Antifa

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

kali : No aspoň to je konečne priznané oficiálne.
Lenže je známe, že takéto populistické kroky nič neriešia a sú to len plky do vetra, viď. rôzne Ficove vyhlásenia a samozrejme, že príkladov by sa našlo plno.
Rómov nemám rád. Naštastie dane ešte neplatím takže to že im platíme ubytovanie a pod ma netrápi.
:roll:
Ale že budeš platiť ďalších x vecí zo svojich daní ta zrejme netrápi ( a ide o neporovnateľne vyššie sumy ako nejaké ubytovanie pre cigánov ).
http://www.ukradli.sk/
Inak, len ta tvoja uvádzacia veta vypovedá o všetkom.
Podla mna by sa mala pravica a tak isto aj lavica dat dokopy
Podľa mňa je to blbosť a určite by som nepochodoval vedľa náckov a rôznych iných individuií po boku. Nemožné. :wink:
Celkom dobre si teraz trepol.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

A ja ako AFA clen by som sa hanbil pochodovat po boku s takymi individuIAMI ako si ty.....omg :roll:
Mirosslav
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mirosslav »

antifa sku.vena asi tolko :) neznasam tych ,,ludi,, nadavaju na kazdeho kto nema chochola na hlave! Ale najviac ma dostalo ked som pocul ako znicili dodavku Ruskej kapele Temnozor alebo ako napadli na jednom koncerte v Polsku mojho kamosa... su to xisto kkti co viac povedat :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Mirosslav napísal:antifa sku.vena asi tolko :) neznasam tych ,,ludi,, nadavaju na kazdeho kto nema chochola na hlave! Ale najviac ma dostalo ked som pocul ako znicili dodavku Ruskej kapele Temnozor alebo ako napadli na jednom koncerte v Polsku mojho kamosa... su to xisto kkti co viac povedat :)
Fakt inteligentná definícia, nadávajú na každého kto nemá chochola na hlave.
:lol:
O Temnozore sme tu už niečo popísali, skús si to vyhľadať a prídeš nato, prečo sa to stalo.
Aj na napadnutie tvojho kamoša bol určite nejaký dôvod. Na akom bol koncerte ?
Mirosslav
Amateur
Amateur

tak o tom Temnozore to viem lebo ten koncert robil moj kamarat 8) a to napadnutie bolo v Polsku kde napadli aj kapelu Kroda...este raz su to prasce antifacke :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Mirosslav napísal:tak o tom Temnozore to viem lebo ten koncert robil moj kamarat 8) a to napadnutie bolo v Polsku kde napadli aj kapelu Kroda...este raz su to prasce antifacke :lol:
Tento článok hovorí za všetko, Kroda aj Temnozor tam majú svoj priestor :wink: :
http://www.antifa.cz/nclanky.php?id=207 ... o=temnozor

A odporúčam tento článok ( len na príklad ), je to pre všetkých ľudí, ktorým som sa snažil márne vysvetliť, prečo neberiem názory človeka menom David Duke vážne :
:arrow: http://www.blisty.cz/art/49025.html
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Takze preto lebo jedna zenska povedala citujem:

Na mém stole dnes leží "Mein Kampf" získaný z Dukeovy kanceláře, a připomíná globální nebezpečí plynoucí z nenávistných myšlenek - i to, jak velký vliv může mít boj jednotlivce proti nim a proti jejich šiřitelům.

A aj keby co to meni na tom co Duke pise? Koli tomu ze podla nejakej Riceovej je tzv nacista nemoze mat pravdu? Kazdy nacista sa myli?

Riceova miesto svojich osobnych predsudkou sa mala radsej sustredit na normalnu argumentaciu a snazit sa vyvratit to co Duke tvrdi resp napisal. Mala vlastne rovnaky postoj ako ty, ked je niekto neschopny argumentacie tak dotycneho oznaci za nacistu, tym cela diskusia konci.
hughito
Redeemer
Redeemer

kali520 napísal:Takze preto lebo jedna zenska povedala citujem:

Na mém stole dnes leží "Mein Kampf" získaný z Dukeovy kanceláře, a připomíná globální nebezpečí plynoucí z nenávistných myšlenek - i to, jak velký vliv může mít boj jednotlivce proti nim a proti jejich šiřitelům.

A aj keby co to meni na tom co Duke pise? Koli tomu ze podla nejakej Riceovej je tzv nacista nemoze mat pravdu? Kazdy nacista sa myli?

