Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Stopa myslím že oboje :)

Taktiež neviem o čom tu rozpráva a čo by stým telefónom chcel ešte robiť :roll:

//užívateľ čo mi dal k- a do poznámky "Rádio Jerevan? o_O" čo je to ?
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

Stopa napísal:no neviem, co sa na nom neda upravit co by sa na inych mobiloch dalo? do toho, podel sa svojimi vedomostami, som naozaj zvedavy :) uz len ked sa pozriem na ten linuxoidny terminal ktory sa da doinstalovat tak viem, ze hovoris sprostosti
a to ze ho mas ti napriklad ja neverim ;) resp nevies o tom telefone nic, vyber si :)
Neveríš , never... :wink: Ja som si svoj názor povedal a nechcem už odpovedať lebo dopadnem ako väčšina s negatívnymi hodnoteniami na iP.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ved uz to si, iphone je otvoreny, mas miliony aplikacii nanho, chces otvorit pdf neni problem, takisto cez cydiu si mozes stiahnut mnozstvo codecov a vylepseni, ae s tebou sa otom neda bavit kedze si apple negative :)
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

A si uz povedal tak povedz aj B, ak si za svojim nazorom stojis tak ho dokazes aj obhajit, mozno nakoniec budes mat aj pravdu
a vacsina negativnych hodnoteni na iphone znie presne ako tvoj prispevok s obmenami typu "je to telefon pre deti", "nepouzitelna hracka" a pod bez padnych argumentov, tam by som sa divil keby proti tomu niekto nezakrocil
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Viete čo sa mi strašne páči? Akonáhle sa niekomu nepáči iP ako taký, tak už o ňom vie velké... :)

Nemienim slúžiť telefónu ja, keď má on služiť mne, a ešte za také prachy. Nemienim pri ňom presedieť tolko a tolko hodín, aby som si tam dal kalkulačku. Nemienim tráviť čas pri tej aplikácií, aby som ho Jailbreakol, pri tamtej aplikácií aby som si tam dal freeware hry, pri tamtom aby som sa dozvedel že je to drahé, pri hentom aby som zistil že aj hudbu musím dávať cez to a tamto. Smútiť nad tým že keď má kamarát dobrý film, nemôže mi ho poslať lebo mám "inteligentný" telefón, takisto hudbu, etc...

Ak sa mám vyžívať v tom, že jemným dotykom presuniem šípku aby som odomkol telefón po tom extra-kvalitnom dotykovom displayi (to uznávam, tej dotykovej ploche sa snáď vyrovná len HTC), je toršku málo, ja mám napríklad 5800, bola omnoho lacnejšia ako iP 3G. A používam ju ovela viac. iPhone zoberiem zo sebou iba keď viem že si chcem zavolať, alebo ísť na net, na to je lepší.

Všetci tu hovoríte o tom, aký je úžastní ak si na ňom spravíte to, potom tamto, na to hento, a potom ho jailbreaknete, a potom tam to a ešte toto, a dostanete do neho GPS, obrazne povedané. Na čo?! Keď si pri normálnom telefóne môžem nainštalovať blbú aplikáciu, nastaviť podla gusta a používať? Na nokii je hádam potrebný len Hack, kvázi Jailbreak na ovela jednoduhšej bázi, ale to, certifikácie sú v podst. všade. Inak vám tam pôjde všetko, a zvládne to aj decko.

Jednoducho je to podla mňa ten najuzavrenejší otvorený OS, ktorý som kedy mal a videl.

Ešte raz vravím, že je to len môj názor, ja si myslím svoje, a viem svoje, vy si zase myslíte a tiež viete svoje. Mne nevadí že sa vám iP páči, alebo ho dknca milujete, ale nechápem prečo neviete prijať môj názor. Povedzte si svoj, ale nečakajte že ma tu ponížite a že o tom nič neviem a že ho nemám. Je mi to absolútne jedno, proste... Ja vám nič z huby neberiem, dúfam že sa to nebude diať ani na mne...

