Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Ja ti radím, vyser sa na lavice a kúp si pernamentku do fitka.pzoli1988 napísal:potreboval by som pomoc. teraz začínám s posilovaním a chcel by som si kúpiť posilňovaciu lavicu, v hej.sk som aj našiel za rozumnú cenu, ale sú dve typy a neviem sa rozhodnúť... dúfam, že budete mi vedieť poradiť ktorú by sa mi oplatilo kúpiť...
OLPRAN BH-SO-002W
http://www.hej.sk/sport-outdoor/obchod/ ... h-so-002w/
OLPRAN SA-003N
http://www.hej.sk/sport-outdoor/obchod/ ... e-sa-003n/
Tie domáce podmienky sú :
1- Dosť obmedzené.
2- Po čase ti prestanú stačiť a nové kotúče sú dosť drahé...
Zožeň kamoša na sparing a hybaj do fitka.
Neoľutuješ.
ano pomoze ti to ale v tomto pripade si myslim ze 95% je strava a tych 5 ten carnitin ... takze ked sa nebudes stravovat tak ako by si sa mal ked rysujes tak nic z toho nebudeAres011 napísal:co od toho ocakavam? ocakavam ze sa mi podari odburat mnozstvo tuku resp. aby lepsie vynikli svaly. aj aj som sa stretol s roznymi nazormi niekotí hovorili ze to je najlepsia vec an svete, ze ako im to pomohlo a druhí zasa ze to je nezmysel, to je aj dovod preco som to sem pisal![]()
Tak tak. Na to by som sa bal lahnut aj s prazdnou tycou.kali520 napísal:Lebo ked si pozrem na tu ticku co ma drzat celu vahu tvojho tela + cinka co benchcujes ma to az desi ako to moze skoncit (najma preto ze sa pravdepodobne nejedna o nejaku ocel alebo zelezo).
Ked uz lavicu, tak poriadnu - >>click<<
V posilke kam chodim cvicit su vsetky stroje a lavice od Dafe. Nemam obavy a precvicim aj ocne viecka.
obsahuje to steroidy ... nieco na chemickej baze ktory ti upravuje produkciu testosteronu.. blokuje to vytvaranie aj tich hnusnich gulatich prs neviem ako sa to odborne vola ... takisto to redukuje ukladanie tuku v tele bez zmeny telesnej vahy... a vraj si po tom viac sexualne nadrzanymulatt napísal:jeden chalan mi ponukal METHYL 1-D..mal to niekto?vie co to je?na slovenskych strankach ani zmienka o tom
source: http://www.supplementcritic.com/reviews/methyl_1d
alebo na SK to niekto predava... mozes pozret http://www.inzeraty.sk/SP/show?sc=7&id=690201
ja sa pripajam k otazke, ale ohladne proteinu, ide mi hlavne o dobru chut mal som bio5 hyper pure vanilka a ku koncu balenia som to uz nemohol ani vidiet, nemusi to amt az tych 98% bielkovin, ale nech sa to da furt povazovat za protein
p.s. viem ze cokolada by asi chutila lepsie, ale tu bohuzial nemozem
p.s. viem ze cokolada by asi chutila lepsie, ale tu bohuzial nemozem
z gainerov odporucam jednoznacne Syntrax Goliath a to prichut cokolada-arasidove maslo, uz mam doma druhe balenieTomAss napísal:prave mi konci geiner multipower hyper mass 3000 a chystam sa kupit nejaky novy.. viete mi pls odporucit nieco s jednak dobrou chutou a hlavne aby ma z toho nenaduvalo tak strasne ? lebo z tohto ma ide roztrhnut..diki
//co sa necokoladovych proteinov tyka, tak mi chutil Scitec 100% WheyProtein vanilka a este aj Max Muscle Triple Whey protein vanilka a aj jahoda bola dobra ...tazko povedat, kazdemu chuti nieco ine
zdravim, prosim mozete mi okomentovat tento trening? +/-
A: Chrbát: Mŕtvy tah 3x12
Prítahy jedn. v predkl.3x10
Hrudník: Benč 3x10
Šikmý benč 3x10
Biceps: Zdvih s velk. cin. 3x10
Izolovaný zdvih: 3x10
B: Ramená: Tlaky v sede za hlavou : 3x10
Upazovanie/Predpazovanie: 3x10
Nohy: Drepy 4x10
Lýtka: Výpony 3x10
Mám v pláne cvičit tento treninig asi tak 8 tyzdnov a potom prejst na vytrvalostny.
A: Chrbát: Mŕtvy tah 3x12
Prítahy jedn. v predkl.3x10
Hrudník: Benč 3x10
Šikmý benč 3x10
Biceps: Zdvih s velk. cin. 3x10
Izolovaný zdvih: 3x10
B: Ramená: Tlaky v sede za hlavou : 3x10
Upazovanie/Predpazovanie: 3x10
Nohy: Drepy 4x10
Lýtka: Výpony 3x10
Mám v pláne cvičit tento treninig asi tak 8 tyzdnov a potom prejst na vytrvalostny.
-
aughostino
Medium Professional
nemate niekto skusenosti so susenym vajecnym bielkom? ja som si ho asi pred rokom kupil, no ak sa mam priznat akosi som vysledky nebadal, bral som ho pred cvicenim a pred spanim vedlajsim ucinkom su silne vetry kedze obsahuju v priemere 85-90% dobre stravitelnych bielkovin
aj ked je pravda ze moje BMI je dost nizke a akosi sa mi nepodarilo prekonat stagnaciu ani zmenou treningu
aj ked je pravda ze moje BMI je dost nizke a akosi sa mi nepodarilo prekonat stagnaciu ani zmenou treningu