Antifa

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

hughito napísal:Neviem akých antifašistov máš na mysli, len pre zopakovanie, antifa nie je politická organizácia či strana ( v obvyklom ponímaní ), nemá žiadny program ani sídlo, je to voľné združenie ľudí, ktorí majú spoločnú tú hlavnú myšlienku antifašizmu, názov, skratku a možno tak logo.

Ani ja sa so svojim kamošom, ktorého na príklad tiež možno považovať za antifašistu, nezhodnem vo viacerých politických či iných otázkach, ako sa to však vylučuje s tým, že sme obidvaja antifašisti ?

Ďalej celkovo nechápem tým tvojim otázkam, čo majú spoločné s antifašizmom ?
O akom správaní sa k moslimom ako k nižšej rase píšeš ?
menovite teba, MakeFake, jeho zvysne alterega a partiu jeho pritakavacov, vsetkych co tu nadavate na protesty proti romskej kriminalite, na Cinu, obhajujete Ujgurov, Tibetanov a pod., ale nemate problem vyplakavat, ze moslimvia stavaju v zapadnej Europe mesitu. tych ludi ja myslim, lebo mam pocit, ze ked obhajujete slobody pomaly 5 clenov Kultu satana v Kazachstane, tak by ste nemali problem obhajovat pravo na nabozenske, kulturne a obycajove slobody moslimov. Ale vy mate a to mi je divne.
Akoby ste moslimov vybrali ako "tych, ktori zakladne slobody a prava nepotrebuju". Nadavate na "nackov", ze chcu oberat ludi o prava slobody, ale ste blizko tvrdenia, ze "moslimom vypalit mesity, pobrat ich zenam satky, naucit ich chlastat a jest bravcovinu."
A ja má zas pocit, že drvivá väčšina náckov má prinajlepšom IQ 88.
S tym mozem suhlasit, kedze vacsina nackov su hole hlavy, ale nie vzhladom ale nazormi sa clovek zaraduje do skupiny.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

jackb :
To je smutné, že opät generalizuješ skupinu ako celok podľa 3 ľudí na nejakom hojku, to za prvé za druhé, nesledujem tu názory druhých tak podrobne, ale ja som také niekde nikde nič netvrdil, Ujgurov a Tibetanov som nikde nespomínal, a toto čo si napísal :

Kód: Vybrať všetko

ste blizko tvrdenia, ze "moslimom vypalit mesity, pobrat ich zenam satky, naucit ich chlastat a jest bravcovinu." 
je už totálny blud.

A ty sa zaraďuješ do akej skupiny ?
jackb
Redeemer
Redeemer

este ze funguju PM a bolo mi vysvetlene, "wo co gou".
skupina? aj ked pisem lavou rukou, vzdy mi viac vyhovovali nazory v pravej casti spektra, ale nie az tie exstremne... vsetko musi mat rozumne medze a nasielie nepovazujem za prejav rozumu.
hughito
Redeemer
Redeemer

jackb napísal:este ze funguju PM a bolo mi vysvetlene, "wo co gou".
skupina? aj ked pisem lavou rukou, vzdy mi viac vyhovovali nazory v pravej casti spektra, ale nie az tie exstremne... vsetko musi mat rozumne medze a nasielie nepovazujem za prejav rozumu.
No aj to pravicové spektrum využíva často násilne prejavy, naposledy u nás v meste asi 5 napadli cigána odzadu, keď hral v jednom pajzli automaty.
Boj proti neprispôsobivým. :roll:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

hughito nikoho nikdy nenapadnu bezdovodne. A ked ano tak to je Kurevska nahoda alebo vyplod tvojej ProCiganckej mysle.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Lol Shark...dovol sa mi zasmiat...
...brutalny utok na AFA koncert, pri ktorom zopar ludi utrpleo vazne zranenia...nahadzanie zapalnych flias do romskeho domu....dvoj rocne dievcatko malo poplaneu obrovsku cast tela...bojovala dlho o zivot...kde su tie tvoje drbnute dovody?
hughito
Redeemer
Redeemer

