NFS shift
Vcera som si to konecne zahral a velmi sa mi to zapacilo. Pohlad zvnutra je uplne dokonaly, hral som na pro obtiaznosti a velmi dobre sa auto ovladalo aj na klavesnici. Co ma hneva je, ze na minimalnych detailoch vsetko vyzera ako vygrcane, to uz aj gta sa je krajsie. Hral som na HP 6735s s HD3200 a slo to slusne na danu zostavu 
ja mam zas taky problem, ze po styroch zavodoch v Tier 1 mi hra spadne.
Bud hned ako skonci animacka, alebo stihnu prebliknut semafory...Zaujimave, ze namiesto tachometra a otackometra vidim len farebne kruhy. Predtym ostatne zavody isli normalne(okrem tych budikov) ale teraz uz nie.
Skusal som na Win7 RC aj na RTM
Grafiku mam X1950 GT takze ovladace musim mat len windowsacke
Bud hned ako skonci animacka, alebo stihnu prebliknut semafory...Zaujimave, ze namiesto tachometra a otackometra vidim len farebne kruhy. Predtym ostatne zavody isli normalne(okrem tych budikov) ale teraz uz nie.
Skusal som na Win7 RC aj na RTM
Grafiku mam X1950 GT takze ovladace musim mat len windowsacke
Tak spravene, v nastaveniach som obe nasiel. Neviem, nie je to take zle, ale NFS Carbon sa mi pacil stale o dost viac. Ano hra je dost narocna, viac ako by som cakal na NFS. Akoze mne to ide, ale to bude preto, ze som nedavno kupoval PC. Na starom by som to urcite nerozbehal. Vacsinou na zaciatku ked je vela aut atd, tak mi to ide okolo 50FPS (pod 45 este nepadlo) .. ked sa uz jazdí, a som prvy alebo tak tak sa mi to drzi na 60 stale. Mozno, keby vypnem Vertical synchronization, tak da aj viac. Vsetko na maximum - i7 920, GTX275, 6GB RAM, Windows 7 64bit
najlepsie optimalizovana hra , ide mi to aj na integrovanej grafickej uplne plynuleDunlop napísal:Naozaj strašne zle optimalizovaná hra... myslím že horšie ako GTA 4... ale narozdiel od gta, tak pri tejto hre mi to vôbec nevadí pretože ma absolútne ničím nezaujala
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
sa uz anucte citat aspon stranu dozoduDenize napísal:Mal by som dve otazky .. ako zmenim pohlad kamery, a za druhe mam Windows 7 64bit a prvy krat som spustil hru v pohode, zmenil som na max nastavenia .. a ked som restartol hru nejde na cele okno (rezime) kde sa da nastvait aby isla na celu obrazovku? Dakujem
Moj nazor na hru je velmi kladny, sice je v tom stale vidno nfs prvky, no obrovska zmena oproti predchadzajucim častiam.
Nechapem prečo tu veľa ľudí nadáva na fyziku, hlavne pri drifte. Fyzika nieje sice uplne simulatorova no je omnoho realnejšia než napríklad u GRIDu, ako už Šu-Do povedal. Tu aspon musíte to auto do driftu dostať, a udržať ho v ňom. Treba si davať bacha aby ste nevyleteli do bariery, nie ako u inych hier kde hra robi 90% za vás
Tu zábery z môjho hrania, dôkaz, že v Shifte sa dá úplne vpohodičke driftovať.
(Moje BMW nema schvalne aplikovane turbo ani jeho vylepsenia. Takisto interier mam povodny lebo sa mi páči
)
Nechapem prečo tu veľa ľudí nadáva na fyziku, hlavne pri drifte. Fyzika nieje sice uplne simulatorova no je omnoho realnejšia než napríklad u GRIDu, ako už Šu-Do povedal. Tu aspon musíte to auto do driftu dostať, a udržať ho v ňom. Treba si davať bacha aby ste nevyleteli do bariery, nie ako u inych hier kde hra robi 90% za vás
(Moje BMW nema schvalne aplikovane turbo ani jeho vylepsenia. Takisto interier mam povodny lebo sa mi páči
lol pekne, to hras s volantom alebo na klavesnici ?Guczmann napísal:Moj nazor na hru je velmi kladny, sice je v tom stale vidno nfs prvky, no obrovska zmena oproti predchadzajucim častiam.
Nechapem prečo tu veľa ľudí nadáva na fyziku, hlavne pri drifte. Fyzika nieje sice uplne simulatorova no je omnoho realnejšia než napríklad u GRIDu, ako už Šu-Do povedal. Tu aspon musíte to auto do driftu dostať, a udržať ho v ňom. Treba si davať bacha aby ste nevyleteli do bariery, nie ako u inych hier kde hra robi 90% za vás![]()
(Moje BMW nema schvalne aplikovane turbo ani jeho vylepsenia. Takisto interier mam povodny lebo sa mi páči)
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Caute, riesim tu moj problem s volantom Genius 8 tlacitkove..presnejsie v ovladani kde su samotne volanty som nenasiel samozrejme presne moj ale som skusal ktory by mi pasoval, no na koniec som sa dostal tam kde sa nastavuje novy volant..vsetko islo v pohode ale kedze dam priradit ovladanie slapnem na brzdu tak nepriradi ako by bol nepripojeni, dalej ani tlacitko priradenie rychlosti tiez na volante nefunguje, s cim to asi bude ?? pracujem cez win 7 mozno to bude s kalibraciou..za odpovede vopred dakujem...
....