Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
reva
Novice
Novice

Príspevok od používateľa reva »

hladam film, ktory bol lodoch uveznenych v dome a mali sa navzajom pozabijat. kazdy bol iny :knaz policajt atd... ked niekoho zabili dostali odmenu a kto ostal nakoniec vyhral peniaze a postupil do dalsieho levelu.Tusim vyhral baba... nepozna niekto ten film??? :?:
minob
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa minob »

TiGeeR
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

FILM O ULOHACH,KNIHE

Príspevok od používateľa TiGeeR »

Ahojte , neviem najst jeden film , neviem ako sa vola . Ale dej je taky ze je tam rodinka co najde knihu a v tej knihe su vseliake nebezpecne ulohy ,, je tam manzel,manzelka a syn tusim a ulohy zadaval taky polovnik alebo kto to bol ... tie ulohy boli v KNIHE , neviete ako sa volal ten film ? Dost mi pomozete.Dakujem

TiGeeR
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

reva napísal:hladam film, ktory bol lodoch uveznenych v dome a mali sa navzajom pozabijat. kazdy bol iny :knaz policajt atd... ked niekoho zabili dostali odmenu a kto ostal nakoniec vyhral peniaze a postupil do dalsieho levelu.Tusim vyhral baba... nepozna niekto ten film??? :?:
Mám ten film a volá sa: 9 hráčov so smrťou.

//autoeditácia príspevku ( 09 Sep 2009, 17:11 )
minob prehľadol som tvoj link. Sorry.
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: FILM O ULOHACH,KNIHE

Príspevok od používateľa Deco »

TiGeeR napísal:Ahojte , neviem najst jeden film , neviem ako sa vola . Ale dej je taky ze je tam rodinka co najde knihu a v tej knihe su vseliake nebezpecne ulohy ,, je tam manzel,manzelka a syn tusim a ulohy zadaval taky polovnik alebo kto to bol ... tie ulohy boli v KNIHE , neviete ako sa volal ten film ? Dost mi pomozete.Dakujem

TiGeeR
asi myslis jumanji
http://www.csfd.cz/film/21832-jumanji/
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

neviemci mi niekto pomoze ale tak skusim:
raz som pozeral jeden filmm zda sa mi ze tam hral TOM Hanks, kt. hral blazna ktory chcel lietat ako vtak cely dej sa toci okolo toho a ako ho to dostane do blazinca , je to cez vojnu..spolu snim je jeho verny kamarat ktory jeho zalubu v lieteny chapal a dostal sa za nim do blazinca az nakoniec spolu ujdu...
snad mi pomozete najist nazov... pozrel by osms i to este razz a cele
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Cenayus napísal:neviemci mi niekto pomoze ale tak skusim:
raz som pozeral jeden filmm zda sa mi ze tam hral TOM Hanks, kt. hral blazna ktory chcel lietat ako vtak cely dej sa toci okolo toho a ako ho to dostane do blazinca , je to cez vojnu..spolu snim je jeho verny kamarat ktory jeho zalubu v lieteny chapal a dostal sa za nim do blazinca az nakoniec spolu ujdu...
snad mi pomozete najist nazov... pozrel by osms i to este razz a cele
skús pohľadať tu na tejto stránke: http://www.filmklub.sk/t/person.php?id=27
Lieho
Light Expert
Light Expert

Film

Príspevok od používateľa Lieho »

Hladám názov filmu ktorý je cca 15 ročný, dej si už moc nepamätám ale viem že bolo 7 sklenených guličiek ktoré boli rozdelené medzi siedmych bojovníkov. Po spojení týchto guličiek dosiahli nejaku moc (ale už presne neviem čo to bolo, možno niečo z drakom) Zdá sa mi že sa film sa odohrával v čínskom prostredí...
Postavy ktoré si pamätam (Opičák,Želvák)
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

haha11 napísal:skús pohľadať tu na tejto stránke: http://www.filmklub.sk/t/person.php?id=27
vo filmografie som to skusal hladat uz na csfd ale nejako som neuspell ale vyskusam bol to fakt zaujimavy film
Lieho
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lieho »