Peace :)

EDIT: Samozrejme som už dostal K- v tejto téme :D Ach jaj bože, to je pomsta... :)
Stopa
King
King

UplenssGrapher napísal:Viete čo sa mi strašne páči? Akonáhle sa niekomu nepáči iP ako taký, tak už o ňom vie velké... :)
nie, akonahle niekto tvrdi somarinu tak vie o nom velke :wink:
UplenssGrapher napísal:Nemienim slúžiť telefónu ja, keď má on služiť mne, a ešte za také prachy. Nemienim pri ňom presedieť tolko a tolko hodín, aby som si tam dal kalkulačku. Nemienim tráviť čas pri tej aplikácií, aby som ho Jailbreakol, pri tamtej aplikácií aby som si tam dal freeware hry, pri tamtom aby som sa dozvedel že je to drahé, pri hentom aby som zistil že aj hudbu musím dávať cez to a tamto.
zlozita instalacia? ok, rozoberme si to
appstore aplikacie: kliknem na ikonu appstore, kliknem na search, zadam klucove slova/nazov aplikacie, kliknem na nazov aplikacie, kliknem na download, zadam svoje itunes heslo
cydia aplikacie: kliknem na ikonu cydie, kliknem na search, zadam klucove slova/nazov aplikacie, kliknem na nazov aplikacie, kliknem na download, potvrdim download
nelegalne appstore aplikacie: kliknem na ikonu installous, kliknem na search, zadam klucove slova/nazov aplikacie, kliknem na nazov aplikacie, kliknem na pozadovanu verziu aplikacie, vyberiem vhodny filehosting, postupujem podla vyberu hostingu a kliknem install
no neviem, ine sposoby ako dostat aplikacie do iphonu neexistuju, ktory je ten zlozity? nikde nevidim hodiny sedenia, mal si ty ten iphone vobec v ruke?
UplenssGrapher napísal:Smútiť nad tým že keď má kamarát dobrý film, nemôže mi ho poslať lebo mám "inteligentný" telefón, takisto hudbu, etc...
posielat hocico ine ako obrazky cez bluetooth je barbarstvo a tu presedis tie tvoje hodiny a hodiny, navyse v dobe facebookov, picasy a pod to nema moc zmysel
UplenssGrapher napísal:Ak sa mám vyžívať v tom, že jemným dotykom presuniem šípku aby som odomkol telefón po tom extra-kvalitnom dotykovom displayi (to uznávam, tej dotykovej ploche sa snáď vyrovná len HTC), je toršku málo, ja mám napríklad 5800, bola omnoho lacnejšia ako iP 3G. A používam ju ovela viac. iPhone zoberiem zo sebou iba keď viem že si chcem zavolať, alebo ísť na net, na to je lepší.
v dotykovej ploche sa mu maju sancu vyrovnat len kapacitne android HTC, to je pravda
a o vyuziti 5800 sa nejdem hadat, kazdemu vyhovuje nieco ine
UplenssGrapher napísal:Všetci tu hovoríte o tom, aký je úžastní ak si na ňom spravíte to, potom tamto, na to hento, a potom ho jailbreaknete, a potom tam to a ešte toto, a dostanete do neho GPS
vid hore, ako instalovat z appstore, resp z nelegalneho appstore
UplenssGrapher napísal:obrazne povedané. Na čo?! Keď si pri normálnom telefóne môžem nainštalovať blbú aplikáciu, nastaviť podla gusta a používať? Na nokii je hádam potrebný len Hack, kvázi Jailbreak na ovela jednoduhšej bázi, ale to, certifikácie sú v podst. všade. Inak vám tam pôjde všetko, a zvládne to aj decko.
ktoru aplikaciu si nemohol bez jailbreaku pouzivat? mna len napadaju upravy systemu, ako napriklad zmena vzhladu, alebo pridanie tlacidiel, jedine ma napada Google voice ktory je u nas nepouzitelny a iBluetooth ktory vyriesi tvoj problem s posielanim filmu cez bluetooth
ostatnych 65 000 (and counting) aplikacii mas priamo na dlani, vsetky do jedneho usposobene na ovladanie prstom a drtiva vacsina s interfacom ktory nevyzera ako z windows 3.0, moze sa tym pochvalit nokia? odpoved za teba, kedze dianie v symbian aplikaciach relativne sledujem: ani za nic
UplenssGrapher napísal:Jednoducho je to podla mňa ten najuzavrenejší otvorený OS, ktorý som kedy mal a videl.

Ešte raz vravím, že je to len môj názor, ja si myslím svoje, a viem svoje, vy si zase myslíte a tiež viete svoje. Mne nevadí že sa vám iP páči, alebo ho dknca milujete, ale nechápem prečo neviete prijať môj názor. Povedzte si svoj, ale nečakajte že ma tu ponížite a že o tom nič neviem a že ho nemám. Je mi to absolútne jedno, proste... Ja vám nič z huby neberiem, dúfam že sa to nebude diať ani na mne...

