Naposledy asi pred dvoma dnami ... a Predtym asi 3 tyzdne dozadu.
Obcas sa to stane ... a vacsinou to je do 6h spravene.
Inac staci 2-3x po sebe spravit Kompletny referesh stranky F5 alebo Ctrl+F5 a je po probleme (Niekedy sa to objavi zas ... Staci len zopakovat postup.)
od suseda mi prislo: "Preklad: Zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg pise, ze vraj Facebook sa stal velmi popularny medzi ludmi a ludia sa stazuju ze je pomaly. Dovodom je vela novych clenov a tiez vela neaktivnych clenov. Tato sprava bude obiehat aby sa zistilo ci ste aktivny alebo nie. Ak ano, poslite tuto spravu aspon 15 ludom za pomoci Copy + Paste. Ti, ktori to neposlu dalej behom 2 tyzdnov, budu bez vahania vymazani aby sa vytvorilo viacej miesta. Poslite to vsetkym priatelom aby ste mu ukazali, ze ste aktivni a nebudete zmazani." je to cisty spam? ci je tam kus pravdy
aviceN napísal:od suseda mi prislo: "Preklad: Zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg pise, ze vraj Facebook sa stal velmi popularny medzi ludmi a ludia sa stazuju ze je pomaly. Dovodom je vela novych clenov a tiez vela neaktivnych clenov. Tato sprava bude obiehat aby sa zistilo ci ste aktivny alebo nie. Ak ano, poslite tuto spravu aspon 15 ludom za pomoci Copy + Paste. Ti, ktori to neposlu dalej behom 2 tyzdnov, budu bez vahania vymazani aby sa vytvorilo viacej miesta. Poslite to vsetkym priatelom aby ste mu ukazali, ze ste aktivni a nebudete zmazani." je to cisty spam? ci je tam kus pravdy
na icq taketo spravy koluju uz snad 100 rokov...hadam by im niekto neveril
Mne to prišlo asi pred 3 mesiacmi, keďže niesom "mechom udretý" tak som to odignoroval...a čuduj sa svete..doteraz tam som. Ja mám zase pikošku: ani meno, ani fotka, ako zistím, kto to napísal?
aviceN napísal: Ak ano, poslite tuto spravu aspon 15 ludom za pomoci Copy + Paste. Ti, ktori to neposlu dalej behom 2 tyzdnov, budu bez vahania vymazani aby sa vytvorilo viacej miesta. Poslite to vsetkym priatelom aby ste mu ukazali, ze ste aktivni a nebudete zmazani." je to cisty spam? ci je tam kus pravdy
uz len kvoli tomuto by som to ignoroval.. taku retazovku viem aj ja vytvorit...
Ahoj, poradte prosim co mam robit ked mi nechce mozilla firefox 3.5 nacitavat vobec fotky v albumoch, nepomohlo ani preinstalovanie mozilly ci aktualizacia "jawy" ci flash playeru a inych zasuvnych modulov, no na IE8 idu napriklad, no chcem aby sa zobrazovali aj na MF 3.5, dik za kazdy napad
Prosim vas, neviete nahodou niekto, ako sa da nakontaktovat priamo na technikov alebo administratorov Facebooku? Jeden blazon sustavne vytvara moje falosne profily a otravuje tak mojich priatelov. Dala som ho nespocetne vela krat nahlasit, moji priatelia takisto, oni tie falosne profily zrusili, ale on nasledne vytvara dalsie a dalsie. Potrebujem uz s niekym odtial hovorit, ako sa to da riesit, trva to uz nejaku dobu, a neviem sa dopatrat k ziadnej zivej osobe.
Diki moc, ak niekto pomoze/poradi.