-
maturantka
Amateur
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to máš ešte dobré. Mne chat tiež nejde, ale ani neviem kto je online. Akonáhle sa prihlásim, vidím vpravo dole výkričnik a píše že sa nemôže pripojiť na chat. A takto stále už neviem koľko dní. Sem tam mi naskočí že 19 online, ale akonáhle tam kliknem ani ich nezobrazí a hneď sa to zase zmení na ten výkričníkmaturantka napísal:Už tri dni mi nejde chat. Otvorím okno a hneď je ten dotyčný offline. Čo mám robiť? Dá sa to opraviť?
- Prílohy
-
- fb.gif
- (5.96 KiB) 444 stiahnutí
-
makaveli
King
Facebook chat plugin do pidginu:
http://code.google.com/p/pidgin-facebookchat/
niekomu sa moze hodit..
http://code.google.com/p/pidgin-facebookchat/
niekomu sa moze hodit..
No keď dám See All, hodí ma na http://www.facebook.com/reqs.php a odtiaľ hneď Redirect na home.php čiže ani to nepomáha 
-
audiotrack
VIP
rovnaký problém som mal aj ja, po čase to zmizlo. Asi sa requesty ktoré dlho nepotvrdzuješ považujú automaticky za ignorovanéInnocence napísal:Zdar, neviete, ako by sa dal odstrániť tento request vyznačený vpravo hore v prílohe? Keď naň kliknem, presmeruje ma naspäť na Home, no Request tam je stále.. Aplikáciu som pridal do blokovaných, nič - stále to tam je. To sa asi pekne poďakujem tomu, kto mi ho poslal..
no ja mám tiež s týmto problém a nie som jediná... skôr si myslím že to je chyba fb...maturantka napísal:Už tri dni mi nejde chat. Otvorím okno a hneď je ten dotyčný offline. Čo mám robiť? Dá sa to opraviť?
-
agy
Medium Expert
Odtrhnem trosku od kontextu, ale pre tych ktori nahodou nevedia pridavam link na vlastny clanok o FB, napiste aky mate na to svoj nazor.
Nebezpečenstvo sociálnych sietí a FACEBOOK hacking
Nebezpečenstvo sociálnych sietí a FACEBOOK hacking
-
R1k1nko
Darca
agy clanok dobrý ! trocha krátky ...daj este nieco ! rad si precitam ..
btw : moja otazka
na FB hram dve hry ako si nastavim ze by som len clikol na nejakom bocnom paneli a hral ...
lebo teraz idem bud cez profil .. alebo hladam na nastenke ludi ktory to hraju a im cliknem na obr. hry a tak hram .. neda sa to nejak zjednodusit ?!
thx
btw : moja otazka
na FB hram dve hry ako si nastavim ze by som len clikol na nejakom bocnom paneli a hral ...
lebo teraz idem bud cez profil .. alebo hladam na nastenke ludi ktory to hraju a im cliknem na obr. hry a tak hram .. neda sa to nejak zjednodusit ?!
thx
...
dá sa dole do záložiek dať.. skoro každá hra ti to aj ponúka... teda ak myslíš hry typu restaurant city, mafia .. etc...
dole na lište máš aktuálne otvorenú hru.., a stačí keď si ju presunieš kúsok vľavo(je tam sekcia odkazov, také obrázky malinké... )
//autoeditácia príspevku ( 24 Sep 2009, 17:05 )
btw. dík hojko vždy som chcel vedieť aké smajle sa tam dajú písať
a ako vidím je ich celkom dosť...
dole na lište máš aktuálne otvorenú hru.., a stačí keď si ju presunieš kúsok vľavo(je tam sekcia odkazov, také obrázky malinké... )
//autoeditácia príspevku ( 24 Sep 2009, 17:05 )
btw. dík hojko vždy som chcel vedieť aké smajle sa tam dajú písať
-
blitzkrieg
Professional