Taktiež neviem o čom tu rozpráva a čo by stým telefónom chcel ešte robiť
//užívateľ čo mi dal k- a do poznámky "Rádio Jerevan? o_O" čo je to ?
Neveríš , never...Stopa napísal:no neviem, co sa na nom neda upravit co by sa na inych mobiloch dalo? do toho, podel sa svojimi vedomostami, som naozaj zvedavyuz len ked sa pozriem na ten linuxoidny terminal ktory sa da doinstalovat tak viem, ze hovoris sprostosti
a to ze ho mas ti napriklad ja neverimresp nevies o tom telefone nic, vyber si
nie, akonahle niekto tvrdi somarinu tak vie o nom velkeUplenssGrapher napísal:Viete čo sa mi strašne páči? Akonáhle sa niekomu nepáči iP ako taký, tak už o ňom vie velké...![]()
zlozita instalacia? ok, rozoberme si toUplenssGrapher napísal:Nemienim slúžiť telefónu ja, keď má on služiť mne, a ešte za také prachy. Nemienim pri ňom presedieť tolko a tolko hodín, aby som si tam dal kalkulačku. Nemienim tráviť čas pri tej aplikácií, aby som ho Jailbreakol, pri tamtej aplikácií aby som si tam dal freeware hry, pri tamtom aby som sa dozvedel že je to drahé, pri hentom aby som zistil že aj hudbu musím dávať cez to a tamto.
posielat hocico ine ako obrazky cez bluetooth je barbarstvo a tu presedis tie tvoje hodiny a hodiny, navyse v dobe facebookov, picasy a pod to nema moc zmyselUplenssGrapher napísal:Smútiť nad tým že keď má kamarát dobrý film, nemôže mi ho poslať lebo mám "inteligentný" telefón, takisto hudbu, etc...
v dotykovej ploche sa mu maju sancu vyrovnat len kapacitne android HTC, to je pravdaUplenssGrapher napísal:Ak sa mám vyžívať v tom, že jemným dotykom presuniem šípku aby som odomkol telefón po tom extra-kvalitnom dotykovom displayi (to uznávam, tej dotykovej ploche sa snáď vyrovná len HTC), je toršku málo, ja mám napríklad 5800, bola omnoho lacnejšia ako iP 3G. A používam ju ovela viac. iPhone zoberiem zo sebou iba keď viem že si chcem zavolať, alebo ísť na net, na to je lepší.
vid hore, ako instalovat z appstore, resp z nelegalneho appstoreUplenssGrapher napísal:Všetci tu hovoríte o tom, aký je úžastní ak si na ňom spravíte to, potom tamto, na to hento, a potom ho jailbreaknete, a potom tam to a ešte toto, a dostanete do neho GPS
ktoru aplikaciu si nemohol bez jailbreaku pouzivat? mna len napadaju upravy systemu, ako napriklad zmena vzhladu, alebo pridanie tlacidiel, jedine ma napada Google voice ktory je u nas nepouzitelny a iBluetooth ktory vyriesi tvoj problem s posielanim filmu cez bluetoothUplenssGrapher napísal:obrazne povedané. Na čo?! Keď si pri normálnom telefóne môžem nainštalovať blbú aplikáciu, nastaviť podla gusta a používať? Na nokii je hádam potrebný len Hack, kvázi Jailbreak na ovela jednoduhšej bázi, ale to, certifikácie sú v podst. všade. Inak vám tam pôjde všetko, a zvládne to aj decko.
nie je nazor ako nazor, ver mi, videl som uz vela opodstatnenych argumentov, preco cloveku iphone nesedel, ale toto je somarina na n-tuUplenssGrapher napísal:Jednoducho je to podla mňa ten najuzavrenejší otvorený OS, ktorý som kedy mal a videl.
Ešte raz vravím, že je to len môj názor, ja si myslím svoje, a viem svoje, vy si zase myslíte a tiež viete svoje. Mne nevadí že sa vám iP páči, alebo ho dknca milujete, ale nechápem prečo neviete prijať môj názor. Povedzte si svoj, ale nečakajte že ma tu ponížite a že o tom nič neviem a že ho nemám. Je mi to absolútne jedno, proste... Ja vám nič z huby neberiem, dúfam že sa to nebude diať ani na mne...
Peace
Kód: Vybrať všetko
Nemáš na legálne aplikácie? Nekupuj. Nemáš na legálnu hudbu? Nekupuj. Nemáš na legálne filmy? Nekupuj. O čo Ti ide? Nik ti nekáže iPhone kupovať, tak ako aj používať iTunes, na ktorý existujú alternatívy. Kód: Vybrať všetko
V čomže je lepšia tá Tvoja Nokia? Chcem to vedieť, pretože okrem HW klávesnice (samozrejme, neplnohodnotnej) nevidím nejaké markantné predstihy. O Symbiane ako OS sa radšej rozpisovať ani nejdem, pretože by som Ťa (a iných Nokia fanboiz) zbytočne rozčúlil. Kód: Vybrať všetko
Úžastní sa píše úžasný, takže ak tu niekoho chceš ohúriť skvelou Slovenčinou, je to slušný FAIL. Zasa Jailbreak? Kto ho od Teba chce? Znova rovnaká odpoveď - nemáš peniaze na legálne veci? Nekupuj. V prípade Nokie taktiež nie je jednoduché pchať dnu nelegálne aplikácie. Kód: Vybrať všetko
Na záver - iPhone kalkulačku má. Netreba ju inštalovať. A prečo píšeme, že tí, ktorí nadávajú o iPhone o ňom nevedia nič? Pretože sa chceme vyvarovať trápnych príspevkov, ako je ten Tvoj. Poteším Ťa ale - karmy nerozdávam, tak si to uži.iphone by som si nikdy nekupil kedze ma iba 2mpx fotak s nekvalitnou optikou a bez blesku, radsej si vyberiem nejaky fotomobil
pouzival by som iphone, ale bohuzial nedokaze synchronizovat poznamky cez exchange, ktore su pre mna klucove
uz vidis ten rozdiel? precitaj si po sebe prispevky, zatial si nepodal ani jeden PRAVDIVY dovod, preco je iphone horsiiphone je celkom dobry telefon, ale kvalita zvuku je dost nanic
Kód: Vybrať všetko
Ak je Mac OS X v iPhone otvorený, a tým je celý iPhone inteligentný telefón, tak potom bežné uzavreté OS v Nokiách a SE, sú Ensteini. Uzavranejší mobil som nevidel...
Toto ma fakt dostalo...UplenssGrapher napísal:
Myslím že každý človek so zdravým mozgom a internetom si nikdy za aplikácie a hudbu do mobilu platiť nebude. Nemyslím teraz originálne Filmy, Platne, a iné zberatelské kusy, ale kupovať MP3-jky. Mám na to peniaze, ale nemám mozog rozhadzovať peniaze, tebe možno rodičia dajú ak niesi zárobkovočinný, ja už si tie peniaze vážim viac...