Správanie sa ministrov + politika na Slovensku

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slay »

Pinhead, to ze ty mna alebo sulika za nieco povazujes, je dolezite tak mozno pre teba, zvysnej populacii univerza je to viac nez jedno, ale fajn ze nestracas nadej a podelis sa o to s nami. K tomu tvojmu genialnemu napadu len tolko, ze je to blbost. Vacsiu diskriminaciu si snad ani neviem predstavit. A keby si trosku rozmyslal, malo by ti byt jasne ze za co si take by nas odsudili vsetci na svete, snad okrem severnej korei a par dalsich ficovych kamaratov.

Tehla
tehla napísal:hanbiš sa, že neprijali tohto šaška?
Napodiv si to pochopil uplne presne. :wink:

Krija No tych 15 milionov Sulik odhadol asi podla predoslych volieb, podla mna by to bolo urcite viac. Pokial ide o tych 7 eur, tak neviem ci sa narokom robis hlupuckym alebo chces onanovat nad slovickarenim. Kazdopadne ak si to nepochopil, tak tym naznacoval ze obcan nebude musiet mat ziadne vydavky zo svojho disponibilneho prijmu. Je to isto narocne na pochopenie, ale verim ze to zvladnes. Ak chces naznacit ze to pojde z dani a bla bla.. Tak ty ako volic platis tych 7 pre stranu aj dneska, a ak ak by si bol nevolic a rozhodol sa inkasovat tych 7 eur pre seba, tak kde je problem? Ved sa vracaju peniaze medzi ludi. Citime socialne nie? :D Cigani, Asociali, Analfabeti a ini volici smeru aspon budu mat na cigaretya cuco aby mohli bojovat proti krize. A ako vravi Sulik, aj tak tu SNS SMER HZDS denno denne vyrabuju viac :D..
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tehla, tvoj nazor akceptujem, tu nejde vobec o nedostatok informacii, ale o simpatie...ked mi je raz Dalajlama simpatickejsi ako Fico, tak mi proste je simpatickejsi...
A celkovov v tejto teme sa bavime o spravani nasich politikov a nie o tom ako to je, alebo bolo za Dalajlamu v jeho krajine. Pozri, bolo tu spominane, toho cinskeho diktatora prijali na urovni a netusim preco...a pozri ako sa maju ludia v Cine? A nepovies nic...
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Lubos ok, tvoj nazor, aj ked zvlaštne, že daš viac na to, za čo sa vydáva a čo hlasa dnešna chora propaganda (ako „morálna“ autorita a nejaky „symbol dobra“), ako by si mal porozmyšľať nad tym, čim naozaj je z hľadiska jeho činov a zostávaš naklonený „náboženstvu“, kde žiadny Boh nie je, prave naopak.
Ano, jeto tema o činnosti politikov a bavime sa o tom, že neprivitali dalajlamu a sučasťou tejto diskusie je asi aj to, že prečo dobre urobili...
A k tomu, že ako žiju ľudia v čine, no možno každy čiňan sa chce stať dalajlamovym otrokom :wink:
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

slay napísal:Pinhead, to ze ty mna alebo sulika za nieco povazujes, je dolezite tak mozno pre teba, zvysnej populacii univerza je to viac nez jedno, ale fajn ze nestracas nadej a podelis sa o to s nami. K tomu tvojmu genialnemu napadu len tolko, ze je to blbost. Vacsiu diskriminaciu si snad ani neviem predstavit. A keby si trosku rozmyslal, malo by ti byt jasne ze za co si take by nas odsudili vsetci na svete, snad okrem severnej korei a par dalsich ficovych kamaratov.
kto tu prvy zacal snivat o diskriminacnom volebnom systeme a otvorene spochybnuje zakladny princip demokracie /rovnost hlasov/? nie nahodou sulik a ty? 'za cosi take' by nas 'vsetci na svete' podla teba urcite pochvalili, aj ked nikde vo svete sa k takej chu**** nikto neodhodlal :roll:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

