Sorry nenašiel som lepšie linky
- Povinnosť prevádzkovať 4 okruhy ako som vravel
Slovenskej televízii v podstate vzniká povinnosť vysielať štyri obsahové služby, a to po spustení verejnoprávneho multiplexu. Túto povinnosť si STV za predchádzajúceho manažmentu sama presadila do Zákona o STV, ktorý sa novelizoval spolu s prijatím digitálneho zákona.
http://74.125.77.132/search?q=cache:pGz ... =firefox-a
Link mi nechce hodiť do hyperlinku, bohužiaľ.
Z tohto titulu je teda zrušenie trojky blbosť, keďže ju prevádzkovať MUSIA. Každopádne chápem že to vzniklo ako fáma pri reakciách na to že tam nič nevysielajú a nikto na to nepozerá.
Každopádne, ohľadne štvrtého okruhu tu niekto písal, že to má byť pre zahraničných slovákov. Našiel som to aj ja, a ak to bude pravda tak je Nižňaský a jeho manažment banda neskutočných idiotov. Pôvodne sa totiž hovorilo o spravodajskom kanáli - ten by bol rozumný, po vzore CT24, každopádne kanál pre zahraničných slovákov? Ach jaj, kto to bude pozerať? Už vidím, ako si Slovák v Amerike popri svojom káblovom operátorovi, kde má všetko v HD, popri ESPN, FOX, CBS s úžasnými seriálmi typu CSI či House M.D. kúpi satelit, aby si naladil nejaký podradný lowcost kanál "domácej" STV s úrovňou horšou ako najposlednejšia regionálna TV kdesi v Minnesote, či kde je to najväčšia diera USA. To snáď nie je možné čo ten človek dokáže vypotiť. Fakt že za Rybníčka STV moc verejnoprávna nebola, ale aspoň nežobral každý mesiac o dotácie, a pokiaľ ma pamäť neklame bol naopak v zisku.