v dca bola zapcha pred kruhačom a tak kamoša s kt. som sa v aute na ceste naspať striedal poslal policajt do zakazu(mierna obchadzka) zo slovami -- "Pod hentadial, nebudeme tu jak koko.i čakať .ebať tam ten 300 ročny komunisticky zakaz, šak aj tak tu už žiadne auta nechodia"
Na kolky krat ste spravili autoskolu?
Autoškola je uplná pohoda... testy na plno a skúška v zime ked bol všade sneh a lad... najkrajšie bolo že tak mrzlo že policajt čo dozeral na cvičisko si sadol do druhého auta mimo nás a ledva k nám dovidel.. bolo mu úplne jedno čo sa deje.. nuž a jazda bola viac menej fraška bo sa šlo asi kilometer:) buď som ich presvedčil o mojich skilloch alebo sa proste len ponáhlali:)
-
Voloda737
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja som urobil vodicak na 3 krat...
- prvýkrát mi instruktor povedal zlý cas skusok a ked som prisiel v polke testu, tak ma vyrazil...
- druhykrat som prisiel bez kolkov, tak ma ZASE vyrezil
- a dotretice vsetko dobre... prisiel som vcas, s kolkami a urobil som test, jazdu aj technicku cast
... cely tento blazinec trval skoro 4 mesiace (obvykla doba bola 1 mesiac v roku 2003)...
- prvýkrát mi instruktor povedal zlý cas skusok a ked som prisiel v polke testu, tak ma vyrazil...
- druhykrat som prisiel bez kolkov, tak ma ZASE vyrezil
- a dotretice vsetko dobre... prisiel som vcas, s kolkami a urobil som test, jazdu aj technicku cast
... cely tento blazinec trval skoro 4 mesiace (obvykla doba bola 1 mesiac v roku 2003)...
skúšky som spravil na 55b. technická časť čo sa týka konštrukcie bola trocha horšia, keďže som nemal pomaly ani šajnu o čo ide. jazda bez problémov. bol som posledný a policajt chcel ísť zrejme domov. previezli sme sa 3-4 ulice a povedal aby som išiel naspäť ku autoškole. s jazdou neboli žiadne problémy.