Aka vysoka skola ?
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
kamarat ide teraz studovat cinstinu na komenskeho, ale nema to nic s ekonomikouivan11 napísal:na akej slovenskej a ceskej skole je podla vas najlepsia ekonomicka fakulta?
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2009, 15:01 )
da sa ucit na FBI v bratislave cinstina?
-
Mateq
Medium Professional
Môj spolužiak tam ideMatros napísal:tak ja idem na UCM FF ucitelstvo dejepis a nos.... ide tam tiez niekto???
Ale kamarát s ním asi moc velký nebudeš, nakoľko je pomerne divný...
Otázka
Ahojte rada by som študovala marketingovú komunikáciu.Neviete mi niekto poradiť čo sa vyžaduje na talentových skúškach na tento odbor????
-
audiotrack
VIP
Re: Otázka
Lenka-El napísal:Ahojte rada by som študovala marketingovú komunikáciu.Neviete mi niekto poradiť čo sa vyžaduje na talentových skúškach na tento odbor????
podrobnejšie na adrese konkrétnej fakulty: http://fmk.ucm.sk/studium/podmienky-prijatia-na-studium ale samozrejme môžeš ísť aj inde ako do trnva, potom si pozri čo sa vyžaduje na tých školáchPrijímacia skúška sa koná písomnou formou a obsahuje:
* test zo všeobecných vedomostí a odborného rozhľadu,
* test z cudzieho jazyka (Aj, Nj).
-
Alex481991
Medium Star
čawte práve som začal úspešne 4. ročník´=D na gymnáziu a mojim dalším plánom by bola medicína.... je tu niekto kto bol na pijimačkach minulý rok?? to je jedno či Blava, Košice alebo Martin... taktiež mam otázku chodil niekto na doučovanie na univerzitu do Košíc (niečo ako nultý ročník)?? vraj sa tam preberajú testy ktoré budu neskôr na prijimačkach je to pravda?? Vďaka
-
easton
Professional
tie testy su blbosti...treba sa zamerat na jednu skolu,kupit si knizku s testami a ucit odterazAlex481991 napísal:čawte práve som začal úspešne 4. ročník´=D na gymnáziu a mojim dalším plánom by bola medicína.... je tu niekto kto bol na pijimačkach minulý rok?? to je jedno či Blava, Košice alebo Martin... taktiež mam otázku chodil niekto na doučovanie na univerzitu do Košíc (niečo ako nultý ročník)?? vraj sa tam preberajú testy ktoré budu neskôr na prijimačkach je to pravda?? Vďaka
UCM TRNAVA , IT - externe / dialkovo
Rad by som pozbieral co najviac informacii o moznosti studia na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave , konkretne Fakulta prirodnych vied - Katedra INFORMATIKY. Piste a cim viac tym lepsie. Dik za kazde info..... z vlastnej skusenosti ci nieco co ste poculi. Zaujimam sa o info jak o Denne tak o EXTERNE studium. Vypocujem, zhodnotim. Dikz.
.... popripade, KTORE univerzity ponukaju moznost dialkoveho studia "INFORMATIKY" ?? Kazda rada dobra. Dikz.
.... popripade, KTORE univerzity ponukaju moznost dialkoveho studia "INFORMATIKY" ?? Kazda rada dobra. Dikz.
-
Mateq
Medium Professional
Re: UCM TRNAVA , IT - externe / dialkovo
Hlásil som sa tam, ako poistka, ale vybral som si inú školu a radím to aj tebe.ghan napísal:Rad by som pozbieral co najviac informacii o moznosti studia na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave , konkretne Fakulta prirodnych vied - Katedra INFORMATIKY. Piste a cim viac tym lepsie. Dik za kazde info..... z vlastnej skusenosti ci nieco co ste poculi. Zaujimam sa o info jak o Denne tak o EXTERNE studium. Vypocujem, zhodnotim. Dikz.
Mali termín dokedy prijímali prihlášky, niekoľko týždňov pred deadline mi odpísali, že ma berú vzhľadom na to, že neprišlo toľko prihlášok koľko majú voľných miest
Odbor je to teoreticky skôr taký flákačský, ale kamarát tam chodí, prenáša si neskutočné množstvo predmetov, stále nadáva na matiku, a niekľko XX stranové príklady v PASCALE robené na PAPIER... (kto tomu rozumie posúdi či je to reálne, ja len reprodukujem). Radil by som ísť inde, informatika je tuším aj na MTF.
BTW dosť skoro sa zaujímaš inak... Všade bolo pomaly aj 2 kolo už.
