hardverova chyba nokia 6280??

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

hardverova chyba nokia 6280??

Príspevok od používateľa typek61 »

zdravim takže mam problem s touto nokiou :? ešte prednedavnom mi mobil čital pameťovu kartu ale teraz ani keby čo.V kuse piše,že ju treba naformatovat ale ked ju naformatujem tak zase to iste :?

další problem napr. posielam niečo cez bluetooth a zrazu mobil zastavi reštartne mobil a nič :? alebo sa len tak vypne občas ked ho mam vo vrecku :?
možte mi poradiť či by sa nedalo firmware nahodit alebo niečo lebo cez Nokia Software Updater nema podporu tento mobil :? skušal som aj cez NSS meniť seriove čislo na 6288 ale nepomohlo tak sa teda vas pytam či neviete pomoct diki moc 8)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

neviem to na isto ale mozno by sa dalo cez phoenix nahrat SW. ak nie jedine si ho dat prepalit resp aktalizovat v servise :) a skusal si obnovenie tovarenske?
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ak maš na mysli obnoviť pov.nastavenia tak ano :D ide trošku lepšie ale s tou pameťovkou vobec nič :( a cez bluetooth stale to iste :x joooj a kde by som našiel ten firmware? :)

inac ten mobil je bb5 samizda :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nespadol ti nahodou do vody? toto su ciste priznaky zatopenia
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: hardverova chyba nokia 6280??

Príspevok od používateľa bb5unlock »

typek61 napísal:... ešte prednedavnom mi mobil čital pameťovu kartu ale teraz ani keby čo.V kuse piše,že ju treba naformatovat ale ked ju naformatujem tak zase to iste :?
s tymto nespravis doma nic, musis len do servisu, bud sa nieco pokazilo na citacke, alebo s najvacsou pravdepodobnostou odisiel obvod ktory obsluduje pamatovu kartu (za podmienky ze si vylucil ze sa ti nepokazila pamatovka)
typek61 napísal: ... posielam niečo cez bluetooth a zrazu mobil zastavi reštartne mobil a nič :? alebo sa len tak vypne občas ked ho mam vo vrecku :?
možte mi poradiť či by sa nedalo firmware nahodit alebo niečo lebo cez Nokia Software Updater nema podporu tento mobil
6280 je podporovana cez NSU!!

vypnutie/restartovanie pri presune vacsich suborov cez BT (a ukladani priamo do pamate telefonu) je uplne bezne, pretoze jej chyba ochrana proti preteceniu pamate
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: hardverova chyba nokia 6280??

Filipito napísal:nespadol ti nahodou do vody? toto su ciste priznaky zatopenia
s mojich zdrojov nie už ho mam asi 8 mesiacov a pametovka šla :? akurat že vtedy nebola zaplnena celkovo :? až teraz ked som tam dal filmy 3gp a kukal na tom mobile moj mali bratranec tak sa dačo doje.... :D ale ved viete ake su male deti sa nepriznaju co urobili :D :D

//autoeditácia príspevku ( 06 Sep 2009, 16:39 )
bb5unlock napísal:6280 je podporovana cez NSU!!

vypnutie/restartovanie pri presune vacsich suborov cez BT (a ukladani priamo do pamate telefonu) je uplne bezne, pretoze jej chyba ochrana proti preteceniu pamate
no mne ju nechce spojiť napiše že nepodporavane aj ked na stranke vidno ten mobil :(
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

tak potom len o servisu, tm ti nahraju sw cez box a fbus kabel po baterkou
Napísať odpoveď