TV DOMA

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Videl som nejake reklamne plagaty jedine po BA na tuto televiziu..
Kedze TV nepozeravam..Maximalne raz za tyzden si mrknem Discovery, tak mi je to uprimne jedno..
Skor sa cudujem sponzorovi tej TV, ktory ma ochotu taku vec platit..

Nech si to pozera, kto len chce..Ja zenam "doprajem"..aspon potom nehucia do ludi, ked mozu pozerat svoje oblubene telenoveli a spol..:P
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Soviet napísal: Skor sa cudujem sponzorovi tej TV, ktory ma ochotu taku vec platit..
Ehm "sponzorovi" :roll:.
Ono to zase až také nákladné nie je, skôr práve naopak. Zober si Markízu, ktorá vysiela celoplošne. Majú nakúpené rôzne seriály, filmy telenovely, časť z nich celoživotne. T.j. môžu ich za poplatok za ktorý ich kúpili točiť vo vysielaní donekonečna. No a na Markíze to už napríklad reprízovali 2x a ďalšie by ohrozovali sledovanosť (vyjma xxx-tej reprízy Susedov, aj tomu kultúrna Slovač vyrobí 40% share :smt096).
Založíme teda nový kanál TV Doma, čo okrem vyrobenia loga a zvučiek nestojí nič, pretože vysielacia technika už je kúpená pre normálnu Markízu, rovnako strihači. Šíri sa to cez satelit alebo kábel, takže neplatia veľke prachy za licenciu.

Vo výsledku tak za pár korún získajú priestor kde recyklovať už nakúpené a miliónkrát odvysielané reprízy ktoré by inak ležali v skladoch pod prachom. No ale hlavne získajú 24 hodín priestoru pre reklamu, teda zisky. Pretože každú TV sponzoruje len a len ten kto si platí reklamy (teda verejnoprávne platíš aj ty).
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

My máme doma 4 programy (STV, Markíza, JOJ), ktroé aj tak nepozerávam, max. tak športové a televízne noviny. Takže mi je Doma šum a fuk.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Neviem...Nám pribudla predvčerom TV Doma, ale Prima ostala. Podla mňa, to za vela stáť nebude. Samé reprízy už X-krát videných filmov/seriálov. Snáď sa aj nájde niečo čo sa bude dať pozrieť.
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Andrej-KO »

Lenze TV Doma nieje konec co Markza zacne vysielat, pocul som ze chystaju aj dalsie projekty, neviem uz presne ake ale len tak zbezne, bude ich viac napr, sportovy, filmovy a take nieco
marko1095
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marko1095 »

Jasné TV DOMA, je najväčšia blbosť čo zatiaľ Markíza urobila, znovu TV len pre ženy...Nič moc...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Andrej-KO: To si kde pocul, kedze sa uz uvazovalo o zruseni STV 3, pretoze stoji velke peniaze a sledovanost je mizerna. Aky podiel na trhu vlastne tento kanal ma, nejake to percento???
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

hojko napísal:Andrej-KO: To si kde pocul, kedze sa uz uvazovalo o zruseni STV 3, pretoze stoji velke peniaze a sledovanost je mizerna. Aky podiel na trhu vlastne tento kanal ma, nejake to percento???
Nech sa necuduju ved na STV3 ide tak velky kkt, co keby zacali vysielat tenis aspon grandslamy alebo spanielsku alebo nemecku futbalovu ligu.Urcite by sa im zvysila sledovanost.Preco nejdu rusit Novu Sport alebo Sport 1, ved tam aspon ide nieco normalne.

//Mas pravdu, nato som zabudol.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Plasmon: Pretoze to nie su verejnopravne televizie, maju velky prijem z reklamy ci sponzoringu, ich sirenie je alebo bolo spoplatnene a v neposlednom rade ide o ceske stanice, pricom cechov je 2x viac ako nas (alebo je Sport 1 madarska?).
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

hojko napísal: (alebo je Sport 1 madarska?).
rumunska dkonca, pokial ja viem
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

hojko napísal:Andrej-KO: To si kde pocul, kedze sa uz uvazovalo o zruseni STV 3, pretoze stoji velke peniaze a sledovanost je mizerna. Aky podiel na trhu vlastne tento kanal ma, nejake to percento???
mozno mysli toto
http://medialne.etrend.sk/vsetky-media- ... s-trh.html

a nijakom inom projekte neviem.

Co sa tyka novych programov - pochybujem. Myslite, ze by sa jojka odvazila so vstupom kanalov co ma na huste.sk na obrazovky ? Rovnako ako markiza so sportovym kanalom? to teda velmi pochybujem.

//autoeditácia príspevku ( 31 Aug 2009, 10:31 )
;) http://domacnost.sme.sk/c/4996433/prima ... dalej.html
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Podla mna uplne zbytocny projekt cela TV DOMA, len tak zo srandy som si pozrel dnesny program a len na STV1, Markiza a JOJ som naratal okolo 14 hod programov na spôsob TV DOMA a to som nebral do uvahy JOJ+ kde prakticky cely den bezia podobne veci. Kebyze mam zit niekde na dedine s tromi programami a bez internetu, tak to rovno mozem celu TV hodit kdesi do septiku. Fakt ze na slonevskych televiziach vidiet cosi zaujimave je skoro nemozne.......R.I.P relacia ZEM :(
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Zrusenie STV3 je nejaka pochybna bajka... Je sice pravda, ze je na nic ale STV je ZAKONOM ZAVIAZANA do urciteho roku prevadzkova 4 programy. Cize naopak este dalsi v suvislosti s digitalizaciou pribudne. A nove programi JOJ Makrkizy a podobn tiez po digitalizaci zacnu vznikat. Teraz nove stanice brzdi to ze aby mali pokrytie na prezitie potrebovali by byt sirene vysielacmi analogovo co je prijem vacsiny slovenska. Ten je ale obmedzeny. Po digitalizacii sado multiplexu vocpe viacej kanalov, teraz je to preplnene.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Mateq: Bajka to nebude, cital som to tusim na sme.sk, kde sa to rozoberalo, boli tam uvedene statistiky a podiel na trhu, sledovanost atd..., pritom ta sledovanost bola vazne mizerna. Pocas OH 2008 to malo nejakych 20 percent a potom sa to prepadlo na percento ci dve. Skusam hladat ten clanok ale nejak sa mi nedari, este to skusim pohladat. Navyse za 250 milionov korun rocne by tam toho mohli viacej vysielat ako teraz na konci leta 2009 zaznam z olympiady z leta 2008 ci boje o Stanley cup.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