Riceova miesto svojich osobnych predsudkou sa mala radsej sustredit na normalnu argumentaciu a snazit sa vyvratit to co Duke tvrdi resp napisal. Mala vlastne rovnaky postoj ako ty, ked je niekto neschopny argumentacie tak dotycneho oznaci za nacistu, tym cela diskusia konci.
Keď je niekto nacista, tak je to úplne jasné, je jasné, čo bude uznávať, aké názory a myšlienky.
Všetci dobre vieme kam to viedlo a či je to správna cesta.
To mi úplne stačí, takisto ako manipulovanie ( či zámerné zamlčovanie ) s historickými či inými faktami.
A čo chceš vlastne vyvracať ? Že Oswienčim bola továreň na výrobu syntetickej gumy ? :roll:
Mirosslav
Amateur
Amateur

hughito:ten text je obycajna cipovina pisana sprostym antifakom 8)
kali520
Darca
Darca

hughito napísal:Keď je niekto nacista, tak je to úplne jasné, je jasné, čo bude uznávať, aké názory a myšlienky
A to musi automaticky znamenat ze nemoze mat pravdu? Uz konecne prestan riesit ze kto to pise a zameraj sa skorej na to ze co pise.
Všetci dobre vieme kam to viedlo a či je to správna cesta.
Praveze nevieme lebo historicke vyskumi s inymi zavermi okolo holokaustu su trestne.
To mi úplne stačí, takisto ako manipulovanie ( či zámerné zamlčovanie ) s historickými či inými faktami.
A čo chceš vlastne vyvracať ? Že Oswienčim bola továreň na výrobu syntetickej gumy ?
K tomju len tolko ze Duke neni historik ani ziadny revizionista. Jeho cinnost je skorej zamerana na sionizmus a zidovsku lobby v USA.
hughito
Redeemer
Redeemer

A to musi automaticky znamenat ze nemoze mat pravdu? Uz konecne prestan riesit ze kto to pise a zameraj sa skorej na to ze co pise.
Pravdu v čom ?
Aj komunizmus mal dobré myšlienky, resp. "mal pravdu" a ako to dopadlo.
Chcel by si žiť v komunistickom režime ?
To isté sa dá aplikovať na nacizmus a podobné smery, môžu mať v niečo pravdu, môžu mať dobré názory ale ako celok sú tieto smery odsúdeniahodné.
Praveze nevieme lebo historicke vyskumi s inymi zavermi okolo holokaustu su trestne.
Tak rôzni ľudia, ktorí vidia konšpiráciu vo všetkom v tom jasno nemajú, to je samozrejmé.
Zase sa tu jedná o ten holokaust. Na túto tému je popísaných stovky kníh, a keď niekto tvrdí, že je to klamstvo ( vôbec si neviem predstaviť, ako by sa také klamstvo uskutočnilo ) tak už mu fakt nie je pomoci.
To, že sa dá dohodovať o nejakých presných počtoch a to, že Židia dnes holokaust využívajú na svoje politické ciele, je vec druhá.
K tomju len tolko ze Duke neni historik ani ziadny revizionista. Jeho cinnost je skorej zamerana na sionizmus a zidovsku lobby v USA.
No ale vyjadroval sa k týmto veciam vo svojej knihe My awakening a ukázalo sa, že opäť išlo iba o klamstvá.
http://sviecka.blogspot.com/2009/05/dav ... te_11.html

Keď nie je historik, nech sa dané témy nevyjadruje.
Židofilstvo mu asi ide lepšie.

Mirosslav :
ten text je obycajna cipovina pisana sprostym antifakom
Plnohodnotná argumentácia.
A prečo más v nicku dve ss po sebe ? Ubehla ti ruka pri registrácií ? :roll:
kali520
Darca
Darca

hughito napísal:Pravdu v čom ?
V tom co pise napr zidovska loby a podobne
Aj komunizmus mal dobré myšlienky, resp. "mal pravdu" a ako to dopadlo.
Komunizmus nemal ani jednu myslienku dobru a uz vobec nemal pravdu, kedze hlasal volaku rovnost ktora v prirode nejestvuje.
To isté sa dá aplikovať na nacizmus a podobné smery, môžu mať v niečo pravdu, môžu mať dobré názory ale ako celok sú tieto smery odsúdeniahodné.
Ano da sa to aplikovat na hocijaky rezim. Lenze problemom je ze Duke neponuka riesnia on len upozornuje na problem sucanseho systemu. To ze to niekto povazuje za nacisticke je len jeho nazor ktory je uplne nepodstatny.
Tak rôzni ľudia, ktorí vidia konšpiráciu vo všetkom v tom jasno nemajú, to je samozrejmé.
Zase sa tu jedná o ten holokaust. Na túto tému je popísaných stovky kníh, a keď niekto tvrdí, že je to klamstvo ( vôbec si neviem predstaviť, ako by sa také klamstvo uskutočnilo ) tak už mu fakt nie je pomoci.
No to ze je chraneny zakonom asi nasvedsuje tomu ze tam nebolo vsetko v poriadku.
hughito
Redeemer
Redeemer

V tom co pise napr zidovska loby a podobne
Ale aj to je len jeho názor, nikdy nevieš, čo je 100 % pravda.
Komunizmus nemal ani jednu myslienku dobru
Ale ic.
Ten dnešný silený antikomunizmus je fakt k smiechu.
Ano da sa to aplikovat na hocijaky rezim. Lenze problemom je ze Duke neponuka riesnia on len upozornuje na problem sucanseho systemu. To ze to niekto povazuje za nacisticke je len jeho nazor ktory je uplne nepodstatny.
Pre niekoho to je nepodstatné, pre niekoho áno.

