Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
District 9.
Famózny herecký výkon hlavného hrdinu. Totálne totálny, úžasný. Dúfam len že bude pokračovanie.
Práve mi dohráva outro z filmu /titulky/ a môžem s čistým svedomím povedať že hudobný doprovod je tiež totálne exelentný.
Film som začal pozerať včera a nedopozeral som ho. Som rád že som ho dnes dokonal. Jednoznačne jeden z najlepších filmov, aké som v poslednej dobe videl. 10/10
Famózny herecký výkon hlavného hrdinu. Totálne totálny, úžasný. Dúfam len že bude pokračovanie.
Práve mi dohráva outro z filmu /titulky/ a môžem s čistým svedomím povedať že hudobný doprovod je tiež totálne exelentný.
Film som začal pozerať včera a nedopozeral som ho. Som rád že som ho dnes dokonal. Jednoznačne jeden z najlepších filmov, aké som v poslednej dobe videl. 10/10
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Transformers: Revenge of the Fallen, bol som v kine, super zvuk. Páčilo sa mi to možno aj viac ako jednotka... Inak som nedávno dobrý film videl Rýchlo a Zbesilo 4, ale to už je otrepané, je to len o Sprintoch a tuningu, a trochu akcie,...
Inak si plánujem pozrieť District 9 a Gran Torino tak uvidím...
Inak si plánujem pozrieť District 9 a Gran Torino tak uvidím...
-
R1k1nko
Darca
Inglourious Basterds
12/10ja nemam co dodat vsetko bolo povedane
..
max co ma troska hneva je ta scena v suterene bola naozaj rychla a musel som si ju pozret po pauzach ze kto po kom a kto koho zastrelil lebo to bola naozaj mela
a inac ten LANDA to bol naozaj pan herec !! ale aj riadny psychopat ...
12/10ja nemam co dodat vsetko bolo povedane
max co ma troska hneva je ta scena v suterene bola naozaj rychla a musel som si ju pozret po pauzach ze kto po kom a kto koho zastrelil lebo to bola naozaj mela
a inac ten LANDA to bol naozaj pan herec !! ale aj riadny psychopat ...
Takže dlho som si nič nepozrel ,a tu som našiel dosť dobrých odorúčaní a tak som začal samozrejme s Districk 9.
No to je proste genialny film, skvele a zaujímave spracovanie a tie efekty.Keby som nevedel kolko stál ,by som povedal že aspoň nad 100 milionov.
Další bol Inglourious Basterds. No s trailerov som sa tešil ,ale bol som sklamaný .Očakával som viac akcie ,aj ked nebol zlý ale druhý krát by som do toho už nešiel.(Hlavne kvôli stopáži)
A doma na oddych som si pozrel Znova 17.Presne ten typ filmu na oddych . Vypnúť a len tak si pri filme oddychnúť.
No to je proste genialny film, skvele a zaujímave spracovanie a tie efekty.Keby som nevedel kolko stál ,by som povedal že aspoň nad 100 milionov.
Další bol Inglourious Basterds. No s trailerov som sa tešil ,ale bol som sklamaný .Očakával som viac akcie ,aj ked nebol zlý ale druhý krát by som do toho už nešiel.(Hlavne kvôli stopáži)
A doma na oddych som si pozrel Znova 17.Presne ten typ filmu na oddych . Vypnúť a len tak si pri filme oddychnúť.
-
Stoporko
VIP
District 9 - 6/10 zvláštny film, zďaleka v mojich očiach nedosahuje kvalít o ktorých tu píšu niektorí užívatelia. Plytký a dopredu jasný dej, hudobný sprievod tiež nič moc. Nejaké morálne ponaučenie? - asi to malo byť niečo o segregácii a apartheide, no nejak sa to minulo účinkom... a výkon juhoafrických žoldnierov - úbohý
Inglorious Basterds - 10/10 Skvelý film, možno poslabší úvod a pomalší rozbeh, no potom začína Tarantinovská jazda divov... pri záverečných slovách Aldo Rainea "I have created a masterpiece" sa celé kino roztlieskalo a každý mal pocit, že tie slová sú nie o hakenkreutzi na čele Landu, ale o tom filme...
