další problem napr. posielam niečo cez bluetooth a zrazu mobil zastavi reštartne mobil a nič
možte mi poradiť či by sa nedalo firmware nahodit alebo niečo lebo cez Nokia Software Updater nema podporu tento mobil
s tymto nespravis doma nic, musis len do servisu, bud sa nieco pokazilo na citacke, alebo s najvacsou pravdepodobnostou odisiel obvod ktory obsluduje pamatovu kartu (za podmienky ze si vylucil ze sa ti nepokazila pamatovka)typek61 napísal:... ešte prednedavnom mi mobil čital pameťovu kartu ale teraz ani keby čo.V kuse piše,že ju treba naformatovat ale ked ju naformatujem tak zase to iste![]()
6280 je podporovana cez NSU!!typek61 napísal: ... posielam niečo cez bluetooth a zrazu mobil zastavi reštartne mobil a ničalebo sa len tak vypne občas ked ho mam vo vrecku
![]()
možte mi poradiť či by sa nedalo firmware nahodit alebo niečo lebo cez Nokia Software Updater nema podporu tento mobil
s mojich zdrojov nie už ho mam asi 8 mesiacov a pametovka šlaFilipito napísal:nespadol ti nahodou do vody? toto su ciste priznaky zatopenia
no mne ju nechce spojiť napiše že nepodporavane aj ked na stranke vidno ten mobilbb5unlock napísal:6280 je podporovana cez NSU!!
vypnutie/restartovanie pri presune vacsich suborov cez BT (a ukladani priamo do pamate telefonu) je uplne bezne, pretoze jej chyba ochrana proti preteceniu pamate