Intrak
bol som tam tento pondelok si zariadit inkaso a tak. Je tam celkom pekne prostredie, ticho klud, aj obchodiky su tak a celkom slusne miesta na chlastacky. Je to tak mimo mesta ale jazdi tam MHD c.53. Takze co som mal moznost vidiet tak som bol spokojny. Potom mozme hojkari z palackeho spravit dake stretko ak by ste chceli. btw som na A02mariska napísal:No ja blok A04....inac boli se tam uz niekto niekedy a neviete ako to tam vyzera?.....btw a to mam ece stastie ze idem na VUT bo co sli moji spoluziaci zo strednej na Masarycku tak ty intrak nedostali
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
hmmm trochu ma znepokojuje že všetci už máte intráky a ja nie. Ja budem teraz prvák, a podľa http://www.skm.muni.cz/ môžem o intrák žiadať až po zápise keď budem mať prihlasovacie meno a číslo (ktoré dostane práve na tom zápise). Jak to že vy z masarykovej ho už máte? (nepýtam sa starších, oni môžu tie žiadosti podávať skôr keď majú tie údaje, ale pýtam sa prvákov)
Sice nejdem na masarykovu,ale co mam kamosku ta ide na ekonomicku fakultu a ta mala zapis este v juni a hned po nej si davala ziadost na intrak a 12 augusta jej zverejnili rozhodnutie a teraz si uz podala odvolanieaudiotrack napísal:hmmm trochu ma znepokojuje že všetci už máte intráky a ja nie. Ja budem teraz prvák, a podľa http://www.skm.muni.cz/ môžem o intrák žiadať až po zápise keď budem mať prihlasovacie meno a číslo (ktoré dostane práve na tom zápise). Jak to že vy z masarykovej ho už máte? (nepýtam sa starších, oni môžu tie žiadosti podávať skôr keď majú tie údaje, ale pýtam sa prvákov)
No ja som tiež na A02 na PPV
Inak aj mne sa to tam celkom páčilo, tá A02 je tuším vynovená a zrekonštruovaná (aspoň tak mi hovoril kamoš). Ja som ho ešte nevidel, lebo keď som tam bol, tak som si pozrel A05 v domnení, že mám ten
Inak audiotrack, to si ideš robiť druhú VŠ - FI MUNI? Ja to beriem skôr opačne - pokiaľ sa nezadarí na VUT, skončím v Nitre na informatike
Inak audiotrack, to si ideš robiť druhú VŠ - FI MUNI? Ja to beriem skôr opačne - pokiaľ sa nezadarí na VUT, skončím v Nitre na informatike
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
no dufam, ze nieco spachamenordkapp_pb napísal:oi caramba .. vidim ze na PPV nas bude docela dost ... takze male brnenske predstretko moze byt uz aj v Terči![]()
![]()
...
-
makaveli
King
nemam ani ja daleko, len daj vedietnordkapp_pb napísal:oi caramba .. vidim ze na PPV nas bude docela dost ... takze male brnenske predstretko moze byt uz aj v Terči![]()
![]()
...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
+1 , len o pár desiatok metrov "ďalej" ako kolegamakaveli napísal:nemam ani ja daleko, len daj vediet
-
makaveli
King
no, ja uz nebyvam na intraku, ale na private pri grohovej.. tak teraz to mam ja o par desiatok metrov dalej ako tyfikus-kukis napísal:+1 , len o pár desiatok metrov "ďalej" ako kolega
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Tak niekomu ide karta - privát pár minút chôdze od centramakaveli napísal:no, ja uz nebyvam na intraku, ale na private pri grohovej.. tak teraz to mam ja o par desiatok metrov dalej ako ty
aj hnednordkapp_pb napísal:nvm. ja som na A02... tak kedy skocime na jedno ?
(( teda ja teraz asi caj, kedze mam docela nemile bolesti v krku
))