Peace :)
nie je nazor ako nazor, ver mi, videl som uz vela opodstatnenych argumentov, preco cloveku iphone nesedel, ale toto je somarina na n-tu :lol: hlavne o tych aplikaciach, ak ti tu este niekto veril, ze mas iphone tak si tymto stratil aj jeho doveru
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Okay, takža ťa budem citovať: "Nemienim slúžiť telefónu ja, keď má on služiť mne, a ešte za také prachy. Nemienim pri ňom presedieť tolko a tolko hodín, aby som si tam dal kalkulačku. Nemienim tráviť čas pri tej aplikácií, aby som ho Jailbreakol, pri tamtej aplikácií aby som si tam dal freeware hry, pri tamtom aby som sa dozvedel že je to drahé" - nemieniš tráviť svoj čas? Tak ja ti poradím, ak na to nemáš, tak si to nekupuj. Nemáš na legálne aplikácie? Nekupuj. Nemáš na legálnu hudbu? Nekupuj. Nemáš na legálne filmy? Nekupuj. O čo Ti ide? Nik ti nekáže iPhone kupovať, tak ako aj používať iTunes, na ktorý existujú alternatívy.

Ak sa mám vyžívať v tom, že jemným dotykom presuniem šípku aby som odomkol telefón po tom extra-kvalitnom dotykovom displayi (to uznávam, tej dotykovej ploche sa snáď vyrovná len HTC), je toršku málo, ja mám napríklad 5800, bola omnoho lacnejšia ako iP 3G. A používam ju ovela viac. iPhone zoberiem zo sebou iba keď viem že si chcem zavolať, alebo ísť na net, na to je lepší. - V čomže je lepšia tá Tvoja Nokia? Chcem to vedieť, pretože okrem HW klávesnice (samozrejme, neplnohodnotnej) nevidím nejaké markantné predstihy. O Symbiane ako OS sa radšej rozpisovať ani nejdem, pretože by som Ťa (a iných Nokia fanboiz) zbytočne rozčúlil.

Úžastní sa píše úžasný, takže ak tu niekoho chceš ohúriť skvelou Slovenčinou, je to slušný FAIL. Zasa Jailbreak? Kto ho od Teba chce? Znova rovnaká odpoveď - nemáš peniaze na legálne veci? Nekupuj. V prípade Nokie taktiež nie je jednoduché pchať dnu nelegálne aplikácie.

Na záver - iPhone kalkulačku má. Netreba ju inštalovať. A prečo píšeme, že tí, ktorí nadávajú o iPhone o ňom nevedia nič? Pretože sa chceme vyvarovať trápnych príspevkov, ako je ten Tvoj. Poteším Ťa ale - karmy nerozdávam, tak si to uži.
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa low-rider »

Mam iP 3G , casom pojdem do 3GS , postradam na nom len Mass storage (ktory by riesil "problemy" s posielanim veci cez BT a vkladanie veci do iP inak ako cez itunes) , ak by sa casom mass storage pridal - co pochybujem, by uz bol plnohodnotny telefon a nikto by mu nemohol ani krive slovo povedat !!
Stopa
King
King

ja som povodne pouzival na upload/download iphone suborov Air sharing (stihol som si ho stiahnut kym bol free, ale su alternativy) ktory by mal fungovat aj pri zdielani suborov mobil-mobil, avsak iba cez wifi
a ak ti chyba kopirovanie hudby/videi bez udrziavania library v itunes, tak si zapni "manually manage music and videos", vtedy mozes spravit drag&drop do iphone bez toho, aby sa to ukladalo v itunes (ale ver mi, tento barbarsky sposob ta prejde velmi rychlo :wink: )
samozrejme stale je moznost synchronizacie iba s jednou kniznicou, takze to nie je 100% kosher
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Podla mňa tvrdíš somariny ty, :) nie že by si vravel doslova kraviny, vravíš úplnu pravud, ja len nesúhlasím s tým, čo si písal ohladom jednoduchosti, atď... Tým uprednostňujem iné telefóny. Ja som si svoje povedal, je mi úplne jedno čo si myslia iný, mám iné problémy ako sa hádať či je tamto dobrý telefón :roll:

//autoeditácia príspevku ( 06 Sep 2009, 18:26 )
Seth82: Cítiš sa teraz lepšie však, áno , bohájil si svoj telefón, ponadával si si, čo ti viac ku štastiu treba...že? :)

Pocitujem teraz ja teba, dohodneme sa? :)

Kód: Vybrať všetko

Nemáš na legálne aplikácie? Nekupuj. Nemáš na legálnu hudbu? Nekupuj. Nemáš na legálne filmy? Nekupuj. O čo Ti ide? Nik ti nekáže iPhone kupovať, tak ako aj používať iTunes, na ktorý existujú alternatívy. 
Myslím že každý človek so zdravým mozgom a internetom si nikdy za aplikácie a hudbu do mobilu platiť nebude. Nemyslím teraz originálne Filmy, Platne, a iné zberatelské kusy, ale kupovať MP3-jky. Mám na to peniaze, ale nemám mozog rozhadzovať peniaze, tebe možno rodičia dajú ak niesi zárobkovočinný, ja už si tie peniaze vážim viac...

V čomže je lepšia tá Tvoja Nokia? Chcem to vedieť, pretože okrem HW klávesnice (samozrejme, neplnohodnotnej) nevidím nejaké markantné predstihy. O Symbiane ako OS sa radšej rozpisovať ani nejdem, pretože by som Ťa (a iných Nokia fanboiz) zbytočne rozčúlil. 
A mne tu niekto hovorí že som hňup ktorý sa prd vyzná. Môžem sa opýtať, odkedy má 5800 hw klávesnicu? Alebo som mimo len ja? Symbian má ozaj pomáriu nedostatkov, ale vieš čím to je, a prečo OS X v iP tolko nemá? Dám ti príklad, nakresli si portrét na papier, a máš tam chyby, to je ako Symbian. Je tam toho vela, bez chýb by sa nezaobišiel. A v prípade OS X ide o to isté ale o čistý papier, totiž tam chyby nemajú byť kde, že? Totiž naprogramovať pár ikoniek v menu aby sa po presune prstom po vodorovnej osy premiestnili na druhú stranu pri 20fps, kde tam chceš spraviť chybu? Ešte si naznačil, že nejdeš písať toto a tamto o Nokií, lebo by si rozlúčil (ako ich ty nazývaš) fanatikov do Nokie. Zrnme si to, kolko % obyvatelstva má ten dokonalý iP a kolko Nokie? Nokia, tu už hovoríme o Značke s velkým "Z". NIe že by Apple bola zlá značka, sú to seniori ktorý s vela vecmi začali, ale predsalen do mobilou sú paf, a hlavne sú vo všetkom odlišný, a myslím že preto ich vela ludí odcudzuje. Myslím, že kopa ludí by sa pri iP bez predchádzajúceho vlastníctva iPodu alebo iných prkotín nepohla...

Úžastní sa píše úžasný, takže ak tu niekoho chceš ohúriť skvelou Slovenčinou, je to slušný FAIL. Zasa Jailbreak? Kto ho od Teba chce? Znova rovnaká odpoveď - nemáš peniaze na legálne veci? Nekupuj. V prípade Nokie taktiež nie je jednoduché pchať dnu nelegálne aplikácie. 
Aha pardon za ten preklep, čudujem sa že si mi nedal "dole" karmu. Verejne sa ospravedlňujem... Na čo to vyťahuješ? nedostatok argumentov? Veta ak chcem niekoho ohúriť Slovenčinou bola trošku detinská a hlavne drzá! Ak ta nikto nevychoval, mohol by si si to aspoň odpustiť alebo inak sformuloval. Bavíme sa tu o gramatike alebo o Telefóne?! Aha a na Nokii je ťažké dávať nelegálne app. Fíha, to aby som začal trénovať Klikanie na myšy a jej presun do iného okienka... (mimo "Hacku")

Na záver - iPhone kalkulačku má. Netreba ju inštalovať. A prečo píšeme, že tí, ktorí nadávajú o iPhone o ňom nevedia nič? Pretože sa chceme vyvarovať trápnych príspevkov, ako je ten Tvoj. Poteším Ťa ale - karmy nerozdávam, tak si to uži.
Teraz ti niečo poviem, ako človek človeku, nie ako barbar inému... To s tou kalkulačkou by som s tvojej strany nazval miernou "demenciou". (Som naozaj zvedavý kto to ako prvý poberie ako nadávku a dá mi K- :/). Je to normálna vlastnosť, a ty si to buď myslel naozaj vážne, alebo si si robil srandu. Ak si si robil srandu tak v pohode, ale ak nie tak sú ešte 2 varianty, buď ti došli argumenty, a druhá je oniečo "tvrdšia". To s tou kalkulačkou bol maximálny kaliber obraznosti, myslím že všetci, zrejme okrem teba to pochopili.

