Batman Arkham Asylum
-
vladko3007
Medium Expert
-
lekoklatik
VIP
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
na to ziskas pristup az ku koncu hry s multi batclaw... to neotvoris zatial..Snajper2 napísal:ako sa dá tým detonačným gélom zničiť stena, ku ktorej nieje prístup po vlastných? myslím, keď je umiestnená niekde vyššie v múre, kam nevedie žiadny prístupový chodník, ani cesta. už sa s tým trápim približne 3dni
-
gangsta_boyz
Novice
BATMAN
cafte tak podarilo sa mi na jendom zahranicnom fore zohnat 100% funkcny crack tak ako vacsina som mal problem uz na 16 pak 35% hry tento crack vsetko riesi funguje dnes ho od rana testujem 
je len jeden problem musite zacat celu hru odznova !!!
je upnuty na Lamky.cz moj nick tam je alcapone mal by to byt posledny prispevok bavte sa
je upnuty na Lamky.cz moj nick tam je alcapone mal by to byt posledny prispevok bavte sa
-
Sphinx
Addict
Re: BATMAN
no jo ale vymazu ti to .. je to ziva linka .. porusenie pravidielgangsta_boyz napísal:cafte tak podarilo sa mi na jendom zahranicnom fore zohnat 100% funkcny crack tak ako vacsina som mal problem uz na 16 pak 35% hry tento crack vsetko riesi funguje dnes ho od rana testujem
-
badboy007
Star
A kolko mas percent ja mam 19 a tiez tam mam taku stenu a neviem co dalej.som v takej miestnosti kde sedia pri sebe taky dvaja (jeden sa vola Zach Franklin ) a pri nich dvaja typci s napismi securitySnajper2 napísal:ako sa dá tým detonačným gélom zničiť stena, ku ktorej nieje prístup po vlastných? myslím, keď je umiestnená niekde vyššie v múre, kam nevedie žiadny prístupový chodník, ani cesta. už sa s tým trápim približne 3dni
dostal som sa cez sachtu do takej miestnosti ale nechce do dalsej sachty vojst:
Kód: Vybrať všetko
http://img3.imageshack.us/img3/3391/12159f1.jpg-
goldenshit
Medium Expert
nechcem tu toto zbytočne vypisovať, ale potrebujem poradiť. asi som spravil chybu v hre, a teraz sa z toho neviem dostať. som v budove, kde som zachraňoval tých troch lekárov. vrátil som sa tam nazbierať bonusy, a skočil som do tej výťahovej šachty až na dno. len že teraz som tam uviazol. prešiel som všetky miestnosti, ale všetky východy sú zablokované, a nemôžem sa odtiaľ dostať. stalo sa to niekomu?
//autoeditácia príspevku ( 11 Sep 2009, 3:21 )
táto verzia hry má všelijaké chyby. som v 44% hry, a vždy mi na určitom bode hra totálne zblbne obrazovo, aj zvukovo. po pár sekundách naskočí čierna obrazovka, a hra sa mi vráti na úvodné intro
táto verzia hry má všelijaké chyby. som v 44% hry, a vždy mi na určitom bode hra totálne zblbne obrazovo, aj zvukovo. po pár sekundách naskočí čierna obrazovka, a hra sa mi vráti na úvodné intro
-
Sphinx
Addict
sachtou naspet hore.. este ze na xboxe take problemy niesu resp.neboli..Snajper2 napísal:nechcem tu toto zbytočne vypisovať, ale potrebujem poradiť. asi som spravil chybu v hre, a teraz sa z toho neviem dostať. som v budove, kde som zachraňoval tých troch lekárov. vrátil som sa tam nazbierať bonusy, a skočil som do tej výťahovej šachty až na dno. len že teraz som tam uviazol. prešiel som všetky miestnosti, ale všetky východy sú zablokované, a nemôžem sa odtiaľ dostať. stalo sa to niekomu?
natrafil si uz na nejake problemy s tym crackom?? ci bezi v pohode???... ja sa nemozem dostat cez jednu sachtu uz treti dengangsta_boyz napísal:cafte tak podarilo sa mi na jendom zahranicnom fore zohnat 100% funkcny crack tak ako vacsina som mal problem uz na 16 pak 35% hry tento crack vsetko riesi funguje dnes ho od rana testujem
-
gangsta_boyz
Novice
cafte
dostal som kopu sprav, otazok ci uz tu abo na lamkach...mozem vyhlasit ze bezi vsetko ako ma ..jedine co som neskusal physX bo mi to na tom starom cracku blbo a mam to naplnej grafike 1600/900 rozlisko..takze mozno moha nvidia 8600gts 512mb nestihala...dnes som hru presiel ..a nemal som ziadne problemy..zabavte sa
dostal som kopu sprav, otazok ci uz tu abo na lamkach...mozem vyhlasit ze bezi vsetko ako ma ..jedine co som neskusal physX bo mi to na tom starom cracku blbo a mam to naplnej grafike 1600/900 rozlisko..takze mozno moha nvidia 8600gts 512mb nestihala...dnes som hru presiel ..a nemal som ziadne problemy..zabavte sa
ahojte... akurát som dokončil misie v botanickej záhrade a mám mať misiu v Arkham Mansion,no nemôžem sa tam dostať 
neviem či mám prejsť cez tú ventiláciu,ale nemôžem sa tam ani dostať ...
ak viete pls poradte,dúfam že to nieje problém s crackom teda grapplom
tu sú screeny,hru mám 38%
neviem či mám prejsť cez tú ventiláciu,ale nemôžem sa tam ani dostať ...
ak viete pls poradte,dúfam že to nieje problém s crackom teda grapplom
tu sú screeny,hru mám 38%
Kód: Vybrať všetko
http://img17.imageshack.us/img17/5238/batman1pr.pngKód: Vybrať všetko
http://img6.imageshack.us/img6/9771/batman2t.pngdnes som si stiahol verziu Reloaded, ale ten mnou spomínaný problém so zblbnutím hry stále pretrváva. mám nainštalované aj najnovšie ovládače. vedel by mi niekto poradiť, čo s tým?
//autoeditácia príspevku ( 15 Sep 2009, 22:49 )
až včera som zistil, že to "zblbnutie" je súčasťou hry. mimochodom, myslím si, že konzolová, a PC verzia, majú rôzny priebeh hry
//autoeditácia príspevku ( 15 Sep 2009, 22:49 )
až včera som zistil, že to "zblbnutie" je súčasťou hry. mimochodom, myslím si, že konzolová, a PC verzia, majú rôzny priebeh hry