Shark NX napísal:hughito nikoho nikdy nenapadnu bezdovodne. A ked ano tak to je Kurevska nahoda alebo vyplod tvojej ProCiganckej mysle.
Tak k tomuto sa snáď netreba ani vyjadrovať.
Pre teba je asi dôvod farba pleti.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:Lol Shark...dovol sa mi zasmiat...
...brutalny utok na AFA koncert, pri ktorom zopar ludi utrpleo vazne zranenia...nahadzanie zapalnych flias do romskeho domu....dvoj rocne dievcatko malo poplaneu obrovsku cast tela...bojovala dlho o zivot...kde su tie tvoje drbnute dovody?
To bolo o inom to ti musim dat za pravdu ... Tam uz pretiekli vsetky hranice kedze sa jednalo o pomerne slusnu rodinu ...

A poprosim zas nevytahuj "brutalne" utoky na AFA a AAFA a FA a neviem co este ... Nemam teraz namysli hromadny Extremizmus.
Btw http://www.topky.sk/cl/10/555727/Zbili- ... ?hl=Humenn Ako nic?? Tiez mali na to nasi čokoladovy kolegovia dovod??
Alebo nedavny pripad s vykradnutym obchodom a s dvomi mrtvymi?

Sak chranme si Ciganov ...

Teraz cez vikend som bol v Kosiciach (Krasne mesto ... Este raz diky ;)) A som si spomenul na Kauzu vystahovania Ciganov z Luniku lebo statika danych bytoviek je v alarmujucom stave.
Ked nechcu nech zostanu ... Im to drbne na hlavy ... A ja im potom pohreb robit nebudem. Aspon im nemusim zo svojich dani platit Nahradne byvanie ... A konecne budu moct Kosice vyuzit tu peknu lokalitu.

Lubos ... Prepac mozno ti to vyznie surovo ... Ale tak to proste citim ... Proti normalnemu ciganovi nemam absolutne nic. Ale pokial ide o aku kolvek neprisposobivu osobu tak na to jedine VUML (Vulkanizovany Ucitel Marxizmu Leninizmu) a bit az do krvi.
Ci to je Pocernejsi alebo Squater z Milady alebo Fetak z Rendezu ... Nie je v tom ziaden rozdiel ... Chces si zit ako sa tebe lubi?? Tak zi ... Ale nerob inym to co nechces aby robili tebe. A ked to nedokazes pochopit tak pre mna za mna to volaj "Policajny stat" alebo "Rasizmus" ale s ani jednym uvedenym terminom to nema nic spolocne.
jackb
Redeemer
Redeemer

hughito napísal:No aj to pravicové spektrum využíva často násilne prejavy, naposledy u nás v meste asi 5 napadli cigána odzadu, keď hral v jednom pajzli automaty.
Boj proti neprispôsobivým. :roll:
to o com pises ja povazujem za extremnu cast, ku ktorej sa nepriklanam. aj to nie vsetci pripustaju mam na take nieco pridlhe vlasy a malo symbolov po tele aby som suhlasil s nasilim, ktore sluzi na nieco ine ako na nutnu sebaobranu.
hughito
Redeemer
Redeemer