Takže môj príspevok bol trápny hej? No pekne, takže to je druhá vec čo by si si mohol odpustiť. Pokial viem a dobre vidím, táto téma je na to, aby sa sem písali, postrehy, skúsenosti, a názory na iPhone! Ja som si svoj názor napísal, v poriadku, "mysli" si. Ty si tiež napísal dosť negatívneho na napr. tú 5800. Ok, dohodneme sa, celý ten tvoj príspevok bol teda trápny,...

Ach jaj kedy s tým skončíte, čakám komu sa zas nebude páčiť môj koment. Neviete sa sakra vyrovnať s tým že sa niekomu iPhone nepáči alebo čo? Si myslíte že keď tu napíšete ako som ho nikdy v ruke nemal, nevidel atď,. že zmením názor? Tak to mi je niektorých lúto....

Hola amigos, a už nechcem žiadne úrážlivé reakcie na môj názor. Pochopte že každý máme iný a nehrajte sa tuna deti, ktoré sa hádajú kto má lepšiu lopatku. Ja som fanda Nokie, áno, uznávam. Ale ak tam niekto napíše že má slabší display, je pomalšia, tak mu nenapíšem že o tom ho*no vie, že ju nemal v ruke, a že jeho príspevky sú trápne a chceme sa im vyvarovať...

Ešte raz PEACE, a dúfam že teraz to aspoň jeden človek poberie... :)
Stopa
King
King

nesuhlasis s tym, ze aplikacie sa instaluju par klikmi? to mas blbe nesuhlasit s faktom :lol: o ziadnej inej jednoduchosti som nepisal
a to prosim nie je NAZOR, dam ti nazornu ukazku, ako taky NAZOR vyzera
iphone by som si nikdy nekupil kedze ma iba 2mpx fotak s nekvalitnou optikou a bez blesku, radsej si vyberiem nejaky fotomobil
pouzival by som iphone, ale bohuzial nedokaze synchronizovat poznamky cez exchange, ktore su pre mna klucove
iphone je celkom dobry telefon, ale kvalita zvuku je dost nanic
uz vidis ten rozdiel? precitaj si po sebe prispevky, zatial si nepodal ani jeden PRAVDIVY dovod, preco je iphone horsi

a tie sracky o nokii ma pobavili, ja sa ta spytam toto: kolko ludi na slovensku ma Skodu rapid a kolko to "uzasne" Ferrari enzo? uz vidis chybu v tvojej logike? alebo aj Skoda je znacka s velkym Z a Ferrari ubohy zaciatocnik?
ale aby som nerobil rovnaku chybu ako ty, voila, dokaz
http://www.techcrunch.com/2009/04/30/ip ... tery-life/
skratene: apple natrhol prdel vsetkym vyrobcom smartphonov co sa tyka spokojnosti zakaznikov
hmm.... zaujimave ze? do mobilov su paf, ale ich mobil zakaznici zboznuju :lol:
ale pis dalej, je zaujimave sledovat ako sa snazis obhajit si svoju pravdu :lol:
btw. ja som ti zatial ziadnu karmu nedal, ale neviem ako dlho to vydrzim :wink:
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Rád by som vedel do kedy sa mi budeš s*ať do huby. Tak by som ti k tomu niečo povedal ale viem ako to skončí, zakomplexovaný Apple Maniak sa mi vysmeje, ach jaj. Druhá vec, veriť článku? dovol aby som sa zasmial :lol: Za Ďalšie, neporovnávaj mobily s autami, je to o niečom úplne inom. Takže s Appl-om je spokojných viac ludí ako so Smartphonmi od Nokie, HTC atc. hej? :lol: Čuduj sa svet keď mali 5 minútový spot v každom Slovenskom aj zahraničnom kanály... :roll: Totiž ono o takom HTC kopa mladých ani nevie...

btw.: mňa celkom bavíš ty, s tou tvojou serióznosťou nad vecou :lol: Nie len ty, ale tak no...

