pokial mas moznost byvat na intraku na 1lozkovej izbe /ako ja/ tak je intrak ta najlepsia volba. len nedostat debilov vedla do bunky a je to parada. s ucenim, spanim, hudbou, filmami, zenskou mozes robit co len chces a kedy chces a nemusis na nikoho brat ohlad.gogo956 napísal:intrak je dobry tak akurat jeden, maximalne dva roky. Aby si clovek uzil chodbovice a opijaše, lebo velmi rychlo pride aj na nevyhody a vtedy sa prechadza na privaty. Tam ma clovek podstatne viac sukromia a nemusi sa tak bat ze mu nieco zmizne, alebo ze najde svoju izbu ogrcanu nevedno kym, pripadne ze do izby vobec ist nemoze lebo spolubyvajuci tam ma babenu..
Intrak
-
Začiatok Konca
Professional
Vyzerá to tam celkom v pohode... Býval som tam, keď som pracoval v Bratislave... je to tam celkom fajnAiden napísal:Mlada Garda blok K...prijimam akekolvek blizsie info
Ak chceš vedieť viac, tak pošli ss.
Neviete, ako je to s Mladosťou v Nitre?... či sa tam nejak dajú dostať iní ľudia, ktorí tam nepatria?.. potrebujem, aby tam prespávala jedna osoba, ale keďže som tam len prvý rok, teda len pár dní, mám z toho trochu cuky... tak ako to je?... poraďte mi prosím.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
http://www.cent.sk/index.htmjackb napísal:je na SD Zobor v Nitre práčovňa?
-
fero_zezina
Amateur
Zdravicko, neviem ci som prepocul, alebo to nehovorili. Vcera 24.8 bol zapis na EF UNIZA a rovno aj zapis/prihlaska na intraky. Vyplnil som ju, odovzdal, a dalej nic. Kde/Ako/Kedy zistim ze ma zobrali na intrak, na inf. papieri je napisane kedy sa ubytovava, co treba,a potom cislo uctu kam treba poslat peniaze a nic viac som nevycital
... Co zrobit nech mozem kludne spavat
Diks
Diks
napisat na studijne/obytovacie oddeleniefero_zezina napísal:Zdravicko, neviem ci som prepocul, alebo to nehovorili. Vcera 24.8 bol zapis na EF UNIZA a rovno aj zapis/prihlaska na intraky. Vyplnil som ju, odovzdal, a dalej nic. Kde/Ako/Kedy zistim ze ma zobrali na intrak, na inf. papieri je napisane kedy sa ubytovava, co treba,a potom cislo uctu kam treba poslat peniaze a nic viac som nevycital... Co zrobit nech mozem kludne spavat
![]()
Diks
-
matus121
Light Professional
Ahojte, obraciam sa s vami na prosbu, lebo mam jeden vaznejsi problem, co sa tyka internatu v Bratislave.
Bol som prijaty na EUBA, no bohuzial mi internat uz nepridelili, hoci moja vzdialenost je dostacujuca, ale fakt neviem, v com to moze byt. dokonca sa mi vidi, ze som aj skusky napisal dobre.
pisal som uz mail dekanovi a list na dekanat, no zatial ziadna odpoved a zapis sa mi uz blizi (2.9.), a preto neviem, co mam robit.
vedel by mi niekto poradit? mam sa ist na zapise pytat po internatoch skoly, ci nieco nie je volne alebo niekde na skole?
inac, vie niekto o nejakom volnom internate popripade private v bratislave a ci si niekto nehlada spolubyvajuceho. vopred dakujem
Bol som prijaty na EUBA, no bohuzial mi internat uz nepridelili, hoci moja vzdialenost je dostacujuca, ale fakt neviem, v com to moze byt. dokonca sa mi vidi, ze som aj skusky napisal dobre.
pisal som uz mail dekanovi a list na dekanat, no zatial ziadna odpoved a zapis sa mi uz blizi (2.9.), a preto neviem, co mam robit.
vedel by mi niekto poradit? mam sa ist na zapise pytat po internatoch skoly, ci nieco nie je volne alebo niekde na skole?
inac, vie niekto o nejakom volnom internate popripade private v bratislave a ci si niekto nehlada spolubyvajuceho. vopred dakujem
-
matus121
Light Professional
aj by som kupil niekde miesto na SD Ekonomickej univerzity, ak by sa dalo.matus121 napísal:Ahojte, obraciam sa s vami na prosbu, lebo mam jeden vaznejsi problem, co sa tyka internatu v Bratislave.
A teraz myslis ze s tebou bude niekto sucitit ze si prvak, sorry kamo realita je kruta studentov je vela a miest na intrakoch malo...matus121 napísal:aj by som kupil niekde miesto na SD Ekonomickej univerzity, ak by sa dalo.
-
matus121
Light Professional
ale no, neprehanaj. ziaden sucit nehladam, len som sa slusne pytal, ci niekto nema nejaky volny flek alebo nepotrebuje spolubyvajuceho na privat a ze ci by mi nevedel poradit, kde sa mam na skole pytat. na to tu asi aj to forum je.Kesoman napísal:A teraz myslis ze s tebou bude niekto sucitit ze si prvak, sorry kamo realita je kruta studentov je vela a miest na intrakoch malo...
-
audiotrack
VIP
a z kade si? Lebo oni to podľa mňa pridelujú dosť náhodne. Človek z nitry nedostal, kamarátka z dedinky pri nitre už áno.mariska napísal:No ja blok A04....inac boli se tam uz niekto niekedy a neviete ako to tam vyzera?.....btw a to mam ece stastie ze idem na VUT bo co sli moji spoluziaci zo strednej na Masarycku tak ty intrak nedostali