Batman Arkham Asylum

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
vladko3007
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa vladko3007 »

ok diky ale aj tak tam nedoplachtim neviem ako skusam vsetko nejde mi to dam si pauzu
nosooo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa nosooo »

rada pre vsetkych...
ta verzia ktora vysla neni dobra,neoplati sa to hrat,lebo skor ci neskor sa zaseknete niekde kvoli nejakemu bugu.sice vysli na to vselijake crackfix ale tie nepomahaju,pockajte si na lepsi release,aby ste to mohli prejst az do konca :wink:
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

neoplatí sa to teraz sťahovať. ani cracky, ktoré sú hodené na fórach nepomáhajú. jednoducho neopravia všetko. treba si radšej počkať na Razor 1911, alebo Reloaded
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

tiscali
Potvrzeno, že přídavek zdarma pro Batman Arkham Asylum příští čtvrtek pro všechny verze vč. PC.
Snajper2
Light Professional
Light Professional

ako sa dá tým detonačným gélom zničiť stena, ku ktorej nieje prístup po vlastných? myslím, keď je umiestnená niekde vyššie v múre, kam nevedie žiadny prístupový chodník, ani cesta. už sa s tým trápim približne 3dni
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Snajper2 napísal:ako sa dá tým detonačným gélom zničiť stena, ku ktorej nieje prístup po vlastných? myslím, keď je umiestnená niekde vyššie v múre, kam nevedie žiadny prístupový chodník, ani cesta. už sa s tým trápim približne 3dni
na to ziskas pristup az ku koncu hry s multi batclaw... to neotvoris zatial..
gangsta_boyz
Novice
Novice

BATMAN

Príspevok od používateľa gangsta_boyz »

cafte tak podarilo sa mi na jendom zahranicnom fore zohnat 100% funkcny crack tak ako vacsina som mal problem uz na 16 pak 35% hry tento crack vsetko riesi funguje dnes ho od rana testujem :)
je len jeden problem musite zacat celu hru odznova !!!
je upnuty na Lamky.cz moj nick tam je alcapone mal by to byt posledny prispevok bavte sa
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: BATMAN

gangsta_boyz napísal:cafte tak podarilo sa mi na jendom zahranicnom fore zohnat 100% funkcny crack tak ako vacsina som mal problem uz na 16 pak 35% hry tento crack vsetko riesi funguje dnes ho od rana testujem :)
je upnuty na Lamky.cz moj nick tam je alcapone mal by to byt posledny prispevok bavte sa
no jo ale vymazu ti to .. je to ziva linka .. porusenie pravidiel
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

Snajper2 napísal:ako sa dá tým detonačným gélom zničiť stena, ku ktorej nieje prístup po vlastných? myslím, keď je umiestnená niekde vyššie v múre, kam nevedie žiadny prístupový chodník, ani cesta. už sa s tým trápim približne 3dni
A kolko mas percent ja mam 19 a tiez tam mam taku stenu a neviem co dalej.som v takej miestnosti kde sedia pri sebe taky dvaja (jeden sa vola Zach Franklin ) a pri nich dvaja typci s napismi security

dostal som sa cez sachtu do takej miestnosti ale nechce do dalsej sachty vojst:

Kód: Vybrať všetko

http://img3.imageshack.us/img3/3391/12159f1.jpg
Snajper2
Light Professional
Light Professional

mám už približne 38% hry. tiež som mal pár krát problémy sa dostať do nejakej vyššie umiestnenej šachty, ale po nazbieraní určitého počtu bonusov sa mi tá šachta sama sprístupnila. ale neviem, či to bolo tými bonusmi, alebo nejakou chybou v hre
goldenshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa goldenshit »

pocas hrania my vyhadzuje tabulku ShippingPC-Bm game ERROR.......................vie niekdo pomoct? :(
Snajper2
Light Professional
Light Professional

nechcem tu toto zbytočne vypisovať, ale potrebujem poradiť. asi som spravil chybu v hre, a teraz sa z toho neviem dostať. som v budove, kde som zachraňoval tých troch lekárov. vrátil som sa tam nazbierať bonusy, a skočil som do tej výťahovej šachty až na dno. len že teraz som tam uviazol. prešiel som všetky miestnosti, ale všetky východy sú zablokované, a nemôžem sa odtiaľ dostať. stalo sa to niekomu?

