NFS shift
LoL presne aj mneAchmed napísal:cauko vzdy ked pustim karieru, pusta sa mi uvodna ukazka furt dokola a nejde vypnut.
Vie niekto poradit?
-
Achmed
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
uz sa mi to podarilo rozbehat stiahni si toto:Meken napísal:LoL presne aj mne, akurat som ju pred par minutami doinstaloval a zapol a beha to dookola a neda sa to vypnut
...
Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/282761169/nfssw7fbg.rar Nakopíruj súbor {2ebf7002-1a4f-4f90-9f53-7264e7473e25}.sdb do C:\Windows\AppPatch\Custom\
Spusti� registre.reg
Hraj (ak by nešlo, reštartuj pc )
mne to tak funguje a mam nastavenu kompatobilitu s win 98
Mohol by si mi cez ss posla link na ten "mini image" ? plsShark_360 napísal:Zvys si hlasitost hudby v nastaveniach.
Btw: pre userov, co maju problemy s black screen po prvom loadingu, tak sa vykaslite na crack a pouzivajte Mini Image, s nim mi to ide normalne
Som nasiel na nete , ale volako to nejde
problém
mám jeden problém že ked nainštalujem hru, dám crack, zapnem ikonu a vyhodi mi tabuľku že NEODOSIELAŤ. Vyskúšal som už dve stiahnuté verzie, asi 5 crackov aj reinstal a stále to robí.
Prosím pomôžte
AMD Phenom 9750
4gb RAM
NVIDIA 9500 GT
Prosím pomôžte
AMD Phenom 9750
4gb RAM
NVIDIA 9500 GT
Skusal niekto pouzit na miesto toho cracku ten mini image?
Nechce mi tu hru ani zapnut
, ze vraj "Conflict with Emulation Software detected."
Kód: Vybrať všetko
Install the game - Full Installation.
Mount the Need for Speed(TM) SHIFT.MDS Mini-Image in Alcohol 52% 1.9.8.7612.
Use an anti-blacklisting tool, like A.C.I.D v1.1.9040, to to avoid blacklisting of virtual drive(s).
Play the Game! Kód: Vybrať všetko
http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_shift.shtml#Need%20for%20Speed:%20Shift%20[MULTI10]%20No-DVD/Fixed%20Image-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
preco???jaj ty si len nato ze predbehnes a vyhras... kazdy si mysli ze hra je vtedy dobra ked je jednoducha ale prrrrrrrrd.... hra je dobra vtedy ked je realna nia ako U1,2 a Undercover... to da aj slepy... tod moj nazor 
P.S.:tak to si nehral ziadne nfsko...
//no chlapci myslel som si toto ze kazdy bude vraviet ze je to tazke
//no chlapci myslel som si toto ze kazdy bude vraviet ze je to tazke
eh eh.... Shift ma zatial od reality velmi velmi daleko. "Realnejsi" a asi narocnejsi ako predchadzajuce, ale realny nie...Geogomeogo napísal:preco???jaj ty si len nato ze predbehnes a vyhras... kazdy si mysli ze hra je vtedy dobra ked je jednoducha ale prrrrrrrrd.... hra je dobra vtedy ked je realna nia ako U1,2 a Undercover... to da aj slepy... tod moj nazor
juro522 napísal:Jednoznačne NAJHORŠIE NFS aké som kedy hral!!! Uninstalled & Deleted
Sewas chlopi.. no mam win 7 a proste hra mi bezi len mi niekedy proste sekne pri zavodoch na ciernu obrazovku a nic sa nedeje.. akoze hudba bezi ale obrazovka je cierna wtf ? AMD Athlon 64bit X2 dual core processor 6000+ 3,00 GHz 4,00 RAM NVIDIA 8600 GTX 256MB crack mam dobry od reloaded neviete poradit ?