ViRuS a slay, netrepte tu nieco o slovickareni, lebo jedini kto tu slovickari ste teraz prave vy dvaja. sulik sa povazuje a je povazovany za experta na dane a odvody. na jeho stranke si mozte precitat aj jeho pracu o odvodovom bonuse. preto nie je na mieste z vasej strany akakolvek obhajoba tohto sulikovho bonmotu! clovek v jeho postaveni sa ma teda vyjadrovat vecne ale hlavne presne, aby si tu jeho neoliberalni FANS zbytocne nemuseli namyslat resp. hladat v clanku nieco, co nie je napisane ani medzi riadkami.

ad "stupen ignorantstva":

citoval ho tu slay, citoval som ho ja a k tomu ako to vidi nas ViRuS pre zmenu treba predstavivost ako hrom. ta baba v prilohe bude asi angelina jolie.

"ZVLAST KED DALEJ V CLANKU UVADZA SUMU, KTORU DOSTAVAJU STRANY ZA JEDEN HLAS!!!"

nie nahodou na to poukazujem? teraz ju dostavaju a po zavedeni sulikovho modelu by ju DOSTAVALI NADALEJ (od tych co by sli volit). rozdiel je teda prakticky iba v jednom: pri sucasnom volebnom systeme nejde o priamu (sakris-vhodnejsie slovo nenachadzam, ale snad ma chapete) platbu stranam za pocet odovzdanych hlasov. v sulikovom systeme uz ale ano a k tomu s vedomim, ako aj sulik uvadza, ze viem aku cenu ma moj resp. vas hlas. tymto vsetkym tak negoval svoje predosle tvrdenie:

"Možnosť voliť nebude naďalej nikoho nič stáť..."

slay a disponibilny prijem. to musi byt nejaky preklep. ja viem, to som teraz optimista :D . slay, ved si ako sulik. tiez sa sam dokazes vygumovat, sam znegujes svoje tvrdenia, ktore si dokonca vyjadril v tom istom prispevku.

a) uz len ta poukazka v hodnote 7 eur sa stava automaticky disponibilnym prijmom.
b) ako som tu vyssie naznacil, tak strany pravdpodobne nedostavaju peniaze od tych obcanov, ktori sa volieb nezucastnili. pri sulikovom systeme sa vsetci danovi poplatnici poskladaju na baksis tak pre pol. strany (od volicov), ako aj pre nevolicov. je to nieco na principe "srotovne".
c) na vas treba fakt neuveritelne velku lopatu a obrovsku davku trpezlivosti :wink:

edit: 25. 09. 09 18:53 prilozena slubena priloha
Prílohy
angelina_jolie.jpeg
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

o akej predstavivosti tu ty rozpravas? vychadzam z predpokladu, ze hento by si nedovolil tvrdit (a mysliet to doslovne) ani lacko z hornej-dolnej, nie vysokoskolsky vzdelany clovek. ak ano tak potom je to rovnaky idiot ako clovek co to vezme vazne... :roll:

tak alebo tak neviem co to meni na podstate toho clanku...
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Kupte si piatok noviny SME, budu tam pekne nalepky od Shootyho, s politickym motivom. Aj dnes boli vraj.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Ale čakal som niečo lepšie... :)
Prílohy
zajtra.jpg
dnes.jpg
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

OMG!!! Daju sa tie nalepky niekde zohnat z netu? Nahodou? Prosim, bol by som vdacny...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No asi nie. Jedine vytlačiť na samolepiaci papier...
slay
Addict
Addict

krija strasne kecas, ale je uzasne pozerat sa ako dokazes mutit cistu vodu svojim bahnom. Vyjadril som sa, myslim ze aj ti menej inteligentny pochopili Sulikov zamer. To je vsetko.

Dizzy Sulikov napad nieje diskriminacny. Umoznuje volit vsetkym rovnako. V takej polohe ako je navrhovany, je to samozrejme len nerealny konstrukt, ale podstatu problemu degeneracie volieb vystihuje.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

slay napísal:krija strasne kecas, ale je uzasne pozerat sa ako dokazes mutit cistu vodu svojim bahnom. Vyjadril som sa, myslim ze aj ti menej inteligentny pochopili Sulikov zamer. To je vsetko.
a nieco k podstate nemas?
slay
Addict
Addict

