nitry nedostal, kamarátka z dedinky pri nitre už áno.
Napísať odpoveď