Re: UCM TRNAVA , IT - externe / dialkovo
nemyslis, ze on to chce uz na buduci rok?Mateq napísal: BTW dosť skoro sa zaujímaš inak... Všade bolo pomaly aj 2 kolo už.
flakarna
....... co Vam mam povedat..
* tento rok isto nie, aj tak mam v praci par projektov pred sebou, plus dalsich par veci na plane na najblizsi polrok
* hej, nieco take potrebujem, flakarna, v podstate mi ide o ukoncenie (naco klamat)
* pravda, pozeral som statistiky, na IT fakt zobrali skoro 200 ludi do 1 rocnika (neviem ci to nebolo 2008 nahodou), nezobrali asi 8. Zaplatis si skolne, si tam.
* PASCAL ??? WTFok, sak to som sa ucil este na SPS pred 12 rokmi. Hento mi NACO bude?? Aspon Java, alebo PHP !!!
* MTF v Trnave ? ma niekto skusenost ? hlavne to potrebujem riesit paralelne s pracou.
* jj, takze ako ste spravne pochopili....... zhanam info, ci vobec a kam to poslat v 2010
* tento rok isto nie, aj tak mam v praci par projektov pred sebou, plus dalsich par veci na plane na najblizsi polrok
* hej, nieco take potrebujem, flakarna, v podstate mi ide o ukoncenie (naco klamat)
* pravda, pozeral som statistiky, na IT fakt zobrali skoro 200 ludi do 1 rocnika (neviem ci to nebolo 2008 nahodou), nezobrali asi 8. Zaplatis si skolne, si tam.
* PASCAL ??? WTFok, sak to som sa ucil este na SPS pred 12 rokmi. Hento mi NACO bude?? Aspon Java, alebo PHP !!!
* MTF v Trnave ? ma niekto skusenost ? hlavne to potrebujem riesit paralelne s pracou.
* jj, takze ako ste spravne pochopili....... zhanam info, ci vobec a kam to poslat v 2010
-
Mateq
Medium Professional
Java a PHP tam je samozrejme tiež.
Tak potom to bude pre teba ideálne, ale bacha na tú pomerne ťažkú matiku, nakoľko keď tam naberú 200 ľudí tak nejaké to percento vyhodených po prvom semestri ich trápiť nebude. ALe ak si zaplatíš externé, tak je veľká šanca že prejdeš aj keď by si čo robil. Bacha, majú len Bc. stupeň. Vyššie u nich ísť nemôžeš.
Na MTF idem ja, nie síce informatika. ALe viem o jednej ženskej čo tam inf študovala a zároveň robila pre nejakú veľkú firmu typu Dell či IBM. Takźe to pôjde, ale to myslím všade keď si dáš externé.
Keď to v tejto téme pripomenieš, viac ti budem schopný povedať zhruba o mesiac, nakoľko mi tam idú ďalší dvaja spolužiaci.
Tak potom to bude pre teba ideálne, ale bacha na tú pomerne ťažkú matiku, nakoľko keď tam naberú 200 ľudí tak nejaké to percento vyhodených po prvom semestri ich trápiť nebude. ALe ak si zaplatíš externé, tak je veľká šanca že prejdeš aj keď by si čo robil. Bacha, majú len Bc. stupeň. Vyššie u nich ísť nemôžeš.
Na MTF idem ja, nie síce informatika. ALe viem o jednej ženskej čo tam inf študovala a zároveň robila pre nejakú veľkú firmu typu Dell či IBM. Takźe to pôjde, ale to myslím všade keď si dáš externé.
Keď to v tejto téme pripomenieš, viac ti budem schopný povedať zhruba o mesiac, nakoľko mi tam idú ďalší dvaja spolužiaci.
Studovat.... by sa patrilo
Nj, je mi uplne jasne ze po prvom semestri-dvoch bude z 200 mozno 30 ludi s tym ratam. Problem je ze som mimo SR a kvoli tomu, ako som spominal, hladam nieco "zvladnutelne" (typu "nespotim sa"), tak ze potiahnem studijne materialy cez net, a kombinoval by som to skor ako samostudium s niekolkymi navstevami Slovenska v roku, dovolenky je dost. Bc. mi vyhovuje, zatial a potom by som videl ci to ma alebo nema vyznam tahat dalej. Mozno som trochu naivny, treba to brat s rezervou. Len sa tak rozhliadam a zistujem. Volneho casu mam dost, tak by som to patricne vyuzil. Neviem ci by nebol lepsie "individualny studijny plan" alebo tak. Ide o to, ze by som si isto nemohol dovolit chodit pravidelne na prednasky. Poznas aj takeho extremistu ako ja? (ludia zvacsa povedia ze tak sa studovat neda, no ja zas poznam osobne ludi co takto dostudovali)...