Uvidím či sem ešte prispejem do zboru anonymných alko.....iPhoňákov :lol: :P

(ale aby ste to zase nepobrali zle) :roll: :lol:

//autoeditácia príspevku ( 06 Sep 2009, 20:21 )
Ok ok, aby som tu bol za normálneho napíšem "názor" :lol: (ktorý som už napísal asi 5x)

Rozhodol som sa že iPhone idem predať, pretože za nižšiu cenu som narazil na nokiu 5800, ktorá sa mi páči viac, má viac funkcií a je mi s ňou jednoduhšie manipulovať, nemyslím v smere ovládania...

Stačí...? Dúfam že (ako ty vravíš) "názor", keď už teda normálny, mi z huby nevytrhneš, ďakujem za pochopenie,... :)

Ty si kludne napíš svoj k Nokiám, ak sa ti do toho s*ať budú iný, to nieje môj preblém, ja by som bol ticho... :wink:

//autoeditácia príspevku ( 06 Sep 2009, 20:24 )
Ešte som zabudol. Vrtavel si že ten môj prvý post názor nebol, tak sa trošku zamysli, jasne som napísal svoj názor na OS X v iPhone, a vy ste sa do mňa začali s*ať.

Ak je Mac OS X v iPhone otvorený, a tým je celý iPhone inteligentný telefón, tak potom bežné uzavreté OS v Nokiách a SE, sú Ensteini. Uzavranejší mobil som nevidel... 
Čo je na tom zle sformulované? Jasný obrazný postreh k OS. :roll:
Stopa
King
King

zajtra skoro vstavam takze rychlo po bodoch:

1: tie spoty u nas moc nechodia, viac priestoru dostavaju aj dumbphony v reklamach operatorov, navyse preco HTC nerobi reklamy na svoje telefony? tiez maju vysoku marzu ako apple, nic im nebrani
a este k tomu maju windows mobile takze by im mohol aj microsoft prispiet
+ dodatok: v amerike ide neporovnatelne viac reklam na mobil palm pre ktory je ako prva schopna konkurencia s velmi user-friendly OS, este aj na billboardoch to stale vidim, a vies kolko predali tych telefonov? menej ako destinu predanych kusov najnovsieho iphonu, reklama nie je vsetko

2: aj tak je to jedno, JD power skuma percentualny podiel spokojnych zakaznikov, co teraz ha?

3: takze mas nokiu z 3 dovodov: -cena,lepsie manipulovanie (co to preboha je ak nie ovladanie? nevysmykne sa ti z ruky ci co?) a FUNKCIE
konecne sme sa k tomu dostali, preco rovno nenapises ake funkcie nokia ma a iphone nie? ver mi, budem stastny ako blcha ked to napises

4: nemam potrebu pisat ku nokiam, kym sa nejedna o porovnavanie nokia vs iphone resp lubovolny telefon ktory som pouzival/pouzivam

5: ten tvoj nazor je iba klamlive tvrdenie ktore si este stale neobhajil, povedz, v akej oblasti je uzatvoreny jailbreaknuty iphone a berem

6: nabuduce si ten vysmech nechaj, este si nedokazal obhajit nic z toho co si povedal, dokonca teraz si isiel proti sebe ak si si nevsimol - najskor si vravel ze nokia je najpredavanejsia a hned si sa otocil, ze iphone je najpredavanejsi lebo ma reklamy, tak co to bude?
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Tym je sformulovane akurat to ze sa tu bijes s veternymi mlynmy. Uvedom si jednoduche fakty...

Pises o veci o ktorej prakticky NIC nevies, a to tu vie kazdy kto iphone vlastni. Nejde o ziadnu zakomplexovanost zo strany majitelov iphonov skor sa jedna o to ze ty sa nevies zamysliet nad tym ze trpis dezinformovanostou ktorej veris.

Nejde o to v com si myslis ze mas pravdu, ibaze vo vacsine tvojich nazorov (ktore neprezentujes subjetkivne, tie ma nezaujimaju) je mnozstvo strasnych omylov a nepravd. Potom to tu vadi ludom ktori chcu podavat o iphone pravdive informacie, ked dojde niekto taky ako ty a zacne prednasat nezmysly ako vseobecne pravdy. Neviem na co si vyrabas problemy a nervy tym ze sa neustale do tejto temy zapajas. To ako keby som sa ja isiel zapajat do topicu o Omnii, ked jednu vlastnim, pustil som ju, nenadchla ma, nezajima ma, nemienim sa v nej rypat tak sa jej cem zbavit a idem pisat do fora strasne poznatky. Uvedom si ze narozdiel od teba existuju ludia ktori dokazu vyuzit potencial mac os x plnohodnotne.

