menovite teba, MakeFake, jeho zvysne alterega a partiu jeho pritakavacov, vsetkych co tu nadavate na protesty proti romskej kriminalite, na Cinu, obhajujete Ujgurov, Tibetanov a pod., ale nemate problem vyplakavat, ze moslimvia stavaju v zapadnej Europe mesitu. tych ludi ja myslim, lebo mam pocit, ze ked obhajujete slobody pomaly 5 clenov Kultu satana v Kazachstane, tak by ste nemali problem obhajovat pravo na nabozenske, kulturne a obycajove slobody moslimov. Ale vy mate a to mi je divne.hughito napísal:Neviem akých antifašistov máš na mysli, len pre zopakovanie, antifa nie je politická organizácia či strana ( v obvyklom ponímaní ), nemá žiadny program ani sídlo, je to voľné združenie ľudí, ktorí majú spoločnú tú hlavnú myšlienku antifašizmu, názov, skratku a možno tak logo.
Ani ja sa so svojim kamošom, ktorého na príklad tiež možno považovať za antifašistu, nezhodnem vo viacerých politických či iných otázkach, ako sa to však vylučuje s tým, že sme obidvaja antifašisti ?
Ďalej celkovo nechápem tým tvojim otázkam, čo majú spoločné s antifašizmom ?
O akom správaní sa k moslimom ako k nižšej rase píšeš ?
Akoby ste moslimov vybrali ako "tych, ktori zakladne slobody a prava nepotrebuju". Nadavate na "nackov", ze chcu oberat ludi o prava slobody, ale ste blizko tvrdenia, ze "moslimom vypalit mesity, pobrat ich zenam satky, naucit ich chlastat a jest bravcovinu."
S tym mozem suhlasit, kedze vacsina nackov su hole hlavy, ale nie vzhladom ale nazormi sa clovek zaraduje do skupiny.A ja má zas pocit, že drvivá väčšina náckov má prinajlepšom IQ 88.