Gregory House napísal:Dobrý deň. Asi pred dvoma rokmi som pozeral s mamou a otcom jeden horor alebo triler či čo to bolo. Má to tuším viac častí a každá na seba nadväzuje. Je to o nejakých zombíkoch (nie Resident Evil) a v jednej časti celá rodina mala na púšti karavan, v ktorom bývali, tuším mali aj psa, ktorého tí zombíci zožrali. Neviem, ale tuším to súvisí s Černobyľom, alebo možno som si len robil s otcom srandu, že je to o Černobyle, neviem. Len viem, že raz cez noc sa dostali až ku karavanu a tí zombíci priviazali muža o strom a spálili ho, potom jeho syn tuším sa ho snažil zachrániť, vošli do karavanu, tam tí zombie zabili jednu ženu a jednu znásilnili. Bolo tam ale jedno dievčatko alebo dievča, neviem a ona tuším nebola taká ako oni, len bola nakazená. Potom v nejakej scéne išli aj do jaskyne a viac si nepamätám. Ak vie niekto názov, nech pls napíše. Ďakujem.
Tento film sa volá: Hory maju oči
http://www.csfd.cz/film/221274-hory-maj ... -eyes-the/
Má to aj druhú časť
http://www.csfd.cz/film/224071-hory-maj ... es-ii-the/
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Je to kopia Babe, tiez je tam male prasa v stajni a s nim kopa inych zvierat a to prasa sa skamarati s pavukom/ten je kresleny/ a ked z neho chcu spravit sunku, tak ten pavuk zacne pisat do stredu pavuciny slova a chvalit to prasa, ake je vynimocne a ono pravdaze nakoniec prezije. Ja som myslela, ze naozaj pozeram Babe, az po prvej tretine som dosla na to, ze je to iny film.
Pozna to niekto?

//A ta pavucica nakoniec umrela a mala kopu malych pavukov. Niektore zdrhli a par ostalo byvat s prasatom na farme :D
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

neviem ci bude niekto vediet je to starsi film komedia, tusim nemecka, malo to 3 casti a bolo to nieco podobne ako porodia na zabijaka a v urcitych okamihoch filmu(v kazdej z 3 casti) pustali pesnicku v ktorej sa spievalo ..."jostenko kiler"... alebo tak nejak, dufam ze niekto bude vediet
Jasna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasna »

2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

takze uz davnejsie, este ked som bol mensi, som videl rozpravku, ktora bola o psovi, ktory sa dostal z mesta na dedinu.. neviem presne o com to bolo, zda sa mi, ze sa to volalo Tulak a kraska, ale neviem.. ten nazov som si len matne spomenul a csfd.cz nic nenaslo, tak ak niekto vie... dik :)
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Nieje to náhodou Lady a Tramp ?

http://www.csfd.cz/film/33891-lady-a-tr ... text=28344

// A bolo to kreslené alebo normálne natočené ?
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

nie, urcite nie... a este pokial sa dobre pamatam, ten pes bol aj niekde v las vegas, alebo tak.. fakt, len marne utrzky, videl som to velmi davno.

//autoeditácia príspevku ( 15 Sep 2009, 11:38 )
teraz mi sestra hovorila, ze pisala s kamoskou a mal by to byt tulak a kraska... tak neviem, nic take som nenasiel a to som vcera asi dve hodiny hladal.

//autoeditácia príspevku ( 15 Sep 2009, 12:11 )
tak uz netreba, budem mat tu kazetu doma...
b.d
Novice
Novice

Hľadám film (podľa obsahu)

Príspevok od používateľa b.d »

Hľadám film (podľa obsahu)

Prajem pekný deň!