jackb napísal:to o com pises ja povazujem za extremnu cast, ku ktorej sa nepriklanam. aj to nie vsetci pripustaju mam na take nieco pridlhe vlasy a malo symbolov po tele aby som suhlasil s nasilim, ktore sluzi na nieco ine ako na nutnu sebaobranu.
Ale keď vo väčšinovej spoločnosti panujú také názory aké máš ty, tichá či otvorená podpora spolkov ako SP, nazeranie na cigánsky problém z jednej strany s dávkou rasizmu a predsudkov, tak z toho vyplynú útoky, ktoré sú oveľa vážnejšie.
Proste tí ľudia, čo to robia musia mať také zázemie, musia cítiť, že ta nenávisť proti cigánom je veľká, potom sa drastickosť tých útokov stupňuje.
Na SK sme zatiaľ nedosiahli úroven napr. Maďarska či Česka, ale takýmto tempom od toho nie sme ďaleko.
Nabudúce toho cigána nezbijú, ale dopichajú nožom.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale Shark, ved ja to beriem, aj ten link co si tu hodil, je uz davno znamy...dokonca to bol kamarat jedeho uzivatela z fora...tak isto to bol rasovo motivovany utok...vobec to neberiem tak ako to pises, a si uplne vedla, ked si myslis, to co si napisal na konci prispevku...ja to chapem az dobre...a co utok na AFA koncert je iny ako utok na Roma, ci na bieleho? Ved si vravel, ze nerobis ziadne rozdiely, tak com si protirecis? Stoj si za tym, co povies...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak ked to beries tak kde je problem?
Ohladom koncertov AFA, FA, AAFA a pod ... Chlapci si za to mozu uplne sami.

Pozri si pocet Normalnych Koncertov a Festivalov na Slovensku a v Cechach (BeeFree, Pohoda, Dohoda, UpRising a mnoho mnoho dalsich) ... Na ziadnom z tychto koncertov alebo festivalov nedoslo k ziadnemu nasiliu.

Napr. Máchač v CR bol Trance Koncert s uzasnym Line-Up om ... A vies na co islo 20% z Ceny vstupenky?? Na Organizaciu Dance for Life ... Pre pomoc chorym deckam ... Zas ziadne nasilie.

Preco si AFA, FA, AAFA nespravi takyto Koncert ... Alebo nech si spravi lubovolnu akciu ale nech o nej provokativne nevyvreskuje na 100km.

Predstav si pripad ze by si niekto spravil AntiCigansky koncert ... Myslis si ze by tam nedosla tlupa čokoladovych si to s ucastnikmi osobne vyriadit?? Samozrejme ze ano.
A toto je pripad AFA Koncertov ... Vzdy tam dojdu Nackovia sa pobit ...
A to iste v pripade FA koncertov ... Vzdy tam dojde AFA aby "Zastavila" vlnu Nacizmu.

A vsetko to ide o mentalitu danej skupiny. Ked ma 80% ucastnikov menej ako IQ50 tak nemozes ocakavat ze sa to skonci inac ... Lebo oni nic ine robit nevedia.

Utok na roma alebo bieleho je nieco uplne ine. Nemiesaj hrusky s jablkami.
jackb
Redeemer
Redeemer

hughito napísal:Ale keď vo väčšinovej spoločnosti panujú také názory aké máš ty, tichá či otvorená podpora spolkov ako SP, nazeranie na cigánsky problém z jednej strany s dávkou rasizmu a predsudkov, tak z toho vyplynú útoky, ktoré sú oveľa vážnejšie.
Proste tí ľudia, čo to robia musia mať také zázemie, musia cítiť, že ta nenávisť proti cigánom je veľká, potom sa drastickosť tých útokov stupňuje.
Na SK sme zatiaľ nedosiahli úroven napr. Maďarska či Česka, ale takýmto tempom od toho nie sme ďaleko.
Nabudúce toho cigána nezbijú, ale dopichajú nožom.
vies, lahko sa hovori proti akemu kolvek riesenie Romskeho problemu, ked ti, ktori o nom hovoria videli Roma z dialky, alebo len v telke.
Kym ti rovnako stary ako ty Rom nerozbije nos v autobuse ked sa ho opytas "Mohol by som si vedla teba sadnut?", kym sa nezacnes bat o svoj majetok a zdravie pri prechode romskej osady po hlavnej ceste, alebo kym zahradku a kolnu tvojej babky pravidelne nevyplienia Romovia, podla mojho nazoru nemas skusenosti s Romami tak velke aby si sa mohol pozerat na problem, ktory v spolocnosti robia.
Som proti pouzitiu nasilia pri akej kolvek prilezitosti, takze ak by SP zacali fyzsicky napadat Romov pocas pochodu, bez toho aby k tomu mali dovodu prestanem s nimi sympatizovat.
V pripade protestov na Vychode suhlasim s tym, ze sa snazi ukazat, ze nie vsade je spoluziatie Romov s vacsinovym obyvatelstvom pokojne.
A este raz zdoraznujem, ze som pri nasielnemu rieseniu cohokolvek, aj ked s vela vecami s SP suhlasim a nepotrebujem k tomu vyholenu hlavu, bomber ci svastiku. To su znaky, tych "ktori, robia pravici zle meno".
hughito
Redeemer
Redeemer