krija napísal:a nieco k podstate nemas?
K podstate som sa uz vyjadril v predchadzajucich postoch. Ty si si vymyslel par irelevantnych blbosti len aby si mohol dudrat a dookola si ich omielal a to iste by si spravil aj po mojej dalsej reakcii. Vidis v tom neaky zmysel? Ja nie.. Budes tu slovickarit jak dojcenec, pritom pointa toho clanku je viac nez jasna.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

sulikov zamer vychadza z chybnych predpokladov a preto mu vychadzaju nezmysli. o tom to je! no a ty sa tu opat hras viac na pravnika ako na ekonoma.
slay
Addict
Addict

krija napísal:sulikov zamer vychadza z chybnych predpokladov a preto mu vychadzaju nezmysli. o tom to je! no a ty sa tu opat hras viac na pravnika ako na ekonoma.
V com mu vychadzaju prosim ta nezmysly?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ze nas volby nebudu nadalej nic stat.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

nas nebudu stat o nic viac, chapeme sa?
slay
Addict
Addict

krija napísal:ze nas volby nebudu nadalej nic stat.
:lol: ako vravim, slovickarenie hodne dojcenca.. ano vratili by sa neake peniaze zo statnej kasy medzi nevolicov, ktori by na tom inkasovali (velmi socialne), a ty ako volic by si do schranky dostal papierik, ktory by si aj odovzdal a strana by dostala tie peniaze co aj teraz.. A ano pravdepodobne by z toho vznikli aj neake dalsie zvysene naklady, ale naozaj zanedbatelne.. a aj keby tato zmena znamenala zdvojnasobenie nakladov na volby (kludne aj 4nasobenie) tak by to stalo zato, predislo by sa tym ovela vacsim skodam na spolocnosti (www.zadlzili.sk, www.ukradli.sk)..

viem ze si tvrdohlavy krija, takze neako nemam volu sa uz tejto problematike dalej venovat, myslim ze kazdy kto chcel pochopil
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:nas nebudu stat o nic viac, chapeme sa?
ako som uz x-krat napisal. budu! slay tu bagatelizuje sulikov navrh, ze nie je problem so "...zdvojnasobenim nakladov na volby (kludne aj 4nasobenie)", ale kludne hovorme v reci cisel. ucast na volbach sa uz po niekolkykrat pohybuje okolo 50%. to znamena, ze stat bude davat peniaze nevolicom tak dojde prave k tomu zdojnasobeniu nakladov. ako aj sulik opisal, nejde o zanedbatelnu sumu. neber nasledovne osobne, lebo to bude viacmenej pre slaya. preco tu neonanujete nad sulikovou aktivitou s vypisanim referenda kde urcite ponuka tusim v piatich siestich bodoch lepsie navrhy aj co sa tyka sposobu volieb ako tento beznadejny pokus zaujat totalnou, ze musim uz zahresit ko*ot pi*ov***, ktoru tu budete este obhajovat. ak v tom chcete naozaj pokracovat tak sa najprv vratte do 1. triedy ZDS a ked to zvladnete tak sem pridte diskutovat.

slay si asi neuvedomuje, ze akekolvek zadlzovanie vlady (ktore tak kritizuje v inej teme) za nasledok hned niekolko dopadov na obyvatelstvo.

- narast dani
- kedze vlada si poziciava ine sumy, tak je prakticky nemozne, aby obyvatelstvu banky poskytli uver za prijatelnejsich podmienok
- rast inflacie

a vraj tvrdohlavy? no, to ty slayko si ten pravy :D
slay
Addict
Addict

Ach ja stale rozpravam o pointe! opakujem ako papagaj "je jasne co tym chcel povedat".. si tu jediny kto to berie moc vazne. A jasne je to teoreticky realne.. ale fakt len teoreticky. Myslis ze cakam ze SaS sa dostane do parlamentu a zmeni volebny zakon alebo co? A navysovanie statneho dlhu tym to navrhom? Pozri sa kolko dal fico na vianocne prispevky omg.. a aky bol z toho prinos? Tu vobec nejde o diskutovanie o tomto ako keby to malo prist prveho januara do platnosti, ide posledny raz opakujem o pointu, ze volia aj totalni idioti a paraziti spolocnosti za parky a pivo.. a ty tu orodujes nad cislami.
Napísať odpoveď