NFS shift

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Momo46
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Momo46 »

Skús si prečítať pár postov nad tým tvojim
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

cavte mam problem ze ked zapnem hru mam ciernu obrazovku a vidim len tachometer .....pc mam amd 6000+,2GBram,9800GT 512MB

edit: dal som aj najnovsie ovladace a to iste dpc:D
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Vcera som si to konecne zahral a velmi sa mi to zapacilo. Pohlad zvnutra je uplne dokonaly, hral som na pro obtiaznosti a velmi dobre sa auto ovladalo aj na klavesnici. Co ma hneva je, ze na minimalnych detailoch vsetko vyzera ako vygrcane, to uz aj gta sa je krajsie. Hral som na HP 6735s s HD3200 a slo to slusne na danu zostavu :)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

tak ten problem s padanim hry som vyriesil najnovsimi ovladacmi na nvidiu a hra uz nepada a ide to aj lepsie :)
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

no ja som skopiroval vsetko od reloaded
zapnem hru,prvy loading a cierna obrazovka a nic sa nedeje.
neviete co s tym?
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

a ako je to s tuningom? čo všetko sa tam dá tuningovať?
majik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majik »

ja mam zas taky problem, ze po styroch zavodoch v Tier 1 mi hra spadne.
Bud hned ako skonci animacka, alebo stihnu prebliknut semafory...Zaujimave, ze namiesto tachometra a otackometra vidim len farebne kruhy. Predtym ostatne zavody isli normalne(okrem tych budikov) ale teraz uz nie.
Skusal som na Win7 RC aj na RTM
Grafiku mam X1950 GT takze ovladace musim mat len windowsacke
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

stiahnite si najnovsie ovladace na grafiku a az potom sem piste
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Mal by som dve otazky .. ako zmenim pohlad kamery, a za druhe mam Windows 7 64bit a prvy krat som spustil hru v pohode, zmenil som na max nastavenia .. a ked som restartol hru nejde na cele okno (rezime) kde sa da nastvait aby isla na celu obrazovku? Dakujem
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Nastav si rezim kompatibility na Windows 98 ... aj ostatni by ste to mohli skusit.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Naozaj strašne zle optimalizovaná hra... myslím že horšie ako GTA 4... ale narozdiel od gta, tak pri tejto hre mi to vôbec nevadí pretože ma absolútne ničím nezaujala :)
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Tak spravene, v nastaveniach som obe nasiel. Neviem, nie je to take zle, ale NFS Carbon sa mi pacil stale o dost viac. Ano hra je dost narocna, viac ako by som cakal na NFS. Akoze mne to ide, ale to bude preto, ze som nedavno kupoval PC. Na starom by som to urcite nerozbehal. Vacsinou na zaciatku ked je vela aut atd, tak mi to ide okolo 50FPS (pod 45 este nepadlo) .. ked sa uz jazdí, a som prvy alebo tak tak sa mi to drzi na 60 stale. Mozno, keby vypnem Vertical synchronization, tak da aj viac. Vsetko na maximum - i7 920, GTX275, 6GB RAM, Windows 7 64bit
toňo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa toňo »

cafte, mam RELOAD verziu. vzdy ked pustim karieru, pusta sa mi uvodna ukazka furt dokola a nejde vypnut.
Vie niekto poradit?
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Dunlop napísal:Naozaj strašne zle optimalizovaná hra... myslím že horšie ako GTA 4... ale narozdiel od gta, tak pri tejto hre mi to vôbec nevadí pretože ma absolútne ničím nezaujala :)
najlepsie optimalizovana hra , ide mi to aj na integrovanej grafickej uplne plynule
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

Patjo napísal:najlepsie optimalizovana hra , ide mi to aj na integrovanej grafickej uplne plynule
by ma zaújmalo že akú to máš integrovanú grafiku že ti to ide plynule, asi iba na min detailoch :P
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

Denize napísal:Mal by som dve otazky .. ako zmenim pohlad kamery, a za druhe mam Windows 7 64bit a prvy krat som spustil hru v pohode, zmenil som na max nastavenia .. a ked som restartol hru nejde na cele okno (rezime) kde sa da nastvait aby isla na celu obrazovku? Dakujem
sa uz anucte citat aspon stranu dozodu :wink:
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Moj nazor na hru je velmi kladny, sice je v tom stale vidno nfs prvky, no obrovska zmena oproti predchadzajucim častiam.

Nechapem prečo tu veľa ľudí nadáva na fyziku, hlavne pri drifte. Fyzika nieje sice uplne simulatorova no je omnoho realnejšia než napríklad u GRIDu, ako už Šu-Do povedal. Tu aspon musíte to auto do driftu dostať, a udržať ho v ňom. Treba si davať bacha aby ste nevyleteli do bariery, nie ako u inych hier kde hra robi 90% za vás :roll:

Tu zábery z môjho hrania, dôkaz, že v Shifte sa dá úplne vpohodičke driftovať.

(Moje BMW nema schvalne aplikovane turbo ani jeho vylepsenia. Takisto interier mam povodny lebo sa mi páči :P )

rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Guczmann napísal:Moj nazor na hru je velmi kladny, sice je v tom stale vidno nfs prvky, no obrovska zmena oproti predchadzajucim častiam.

Nechapem prečo tu veľa ľudí nadáva na fyziku, hlavne pri drifte. Fyzika nieje sice uplne simulatorova no je omnoho realnejšia než napríklad u GRIDu, ako už Šu-Do povedal. Tu aspon musíte to auto do driftu dostať, a udržať ho v ňom. Treba si davať bacha aby ste nevyleteli do bariery, nie ako u inych hier kde hra robi 90% za vás :roll:

Tu zábery z môjho hrania, dôkaz, že v Shifte sa dá úplne vpohodičke driftovať.

(Moje BMW nema schvalne aplikovane turbo ani jeho vylepsenia. Takisto interier mam povodny lebo sa mi páči :P )

lol pekne, to hras s volantom alebo na klavesnici ?
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Caute, riesim tu moj problem s volantom Genius 8 tlacitkove..presnejsie v ovladani kde su samotne volanty som nenasiel samozrejme presne moj ale som skusal ktory by mi pasoval, no na koniec som sa dostal tam kde sa nastavuje novy volant..vsetko islo v pohode ale kedze dam priradit ovladanie slapnem na brzdu tak nepriradi ako by bol nepripojeni, dalej ani tlacitko priradenie rychlosti tiez na volante nefunguje, s cim to asi bude ?? pracujem cez win 7 mozno to bude s kalibraciou..za odpovede vopred dakujem... :cry: .... :D
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

rochedo napísal:lol pekne, to hras s volantom alebo na klavesnici ?
to je istotka ze na volante
Napísať odpoveď