//autoeditácia príspevku ( 11 Sep 2009, 3:21 )
táto verzia hry má všelijaké chyby. som v 44% hry, a vždy mi na určitom bode hra totálne zblbne obrazovo, aj zvukovo. po pár sekundách naskočí čierna obrazovka, a hra sa mi vráti na úvodné intro
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Snajper2 napísal:nechcem tu toto zbytočne vypisovať, ale potrebujem poradiť. asi som spravil chybu v hre, a teraz sa z toho neviem dostať. som v budove, kde som zachraňoval tých troch lekárov. vrátil som sa tam nazbierať bonusy, a skočil som do tej výťahovej šachty až na dno. len že teraz som tam uviazol. prešiel som všetky miestnosti, ale všetky východy sú zablokované, a nemôžem sa odtiaľ dostať. stalo sa to niekomu?

//autoeditácia príspevku ( 11 Sep 2009, 3:21 )
táto verzia hry má všelijaké chyby. som v 44% hry, a vždy mi na určitom bode hra totálne zblbne obrazovo, aj zvukovo. po pár sekundách naskočí čierna obrazovka, a hra sa mi vráti na úvodné intro
sachtou naspet hore.. este ze na xboxe take problemy niesu resp.neboli..
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

gangsta_boyz napísal:cafte tak podarilo sa mi na jendom zahranicnom fore zohnat 100% funkcny crack tak ako vacsina som mal problem uz na 16 pak 35% hry tento crack vsetko riesi funguje dnes ho od rana testujem :)
natrafil si uz na nejake problemy s tym crackom?? ci bezi v pohode???... ja sa nemozem dostat cez jednu sachtu uz treti den :roll: a od zaciatku sa mi to nejak moc nechce hrat ale tak co uz asi to skusim
gangsta_boyz
Novice
Novice

Príspevok od používateľa gangsta_boyz »

cafte
dostal som kopu sprav, otazok ci uz tu abo na lamkach...mozem vyhlasit ze bezi vsetko ako ma ..jedine co som neskusal physX bo mi to na tom starom cracku blbo a mam to naplnej grafike 1600/900 rozlisko..takze mozno moha nvidia 8600gts 512mb nestihala...dnes som hru presiel ..a nemal som ziadne problemy..zabavte sa
Snajper2
Light Professional
Light Professional

zatiaľ veľa funkčných crackov nevyšlo. všimol som si, že na niektorý na fórach píšu, že je ten nimi uploadnutý crack 100% funkčný, ale skoro vždy sa v hre nájde nejaká chyba, ktorú ten dotyčný crack nedokáže opraviť. tak že by som naozaj doporučil radšej počkať na verziu Razor 1911, alebo Reloaded
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

akurat skusam ten crack od gangsta boyz a prave kracam po tej chodbe s tou cool animaciou(nechcem spoilovat) a zatial pekne krasne bez nejakej chyby s grapplom atd.

//: akurat som to presiel,super hra :wink: s tym crackom som uz nemal ziadny problem
patto21
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa patto21 »

ahojte... akurát som dokončil misie v botanickej záhrade a mám mať misiu v Arkham Mansion,no nemôžem sa tam dostať :(
neviem či mám prejsť cez tú ventiláciu,ale nemôžem sa tam ani dostať ...
ak viete pls poradte,dúfam že to nieje problém s crackom teda grapplom :cry:

tu sú screeny,hru mám 38% :)

http://img17.imageshack.us/img17/5238/batman1pr.png

http://img6.imageshack.us/img6/9771/batman2t.png
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bodo07 »

Caute, neviete prosim vas ci tato hra vyjde aj v ceskej lokalizacii alebo bude na nu aspon cestina? Lebo nasiel som uz verziu od Reloaded len ak by bola cestina tak by som si este predsa len pockal :D
Snajper2
Light Professional
Light Professional

dnes som si stiahol verziu Reloaded, ale ten mnou spomínaný problém so zblbnutím hry stále pretrváva. mám nainštalované aj najnovšie ovládače. vedel by mi niekto poradiť, čo s tým?

//autoeditácia príspevku ( 15 Sep 2009, 22:49 )
až včera som zistil, že to "zblbnutie" je súčasťou hry. mimochodom, myslím si, že konzolová, a PC verzia, majú rôzny priebeh hry
Napísať odpoveď