TV DOMA

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

TV DOMA

Príspevok od používateľa cORP. »

Ludia vyjadrite svoj nazor na tuto novu televiziu ,mne konkretne sa to vobec nepaci ,kedze som pocul ze tv doma nahradi vo vacsine kablovych televizii tv primu ,ak to nieje pravda budem len rad ,aky mate nazor na tuto podla mna divnu televiziu Vy ?
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Primu som nejak nepozerával, niekedy len Premier League, čiže toto mi chýbať nebude. Ale nahradiť to takou blbosťou ako TV Doma, to už fakt radšej Primu. Vraj tam budú chodiť samé telenovely, lifestylové magazíny, romantické filmy.. Toto nie je pre mňa.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

podla mna to bude blbosť ako joj plus,len samá telenovela :X.To s tou primou pravda je xP tiež ma to trošku serie :/
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

napapucu to je... telku sice nekukavam, ale na prime aspon raz za cas daco normalne dali... ale TV DOma? no naco to komu je? akoby nestacila Zone Romantica dpc
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Maki napísal:napapucu to je... telku sice nekukavam, ale na prime aspon raz za cas daco normalne dali... ale TV DOma? no naco to komu je? akoby nestacila Zone Romantica dpc
vies dnesne dochodkyne su narocne divacky a vyberaju si :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

budem strucny: odpad a sracky!
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

tym, ze zmizla Prima ma totalne nasrali.

Slovenske stanice nestoja za nic...Vcera ma este vytocilo STV, ked prestali vysielat po polcase Slovan - Ajax a zacali vysielat Zilinu...potom po skonceni Ziliny reprizovali druhy polcas Slovana ...co je toto za sprostost?

k teme - TV DOMA - to bude totalny odpad...zabijak casu pre zeny v domacnosti a mamicky na materskej.

Jedine co sledujem je Discovery a CT ... ostatne za vela nestoji
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

trh je telkou presýtený. ešte nemáme toľko programov ako v iných krajinách, ale ked tam dávajú to isté nič ako inde, tak ma to netrápi. telku nekukám. iba občas správy. inak mi nemá čo ponúknuť
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Nechápem prečo sa tu vzrušujete a vlastne nechápem zmysle témy. Zas samý spam a k - ...
Prosto to nepozerajte a máte pokoj. Stará mama bude rada a možno aj niektorí z vás že vás babka netlačí do kostola, lebo jej ide obľúbená telenovela.
Už dávnejšie som nad tým premýšľal a som v tom viac než 100% utvrdený Že ak si raz kúpim dom či byt, ušetrím na TV. Vśetko čo potrebujem mám buď s kamošmi, alebo na nete.
Prosto to nepozerajte a basta. och.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Nechápem prečo sa tu vzrušujete a vlastne nechápem zmysle témy. Zas samý spam a k - ...
Prosto to nepozerajte a máte pokoj. Stará mama bude rada a možno aj niektorí z vás že vás babka netlačí do kostola, lebo jej ide obľúbená telenovela.
Už dávnejšie som nad tým premýšľal a som v tom viac než 100% utvrdený Že ak si raz kúpim dom či byt, ušetrím na TV. Vśetko čo potrebujem mám buď s kamošmi, alebo na nete.
Prosto to nepozerajte a basta. och.
tu ide o to ze nahradzuju plnohodnotnu tv odpadom zvanym tv doma ,za to ze ty tv nepotrebujes a stale kvasis pri nete tiez nikoho netrapi,ked nemas ziadnu plodnu odpoved na tuto tematiku neviem na co sa potom zucastnujes diskusie no nie ? Predsa na hojku sa uz diskutovalo na kadejake specialitky ktore za zmienku nestali ,toto je normalna tema ktora po case aj tak zanikne ako vsetky .... :wink:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

vam uz nejde prima? lebo nam doma prima este normalne ide, len neako nemozem najst tv doma :?
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Filipito napísal:vam uz nejde prima? lebo nam doma prima este normalne ide, len neako nemozem najst tv doma :?
Nám Prima ide tiež,aj Domu máme :P
lekoklatik
VIP
VIP

cORP. napísal:tu ide o to ze nahradzuju plnohodnotnu tv odpadom zvanym tv doma ,za to ze ty tv nepotrebujes a stale kvasis pri nete tiez nikoho netrapi,ked nemas ziadnu plodnu odpoved na tuto tematiku neviem na co sa potom zucastnujes diskusie no nie ? Predsa na hojku sa uz diskutovalo na kadejake specialitky ktore za zmienku nestali ,toto je normalna tema ktora po case aj tak zanikne ako vsetky .... :wink:
ok plodná odpoveď k tejto tématike.
Fuuu tak strašne ma to mrzí že takto zrušili kvalitný TV program iným TV programom ktorý len tak by the way ešte ani nie je spustený /ale my už do neho kydáme/. NO ale dopredu ma to už mrzí že fúuu čo to urobili. V tom multimediálnom svete už fakt ľudia nie sú normálny. No čo my teraz budeme bez TV nova na ktorú sme sa pozerali deň čo deň robiť? Tak neviem. TV Doma Sucks i keď som ju ešte nevidel.

Can be? :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

meffisto: Mne sa to zda logicke, nakolko Slovan nakupil v Ajaxe 5 kusov a jeho sance na postup boli nemozne. Za to taka Zilna mala o co hrat, hrala o postup a nikto o tom nemohol pochybovat. Zial prehrali, ale urcite slo o zaujimavejsi zapas ako Slovan hrajuci s mankom 5 golov.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tyka sa to konkretne asi z Vasej strany spolocnosti UPC, ked pisete, ze TV Doma nahradila Primu.. nie je tomu tak.. Prima bola kompletne vyradena z analogu v UPC.. ostala v UPC Digital a UPC Direct, nebola to nahrada, ale urcita dohoda medzi UPC a Primou... Kedze sa uvolnila frekvencia tak tam supli TV Doma... podla mna shit kanal..
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ked si pozriete program tejto stanice tak tam chodia iba stare telenovely a romanticke filmy.Pripomina mi to JOJ+. Tento kanal je pre babky a tety na dochodku. :)
lekoklatik
VIP
VIP

Takého Yaga by som si pozrel s babkou. No babka už nežije. Neva. Pozriem si to sám :)...
meffisto napísal:k teme - TV DOMA - to bude totalny odpad...zabijak casu pre zeny v domacnosti a mamicky na materskej.
Ty mamke doma dopraješ
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Takého Yaga by som si pozrel s babkou. No babka už nežije. Neva. Pozriem si to sám :)...

Ty mamke doma dopraješ
hh asi tak :D inac leko neber si to v zlom nesiel som sa hadat :)

no ta prima a jej zrusenie sa netyka zatial ani magia ,zatial je zname len upc ,no po nete sa siria spravy ze do konca roka ma byt prima uplne na slovensku srusena :?
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

lekoklatik napísal:Takého Yaga by som si pozrel s babkou. No babka už nežije. Neva. Pozriem si to sám :)...

Ty mamke doma dopraješ
tak to vravim za seba, nie za vsetkych uzivatelov tohto fora...vzdy prezentujem vlastny nazor...takze z toho vyplyva ze moja mama neni ani na materskej, ani v domacnosti :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nebudem súdiť, pokiaľ neuvidím. A s tou Primou, ak by to bola, je mi to tiež dosť jedno.
Napísať odpoveď