a nakoniec... Castokrat nie je chyba v zariadeni, ale niekde medzi stolickou a zariadenim.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

UplenssGrapher:
1. Cituj mi časť môjho príspevku, kde som nadával.
2. K šťastiu mi treba, aby môj telefón spĺňal moje požiadavky, čo aj robí. Zároveň chcem ale vyviesť z omylu ľudí, ktorí píšu komentáre o niečom, o čom priveľa nevedia (dúfam, že nečakáš, ze to s tým predajom iPhone Ti aj uverím).
3. Ak je každý človek, ktorý kupuje legálnu hudbu, chorý, tak je to s Tebou veľmi zle. Vieš mi vysvetliť, ako by fungoval hudobný priemysel bez príjmov? Rád sa poučím.
4. Priznávam, že v prípade tohto typu som sa mierne sekol (aby som ťa potešil, máme nové Nokie ako služobné telefóny, plus osobne som mal E90, takže praktických skúseností mám dosť, koľko ich máš Ty s iPhone?) Tvoje porovnávanie o počte vlastníkov iPhone a Nokie je celkom trápne. Nokia vyrába paródie na telefóny už od roku 1984 a Apple vyrába svoj iPhone 2 roky, takže je logické, že vlastníkov Nokie je viac. (Detto s HTC) Zároveň sa však spýtam - ak majú milióny ľudí po svete reproduktory (keďže podľa teba v prípade áut princíp vlastne nie je ten istý) Genius, znamená to automaticky, že sú lepšie ako JM Lab Grande Utopia? Nie je to trochu choré? Apple ako značku mám totálne na háku, okrem iPhone od nich nefandím absolútne ničomu. K odlišnosti - prečo sa všetky značky snažia napodobňovať iPhone? Vrátane Nokie, ktorej sa to ale mimoriadne nedarí a sama firma priznala, že jej profit klesá práve vďaka iPhone.
5. Drzé vety si môžem písať koľko len chcem, hlavne ak sú oprávnené. Na gramatické chyby v Tvojom predchádzajúcom príspevku už upozorňovať nebudem, hoci mi dosť kolú oči. Milujem zároveň ľudí, ktorí od druhých vyžadujú "argumenty", pričom sami žiadne neposkytujú a zabúdajú, že ich názory nie sú pravidlami.
6. Detto s argumentami. Kalkulačku si tu ako prvý dosť nevhodne (preto moja reakcia a áno - viem ako si to myslel) spomínal práve Ty. To, že som nazval Tvoj príspevok trápnym neznamená, že by si nemal kľudne prispievať aj ďalej. A vidím, že sa Ti to aj podarilo. O zmenu názoru mi vôbec nejde a je mi absolútne ukradnuté, či si kúpiš za fúru iPhone, alebo ani jeden.
7. Na záver - áno, má slabší display, otrasné dotykové ovládanie, je pomalšia (prečítaj si moju poznámku o služobných telefónoch, predtým, ako niečo hlúpe napíšeš). Niektoré veci Ti už pripomenul Stopa a ja sa k nim vyjadrovať nebudem. Svoje osobné útoky (nadávanie do zakomplexovaných Apple maniakov, iPhoňákov a iných) si kľudne ušetri, "dochádzajú Ti argumenty." Zároveň žiadam o menovanie tých skvelých, v praxi využiteľných funkcií a schopností, ktoré Nokia 5800 využíva ako svoj tromf. A vysvetli uzavrenosť systému Mac OS X (pred jailbreakom, ktorý nemám napríklad ani ja a všetko v telefóne mám legálne), pretože tomu som celkom nepochopil.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

hey, co tak prestat sa tr*kat do zadkov a odporucte nejake dobre aplikacie ;)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A co keby si konkretizoval, ake mas na mysli? V poslednom case som vzal iba Navigon, Wolfenstein RPG a Civilization Revolution.
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Moja uplne naj naj hra na iphone je guitar rock tour (guitar hero), respektive najnovsie guitar rock 2. Na gitare nehravam ale henta hra je pecka.
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

UplenssGrapher napísal:
Myslím že každý človek so zdravým mozgom a internetom si nikdy za aplikácie a hudbu do mobilu platiť nebude. Nemyslím teraz originálne Filmy, Platne, a iné zberatelské kusy, ale kupovať MP3-jky. Mám na to peniaze, ale nemám mozog rozhadzovať peniaze, tebe možno rodičia dajú ak niesi zárobkovočinný, ja už si tie peniaze vážim viac...
Toto ma fakt dostalo... :lol:

