Resident Evil 5
-
vladko3007
Medium Expert
-
Norick98
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
hej od dnesnej polnoci sa to siri internetom
som zvedavy na tu grafiku a hru samotnu.. poziadavky veyzeraju zaujmavo:
moj pc bude musiet podat zrejme plny vykon.. az na tu ram 
a toto video ma dokonale presvedcilo:
Kód: Vybrať všetko
Recommended System Requirements
Processor: AMD Phenom X4/Intel Core 2 Quad series
Memory: 2 GB
Hard Drive: 8 GB Free
Video Memory: 512 MB (ATI Radeon HD 4800/NVIDIA GeForce 9800)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 10
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive a toto video ma dokonale presvedcilo:
-
vladko3007
Medium Expert
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
slusna hra
moja prva po niekolkych mesiacoch.. masakrovat zombikov je sranda...
celkom dost sa RE5 lisi od predoslych RE... hlavne tym, ze to nie je na rozmyslanie ako Tomb Raider napriklad..
optimalizacia hry je super, grafika je krasna.. ovladanie Chrisa je uplne zleeeee... prave kvoli tomu ma niekolkokrat zabili
.. zorientovat sa niekedy je uplne tazke... akoze ta kamera je jedine co ma sere.. inak super hra... nuz.. a ta prava RE atmosfera je akosi prec.. nie je tam nadych niecoho, coho by som sa mal bat.. alebo mozno neskor bude
celkom dost sa RE5 lisi od predoslych RE... hlavne tym, ze to nie je na rozmyslanie ako Tomb Raider napriklad..
optimalizacia hry je super, grafika je krasna.. ovladanie Chrisa je uplne zleeeee... prave kvoli tomu ma niekolkokrat zabili
-
James13579
Star
-
->slavo<-
Addict
asi tak stara dobra 2jka a nemesis sa mi este viac lubil ,un_know napísal:Prave ze 1,2,3 boli najlepsie casti s najlepsim pribehom.
ale jak spravili 4rku tak to uplne doje***..li mne sa takyto styl nepaci
ale tuto 5 cast si urcite zahram
ale Resident evil 1.2.3 bola klasika a ziadna 4rka sa nato nechyta ani tato 5tka .
pamatam si ked som hral 2jku alebo 3jku a bola tam napriklad taka atmosfera , ze ste isli tichou ulickou a znicoho nic bum tresk z okna skocil doberman alebo zombik dotoho strasidelna hudba a len malokto sa nezlakol ja som to hraval este na sluchatkach a tobolo velmi dobry pozitok z hry a natu dobu bola aj grafika velmi dobra .
a v podstate kazdu chvilu boli taketo sceny pri ktorych sa clovek zlakol . ono to nieje len o zombikoch ale aj celkovo o pribehu. a scenach
este som si spomenul na casti hry kde vam dosli naboje a proste ste museli utekat a tobola ina sranda ke nebola municia a zombikov s te museli slahat nozom .
tato 5tka sami stahuje tak som zvedavy grafika je super no ci to bude aj tak z pribehom sa neham prekvapit
-
vladko3007
Medium Expert
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Zapni Launcher a v tabuľke hore naľavo máš jazyk je tam aj češtinaxJEDIKNIGHTx napísal:zdravým, mam menší problém s japonskými textami v hre, robí to aj vám? Ao sa to da zmeniť na ENG?
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
OMG ta moja slepota, vdaka k+AND! napísal:Zapni Launcher a v tabuľke hore naľavo máš jazyk je tam aj čeština
Aku si uloźim hru
Zdravim neviem si urobiť save hry chce to po mne registraciu na stranke microsoftu da sa to najako obísť????.....
-
->slavo<-
Addict
hej ma niekto problem stym ze stahol nejaku cinsku verziu ?
ja ano tahal som to z torrentu a jazyk tam na vyber nemam sakra . jak tam nastavim cesky? mne to hodi rovno setum v cinstine
a je to realoaded 
tak som nato dosiel uvodna instalacia je v cinstine ale jak sa vam to nainstaluuje tak sa da zvolit Cz
ja ano tahal som to z torrentu a jazyk tam na vyber nemam sakra . jak tam nastavim cesky? mne to hodi rovno setum v cinstine
tak som nato dosiel uvodna instalacia je v cinstine ale jak sa vam to nainstaluuje tak sa da zvolit Cz
Re: Aku si uloźim hru
registruj sa v hre na offlinegaspo napísal:Zdravim neviem si urobiť save hry chce to po mne registraciu na stranke microsoftu da sa to najako obísť????.....