vies, lahko sa hovori proti akemu kolvek riesenie Romskeho problemu, ked ti, ktori o nom hovoria videli Roma z dialky, alebo len v telke.
Ak si narážal na mňa, tak sa mýliš.

A ešte mi vysvetli, načo sa SP hrnula priamo do cigánskej časti v Krompachoch ?
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

8 rokov som vyrastal v kosiciach :) , velakrat ma nahanali Romovia ked ma chceli zbit (raz sa to aj podarilo no co uz 5 v 1 neni vyhra :D ) Ale aj tak nebudem odcudzovat pracoviteho alebo slusneho a slusne upraveneho Roma no nie ?!
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:A ešte mi vysvetli, načo sa SP hrnula priamo do cigánskej časti v Krompachoch ?
Aby upozornila na cigansky problem a tym si zisklala popularitu. Ano je to populizmus o tom je politika. :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Risko napísal:8 rokov som vyrastal v kosiciach :) , velakrat ma nahanali Romovia ked ma chceli zbit (raz sa to aj podarilo no co uz 5 v 1 neni vyhra :D ) Ale aj tak nebudem odcudzovat pracoviteho alebo slusneho a slusne upraveneho Roma no nie ?!
slusneho a pracoviteho nie. mne by nevadilo byvat aj vedla tvora z inej galaxie ak by spraval ako vacsina obyvatelov tohto statu. ak by mu vsak zacal skodit, zit z dani, ktore platim ja a ostatni obcania, vadil by mi aj on.
hughito, bolo to myslene na kazdeho jedneho cloveka, ktory obhajuje aj Romov, ktori pachaju kriminalitu, ale nikdy s nimi nemali skusenost.
na otazku ti odpovedal Kali
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Nemala byť téma o antifa? Nie o rómoch.
Nech som teda aj ja OT :D
Rómov nemám rád. Naštastie dane ešte neplatím takže to že im platíme ubytovanie a pod ma netrápi. Trápi ma však, že kradnú/robia zle. Proste hanba slovenska/ statov kde žijú.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Podla mna by sa mala pravica a tak isto aj lavica dat dokopy, respektive vydrzat pri sebe bez konfliktu aspon par dni, dohodnut sa na spolocnom pochode, ktory by samozrejme koncil pred parlamentom Slovenskej Republiky.....kedze 'cigansky problem' sa nevyriesi tym, ze budeme ciganov bit, ale problem by mala riesit vlada, ktora s tym nic nerobi...takze demonstracie by som robil pred vladou a nie v osade...lebo problem sa inac nikdy neporiesi....uz treba iba pritlacit na vladu...a zneprijemnovat im zivot.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Lub0$ napísal:Podla mna by sa mala pravica a tak isto aj lavica dat dokopy, respektive vydrzat pri sebe bez konfliktu aspon par dni, dohodnut sa na spolocnom pochode, ktory by samozrejme koncil pred parlamentom Slovenskej Republiky.....kedze 'cigansky problem' sa nevyriesi tym, ze budeme ciganov bit, ale problem by mala riesit vlada, ktora s tym nic nerobi...takze demonstracie by som robil pred vladou a nie v osade...lebo problem sa inac nikdy neporiesi....uz treba iba pritlacit na vladu...a zneprijemnovat im zivot.
Myslim si ze to by bolo super kebyze sa ludia spoja ...
Napísať odpoveď