Hľadám film a žiaľ viem len približne zreprodukovať jeho obsah. Chcel by som vedieť aspoň jeho názov.
Film je (myslím) o matke s dcérkou, ktoré pri ceste autom havarujú. Myslím (ak si správne pamätám), že dôjde k nárazu a dievčatko zostáva uväznené v aute, alebo pod autom, ktoré navyše zachvátil požiar. Odvážnemu požiarnikoví sa podarí dostať sa až k dievčatku a robí všetko preto, aby ju zachránil. Boj s krutými podmienkami trvá dlhý čas, no požiarnik stále zostáva pri postihnutej. Snaži sa všemožne odviesť jej pozornosť od diania naokolo. A tak jej rozpráva aj o svojej farme a koňoch a sľúbi, že keď sa všetka hrôza skonči, určite si bude môcť dievčatko na konikoch aj zajazdiť. Nakoniec sa dievča i požiarnik vyslobodia. (Čo sa stalo s mamou dievčatka a či to vôbec bola jeho mama, to si už presne nepamätám.) Ale dievčatko v dôsledku udalostí prišlo o nohu. No požiarnik svoj sľub splnil a tak si dievča mohlo skutočne zajazdiť na jeho ranči, na koníkoch.
Podľa mojich informácií, by mal byť tento film inšpirovaný skutočnou udalosťou. Jeho obsah si už nepamätám celkom presne, keďže som tento film naposledy videl už veľmi dávno. Ale ak by mi ktokoľvek, akokoľvek vedel a mohol pomôcť pri hľadaní, či bližšej identifikácii tohto filmu, bol by som veľmi vďačný.

Ešte raz prajem krásny čas všetkým a už vopred ďakujem za pomoc a snahu!
b.d
TiGeeR
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

FILMY , SURNE STYRI

Ahojte potreboval by som mena filmov , ak ich poznate , mam ich viac , mozte odpovedat po 1.,2.,3. atd ...

1. FILM , kde je cernosky par cernoch hra americky futbal a vymenia si tela a musia sa naucit zit v inych telach , je to par.

2. FILM , je dost podobny chlapec a dievca co su na vysokej skole sa im vymenia tela , pametam si ze v tom filme sa hadala dievca s tym chalanom ze preco mu kazdy den stoji a tak a spravla mu uces ktory sa mu nepacil

3. FILM , jedno dievca , hokejistka zomrela na lade dostala sa do neba a dostala sa do tela futbalistu tusim slavneho a raz sa jednemu na autogram podpisala pod menom co mala pred tym ako bola hokejistka , vysielali to na JETIXE pred dvomi rokmi film sa vola nieco s LADOM alebo na lede tak ...

4. FILM , podobny tretiemu , je cernoch zomrie , a v nebi mu povedia ze nebol jeho cas tak si daju vybrat telo , vybere jedno , dve zomrie a potom sa prevteli do milionara co zomrel v kupeli ked mu tam nieco nasypali spolocnici ...

FAKT DOST DAKUJEM KED MI ASPOM JEDEN PORADITE ... BUD SS ALEBO ODPOVEDTE DIK MOC .
TiGeeR
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

FILMY , SURNE STYRI

Ahojte potreboval by som mena filmov , ak ich poznate , mam ich viac , mozte odpovedat po 1.,2.,3. atd ...

1. FILM , kde je cernosky par cernoch hra americky futbal a vymenia si tela a musia sa naucit zit v inych telach , je to par.

2. FILM , je dost podobny chlapec a dievca co su na vysokej skole sa im vymenia tela , pametam si ze v tom filme sa hadala dievca s tym chalanom ze preco mu kazdy den stoji a tak a spravla mu uces ktory sa mu nepacil

3. FILM , jedno dievca , hokejistka zomrela na lade dostala sa do neba a dostala sa do tela futbalistu tusim slavneho a raz sa jednemu na autogram podpisala pod menom co mala pred tym ako bola hokejistka , vysielali to na JETIXE pred dvomi rokmi film sa vola nieco s LADOM alebo na lede tak ...

4. FILM , podobny tretiemu , je cernoch zomrie , a v nebi mu povedia ze nebol jeho cas tak si daju vybrat telo , vybere jedno , dve zomrie a potom sa prevteli do milionara co zomrel v kupeli ked mu tam nieco nasypali spolocnici ...

FAKT DOST DAKUJEM KED MI ASPOM JEDEN PORADITE ... BUD SS ALEBO ODPOVEDTE DIK MOC .
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

2.Skus Žába k zulíbání. :)
Napísať odpoveď