stv nevedelo schvalit rozpocet a hovorilo sa o docasnom vypnuti trojky, obmedzeni dvojky na 8 hodin denne a podobnych apokaliptickych scenaroch...co som cital stv planuje stvrty okruh pre zahranicnych slovakov(nechapem co tym chcu riesit), piaty detsky (alebo naopak)
a ano aj markiza premysla o dalsich kanaloch...ale skor to bol iba sen
http://medialne.etrend.sk/televizia-spr ... al-b-.html
toto je stara sprava a bola aj novsia kde tusim mika hovoril ze chceli by dalsi kanal o dva roky ci kolko..na kolko to je realne neviem
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Andrej-KO »

Ja som to počul v televízii, skrátka som to započul že Markýza chystá aj ďalšie projekty ale veď to je podľa mňa aj pochopiteľné. Keďže uviedla na trh TV Doma pre určitú skupinu divákov (neviem prečo to odsudzujete, veď to je pre ženy, možno si tam aj muži niečo nájdu ale bolo by sebecké to zatracovať, keďže TV pozerajú aj ženy a nie všetko musí byť len pre mužov!!!!) tak si nemôže dovoliť od ignorovať aj tú druhú skupinu divákov.
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

Ja mám rada romanticko-historické filmy, dúfam že dajaký dajú. Tie novodobé sa mi nepáčia, to nie je žiadna romantika.
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

Jedine pozitivum tejto stupidnej televizie bude, ze na Markize uz nebudu chodit telenovely a podobne hodnotne programy. Aj ked mam pi*i, lebo telku moc nemusim ;)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Sorry nenašiel som lepšie linky
- Povinnosť prevádzkovať 4 okruhy ako som vravel
Slovenskej televízii v podstate vzniká povinnosť vysielať štyri obsahové služby, a to po spustení verejnoprávneho multiplexu. Túto povinnosť si STV za predchádzajúceho manažmentu sama presadila do Zákona o STV, ktorý sa novelizoval spolu s prijatím digitálneho zákona.
http://74.125.77.132/search?q=cache:pGz ... =firefox-a
Link mi nechce hodiť do hyperlinku, bohužiaľ.
Z tohto titulu je teda zrušenie trojky blbosť, keďže ju prevádzkovať MUSIA. Každopádne chápem že to vzniklo ako fáma pri reakciách na to že tam nič nevysielajú a nikto na to nepozerá.

Každopádne, ohľadne štvrtého okruhu tu niekto písal, že to má byť pre zahraničných slovákov. Našiel som to aj ja, a ak to bude pravda tak je Nižňaský a jeho manažment banda neskutočných idiotov. Pôvodne sa totiž hovorilo o spravodajskom kanáli - ten by bol rozumný, po vzore CT24, každopádne kanál pre zahraničných slovákov? Ach jaj, kto to bude pozerať? Už vidím, ako si Slovák v Amerike popri svojom káblovom operátorovi, kde má všetko v HD, popri ESPN, FOX, CBS s úžasnými seriálmi typu CSI či House M.D. kúpi satelit, aby si naladil nejaký podradný lowcost kanál "domácej" STV s úrovňou horšou ako najposlednejšia regionálna TV kdesi v Minnesote, či kde je to najväčšia diera USA. To snáď nie je možné čo ten človek dokáže vypotiť. Fakt že za Rybníčka STV moc verejnoprávna nebola, ale aspoň nežobral každý mesiac o dotácie, a pokiaľ ma pamäť neklame bol naopak v zisku.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

rozdiel medzi STV a CT je ten ze CT si mohla dovolit urobit cisto spravodajsky kanal z toho dovodu ze nemali cisto spravodajsku stanicu predtym...za to my mame TA3 (pls opravte ma ak sa mylim, ale mam pocit ze je to tak)
zrusenie trojky nebola fama .... citujem medialne.sk: "Slovenská televízia musela vypracovať, ako bude fungovať bez štátnej pomoci: Podiel 10 % pre Jednotku a 2,5 % pre Dvojku. Minimálne. Marginalizácia značky STV, zrušenie formátovania okruhov. Dvojka so štartom vysielania popoludní. A zrušenie Trojky." http://medialne.etrend.sk/televizia-spr ... kturu.html
o kanali pre zahranicnych slovakov: http://medialne.etrend.sk/televizia-spr ... “-stv.html
novsia sprava uz nehovori o zahranicnych slovakoch ale vzdelavani (wtf?!): http://medialne.etrend.sk/televizia-spr ... vorka.html

//kua ja tie tvoje pojmy rozlisujem...
ja ti vysvetlujem ze to nebola fama ale realna moznost, ktora ale uz nie je aktualna..vypnutie trojky na leto je tiez aktualne asi ako chystanie sa na velku noc
Napísať odpoveď