No to ze je chraneny zakonom asi nasvedsuje tomu ze tam nebolo vsetko v poriadku.
No to tiež nemusí byť pravda, to by sa potom mohlo tvrdiť, že všetko čo je pod zákonom je nepravdivé, alebo v tom nie je všetko v poriadku.
Ani mne sa nepáči, že je táto téma pod zákonom, ja by som skôr prijal otvorenú diskusiu, pravdou však je, že je aj plno kníh, ktoré sa venujú priamo tomuto popieranie a následnému vyvracaniu toho popierania.
Čiže to nie je až také úplné tabu, žeby o tom nikto nehovoril a držalo sa pod pokličkou nejaké veľké klamstvo.
kali520
Darca
Darca

„Antifa – pozor, to nie sú žiadni antifašisti, iba antivýrastkovia: pavlovovskí psi Nového svetového poriadku, ktorí svoje „pravica“ a „nácko“ vybrešú na každého, kto by mohol byť nebezpečný tomuto poriadku. Nech vás nezneisťuje, že touto politickou korektnosťou sa občas nainfikovali aj normálni ľavičiari: takmer dve desaťročia som robil v ľavičiarskych redakciách a viem, ako ničivo táto lenivosť ducha zúrila a ako zúri naďalej.“

:: Jűrgen Elsässer
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ze teba stale bavi sa takto ponivozat a traposit tu....
hughito
Redeemer
Redeemer

Inak je zaujímavý jav, že je ANTIFA stále považovaná za bandu nejakých pubertiakov či výrastkov.
Pritom ja keď navštívim bežný punkový koncert a potom nejaký antifašistický, alebo kde hrá nejaká kapela na ten štýl, je hneď vidieť obrovskú zmenu.
Vekový priemer stúpne, ľudia od 14-18 skoro vymiznú ( to je priemer bežného pankového koncertu ), takisto fyzicky je to oveľa lepšie, typických 50 kg alkopankáčov nevidieť.
A preto mi nesedia tieto vaše žvásty o deťoch.
Takisto tieto antifácke koncerty neboli nikdy napadnuté a ak áno, osadenstvo sa úspešne bránilo.
Zato na bežných pankoviciach zvyknú byť sem tam nejaké problémy, keď si nazi v presile po koncerte odchytia 2 spitých pankáčov a hrdinsky ich zbijú.
kali520
Darca
Darca

Ja vazne neviem kde sa v tej citacii hovori o veku. Opat ti unika cela podstata tej citacie, ako vzdy :roll:

A daval som to sem na margo toho ako sme sa v inej teme bavili o tom koho zaujmi zastupuje antifa.
hughito
Redeemer
Redeemer

kali520 napísal:Ja vazne neviem kde sa v tej citacii hovori o veku. Opat ti unika cela podstata tej citacie, ako vzdy :roll:

A daval som to sem na margo toho ako sme sa v inej teme bavili o tom koho zaujmi zastupuje antifa.
A reagoval som na teba ?
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Neda mi aj tak zaregovat na 16 rocnych chalanov ktorych stretavam v autobusoch a maju stale polepene na taskach a odznaky bud Prop.sk alebo 88 , radsej fajcim huulim grass(rasist fasist hooligans :D),Alebo stare zname hakenkrojce...Nie je vam to trapne ze sa oznacujete za nacionalistov a chodite tak vyparadeny?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Risko napísal:Neda mi aj tak zaregovat na 16 rocnych chalanov ktorych stretavam v autobusoch a maju stale polepene na taskach a odznaky bud Prop.sk alebo 88 , radsej fajcim huulim grass(rasist fasist hooligans :D),Alebo stare zname hakenkrojce...Nie je vam to trapne ze sa oznacujete za nacionalistov a chodite tak vyparadeny?
kde sa daju zohnat tie nalepky? ja chceeem. btw, minule v zeleznicnom vagone som videl ze je tam 88 miest na sedenie, takze konstrukter bol asi pan Messerschmit.

a co ze hulis travicku? toz akoze si teraz co?

a teraz vazne: za nackov, fasistov etc su dnes oznacovani vsetci s nepohodlnymi nazormi, kedysi to boli reakcne a podvratne zivly. nic sa nezmenilo.
Napísať odpoveď