Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
pzoli1988
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pzoli1988 »

prečo??? :shock: :o
Ares011
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ares011 »

tiez preco? ja keby si mam vybrat tak tu 2. na nej by si mohol cvicit viacej cvikov, ale pochybujem ze na tom nieco precvicis ked mas v baleni 25 kg, to mas tak na zaciatok s bicepsom ale na prsia a ostatne sval. partie to je velmi malo.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

pzoli1988 napísal:potreboval by som pomoc. teraz začínám s posilovaním a chcel by som si kúpiť posilňovaciu lavicu, v hej.sk som aj našiel za rozumnú cenu, ale sú dve typy a neviem sa rozhodnúť... dúfam, že budete mi vedieť poradiť ktorú by sa mi oplatilo kúpiť...

OLPRAN BH-SO-002W
http://www.hej.sk/sport-outdoor/obchod/ ... h-so-002w/
OLPRAN SA-003N
http://www.hej.sk/sport-outdoor/obchod/ ... e-sa-003n/
Ja ti radím, vyser sa na lavice a kúp si pernamentku do fitka.

Tie domáce podmienky sú :

1- Dosť obmedzené.
2- Po čase ti prestanú stačiť a nové kotúče sú dosť drahé...

Zožeň kamoša na sparing a hybaj do fitka. :wink:

Neoľutuješ.
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

ked uz chces silou mocou nejaku lavicku, tak sa poobzeraj aspon po znackach, ktore pouzivaju posilovne, napr. KOHI, ale ceny su vysoke (rovnako aj kvalita) ... na tom, co si sem postol by som sa bal aj cvicit, poriadne si nalozis a sa to na teba vsetko zruti :?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

pzoli1988 napísal:prečo??? :shock: :o
Lebo ked si pozrem na tu ticku co ma drzat celu vahu tvojho tela + cinka co benchcujes ma to az desi ako to moze skoncit (najma preto ze sa pravdepodobne nejedna o nejaku ocel alebo zelezo).
spect
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spect »

Ares011 napísal:co od toho ocakavam? ocakavam ze sa mi podari odburat mnozstvo tuku resp. aby lepsie vynikli svaly. aj aj som sa stretol s roznymi nazormi niekotí hovorili ze to je najlepsia vec an svete, ze ako im to pomohlo a druhí zasa ze to je nezmysel, to je aj dovod preco som to sem pisal 8) 8)
ano pomoze ti to ale v tomto pripade si myslim ze 95% je strava a tych 5 ten carnitin ... takze ked sa nebudes stravovat tak ako by si sa mal ked rysujes tak nic z toho nebude
Ares011
Star
Star

jasne...strava je zaklad 8)
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

bolest

Príspevok od používateľa Andrej-KO »

Neviem co to moze byt ale vzdy ked zdvyhnem cinku, tak ma zacne neprijemne pichat v bicepse, po niekolkych zdvihoch sa to aj trocha utlmi.Tak sa Vas pýtam ci neviete co to moze sposobovat.
Ares011
Star
Star

to sa dialo aj mne ale postupom casu mi to preslo takye tyo je v pohode ja som to riesil tak ye som si dal ale na tzydne pauyu opd toho a bolo tyo ok 8)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

kali520 napísal:Lebo ked si pozrem na tu ticku co ma drzat celu vahu tvojho tela + cinka co benchcujes ma to az desi ako to moze skoncit (najma preto ze sa pravdepodobne nejedna o nejaku ocel alebo zelezo).
Tak tak. Na to by som sa bal lahnut aj s prazdnou tycou. :)
Ked uz lavicu, tak poriadnu - >>click<<
V posilke kam chodim cvicit su vsetky stroje a lavice od Dafe. Nemam obavy a precvicim aj ocne viecka. :D
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

jeden chalan mi ponukal METHYL 1-D..mal to niekto?vie co to je?na slovenskych strankach ani zmienka o tom
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

mulatt napísal:jeden chalan mi ponukal METHYL 1-D..mal to niekto?vie co to je?na slovenskych strankach ani zmienka o tom
obsahuje to steroidy ... nieco na chemickej baze ktory ti upravuje produkciu testosteronu.. blokuje to vytvaranie aj tich hnusnich gulatich prs neviem ako sa to odborne vola ... takisto to redukuje ukladanie tuku v tele bez zmeny telesnej vahy... a vraj si po tom viac sexualne nadrzany :D

source: http://www.supplementcritic.com/reviews/methyl_1d

alebo na SK to niekto predava... mozes pozret http://www.inzeraty.sk/SP/show?sc=7&id=690201
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

prave mi konci geiner multipower hyper mass 3000 a chystam sa kupit nejaky novy.. viete mi pls odporucit nieco s jednak dobrou chutou a hlavne aby ma z toho nenaduvalo tak strasne ? lebo z tohto ma ide roztrhnut..diki :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ja sa pripajam k otazke, ale ohladne proteinu, ide mi hlavne o dobru chut mal som bio5 hyper pure vanilka a ku koncu balenia som to uz nemohol ani vidiet, nemusi to amt az tych 98% bielkovin, ale nech sa to da furt povazovat za protein
p.s. viem ze cokolada by asi chutila lepsie, ale tu bohuzial nemozem
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Perfektnu chut ma cokolada (double rich chocolate) od Optimum Nutrition, navyse je kvalitny a ziadne hrcky v sejkri.
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

TomAss napísal:prave mi konci geiner multipower hyper mass 3000 a chystam sa kupit nejaky novy.. viete mi pls odporucit nieco s jednak dobrou chutou a hlavne aby ma z toho nenaduvalo tak strasne ? lebo z tohto ma ide roztrhnut..diki :)
z gainerov odporucam jednoznacne Syntrax Goliath a to prichut cokolada-arasidove maslo, uz mam doma druhe balenie :) chut je perfektna, rychlo a dobre sa rozmiesava... http://www.homegym.sk/gainery-nad-2500g ... -s19237035

//co sa necokoladovych proteinov tyka, tak mi chutil Scitec 100% WheyProtein vanilka a este aj Max Muscle Triple Whey protein vanilka a aj jahoda bola dobra ...tazko povedat, kazdemu chuti nieco ine :)
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

diki...a neprdzite z toho ? :)
Ares011
Star
Star

zdravim, prosim mozete mi okomentovat tento trening? +/-
A: Chrbát: Mŕtvy tah 3x12
Prítahy jedn. v predkl.3x10
Hrudník: Benč 3x10
Šikmý benč 3x10
Biceps: Zdvih s velk. cin. 3x10
Izolovaný zdvih: 3x10

B: Ramená: Tlaky v sede za hlavou : 3x10
Upazovanie/Predpazovanie: 3x10
Nohy: Drepy 4x10
Lýtka: Výpony 3x10

Mám v pláne cvičit tento treninig asi tak 8 tyzdnov a potom prejst na vytrvalostny.
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

nemate niekto skusenosti so susenym vajecnym bielkom? ja som si ho asi pred rokom kupil, no ak sa mam priznat akosi som vysledky nebadal, bral som ho pred cvicenim a pred spanim vedlajsim ucinkom su silne vetry kedze obsahuju v priemere 85-90% dobre stravitelnych bielkovin

aj ked je pravda ze moje BMI je dost nizke a akosi sa mi nepodarilo prekonat stagnaciu ani zmenou treningu
Ares011
Star
Star

ked mas nizke BMI neznamena to ze mas nahodou podvahu? takze nemal by si radsej uzivat nejaky ten gainer ako suseny bielok? sak tma mas najvica bielkovin a ty asi chces pribrat na vahe tka ot gainer...
Napísať odpoveď