Inglorious Basterds - 10/10 Skvelý film, možno poslabší úvod a pomalší rozbeh, no potom začína Tarantinovská jazda divov... pri záverečných slovách Aldo Rainea "I have created a masterpiece" sa celé kino roztlieskalo a každý mal pocit, že tie slová sú nie o hakenkreutzi na čele Landu, ale o tom filme...
-
seth82
Darca
-
Geogomeogo
Light Professional
S tým by som aj ja súhlasil, je mi záhadou čo také famózne, doteraz nevídané, nemysliteľné prináša, halvne tým, čo už pár tých filmov (aj sci-fi) videli. Možno tým, čo nevideli Independece Day, Cloverfield, Transformersm možno Star Trek a kopu iných filmov môže byť toto také šokujúce nové. No, nové tam bolo doručenie príkazu k vysťahovaniu a chcieť to podpísať od mimozemšťana, omg, hahaha, to bol fun, ešte že vlastnoručný podpis od mimozemšťana perom. Dobre, že neišli odpísať stav vodomeru mimozemšťanovi.Stoporko napísal:District 9 - 6/10 zvláštny film, zďaleka v mojich očiach nedosahuje kvalít o ktorých tu píšu niektorí užívatelia. Plytký a dopredu jasný dej, hudobný sprievod tiež nič moc. Nejaké morálne ponaučenie? - asi to malo byť niečo o segregácii a apartheide, no nejak sa to minulo účinkom... a výkon juhoafrických žoldnierov - úbohý
State of Play - čakal som, že to bude neuveriteľne dobrý film, ako boli iné filmy od Russell Crowe, ale začiatok ma sklamal, začiatok bol celkom nudný, ale potom sa to neuveriteľne rozbehlo, druhá polovica bola napínavá, zaujímavá a koniec tiež nepradvídateľný. Takže predsa len dobrý film, len ten začiatok, preto len 7,5/10.
Drag Me to Hell
Osobne som čakal od toho viac, aj keď takýto štýl horrorov nepreferujem, myslel som že to bude pecka, no mýlil som sa. Lakačky neboli najhoršie a koniec filmy sa mi osobne dosť páčil.. Ale vadilo mi tam pár nelogiskostí / chýb vo filme, ktoré som si všimol na prvýkrát. Ale to nie je všeto.
Porovnal by som môj názor s týmto:
Raimi a jeho mix hororu a komedie působí někdy velmi dobře (příklad evil dead) a někdy opravdu podivně a to je bohužel případ Stáhni mě do pekla. Atmosféra a frekvence lekaček nebyla slabá, ale většina lekaček je neuvěřitelně laciných (a to nemyslím cenou za digitální efekty...). Od takového mistra jako je Raimi jsem čekal vybroušenější podívanou, ale jsem rád, že v několika scénách mi naběhla husí kůže a v závěru Raimi prokázal své kvality
U mna 5,9/10
Osobne som čakal od toho viac, aj keď takýto štýl horrorov nepreferujem, myslel som že to bude pecka, no mýlil som sa. Lakačky neboli najhoršie a koniec filmy sa mi osobne dosť páčil.. Ale vadilo mi tam pár nelogiskostí / chýb vo filme, ktoré som si všimol na prvýkrát. Ale to nie je všeto.
Porovnal by som môj názor s týmto:
Raimi a jeho mix hororu a komedie působí někdy velmi dobře (příklad evil dead) a někdy opravdu podivně a to je bohužel případ Stáhni mě do pekla. Atmosféra a frekvence lekaček nebyla slabá, ale většina lekaček je neuvěřitelně laciných (a to nemyslím cenou za digitální efekty...). Od takového mistra jako je Raimi jsem čekal vybroušenější podívanou, ale jsem rád, že v několika scénách mi naběhla husí kůže a v závěru Raimi prokázal své kvality
U mna 5,9/10
tak pozrel som si Man from earth
vyborne.. odporucam
http://www.csfd.cz/film/235331-man-from-earth-the/
http://www.csfd.cz/film/235331-man-from-earth-the/