Poviem ti takto... Keby si bol ty programátor a naprogramuješ aplikáciu za ktorú si necháš zaplatiť príklad 10Eur aby si za tvoj čas strávený pri programovaní niečo zarobil. Každý komu sa aplikácia bude páčiť si ju stiahne a crackne však prečo nie... majú zdravý mozok nie? A ti nemas z toho ani euro. Aké by to bolo? Sadol by si si a makal by si na ďalšej verzii programu alebo by si sa na to vysral? Čo keby si mal ešte 20 zamestnancov? Čo by si im povedal keď by si im dával výplatnú pásku?

K iPhone len toľko že je to každého osobná vec čo používa na komunikáciu ja mám iPhone ty Nokiu v poriadku mne to je jedno nezaujíma ma to... Keď si spokojný tak je dobre.

PS: seth82 a Stopa: pekne posty ;)

dodo
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Ludia, myslím že nemá zmysel citovať vaše posty, nikam to nevedie, ešte raz, napísal som svoj názor, a meniť ho nemienim, stopa chcel aby som ho obhájil , za prvé sa mi nechce písať 50 riadkový príspevok a za druhé aj tak by sa to len dookola točilo...

Môj Ďalši postreh je, že navštevujem dá sa povedať väčšinu mobilných fór, na každom sa vyskytne iP, a práve tá 5800 alebo dnes už aj n97, ktoré sú jedny z naj. konkurentov. Paradoxne všade, kde sa ludia zaujímajú o iPhone, resp sú jeho fanúšikovia, obhajujú tento telefón, a iných ludí nejako odcudzujú alebo sa im vysmievajú, proste že to nemá cenu. (nie len na SK a CZ fórach) Ludia aj keď len napíšu že majú Nokiu, a že je to pre nich lepšie, polovica ludí odpíše "prd sa do toho vyznáš" a podobné typy, česť výnimkám. Na fórach zaoberaných sa práve N5800, ludia odcudzujú iPhone, dokonca samo vedenie, ktoré spísalo recenzie, ide tu ozaj len o povahu, a postoj človeka k telefónu... :)

Jedným slovom TAM nemá zmysel riešiť TAMTO, a zase TAMTO nemá zmysel riešiť TO, ludia sú proti tomu na každej strane,... tu je očividne viac fanúšikov tohoto mobilu (o čom svedčí aj topic s mnohonásobným počtom postov, aj keď polovica sú práve hádky typu ja/vy). :wink:

Citovať Vás už ozaj nejdem, jediné čo odpíšem je na jednu reakciu, neviem už od koho, mená si nepamätám, pretože myslím že táto by nemala nikoho uraziť. Niekto sa ma pýtal, že čo sa mi na 5800 manipuluje lepšie ako na iP, keď nie ovládanie,...no práveže to ovládanie,, viem že pri iP je ten display taký, že reaguje na najjemnejší dotyk prsta, a že na 5800 je úplne iná technológia ktorá reaguje len na malobodné predmety, neheť, stylus, hocijaký predmeť hocijakého materjálu. Práve toto mi vyhovuje viac, precíznejšie ovládanie, menej preklepv, a pritlačiť naozaj nieje treba, iba ak ide o celý prst. Ďalej mi vyhovuje velkosť telefónu, iP je "gigant" síce sa pohodlne drží v ruke ale plnohodnotne a pohodĺne sa dá klikať iba druhou rukou, resp. v klude nedosiahnem na druhú stranu displeja. Na nokii bez problémov, meriam niečo cez 180, myslím že velkosťou ruky to nebude... :)

A ešte raz, reči ako "aj tak ti neverím že ho máš", a pod., sú trošku,...uh,...nevyjadrujem sa. Naozaj mi to pripomína hádky v Materskej škôlke... Ak by som vám poskytol svoje tel. číslo, čo ale neurobím, našli by ste na inzerčnom serveri bazoš môj aktuálny inzerát na predaj iP za 300 eur, ktorý ale už čoskoro zmyzne kedže je poslaný kuriérom, tá nokia mi jednoducho vyhovuje viac vo všetkom,...

Hola amigos, dúfam že stačí :) :roll:
Napísať odpoveď