//autoeditácia príspevku ( 25 Sep 2009, 22:56 )
dalsie zaujimave fotky na zamyslenie
Nepovedia nic alebo to spochybnia.. je to zvlastna kasta ludi ktora nebude nikdy uspokojena a vzdy si bude mysliet ze ma pravdu. Dufam ze uz sa vsetci z nich pripravuju na koniec sveta, globalny krach financneho systemu, ktory uz snad aj viac krat mal byt.. len sa mi nechce hladat tie pi*ov*** o amere, utoku ameriky na rusko etc., new world order, zidovladu, slobodomurarov, ufo mimozemstanov a trilion inych chu****.. a ja uz to zacinam mat fakt na salame, choromyselnost ludi je nekonecna, ak sa budem musiet pozerat na to ako cigani, socialne pripady, revolucni mladeznici a zbohatlici pretlacia ficove dristy este na dalsie 4 roky a neonacistu do vuc tak sa fakt asi odstahujem.Fatall napísal:co povedia konspiratori na toto?
http://gizmodo.com/5393882/new-apollo-1 ... ander-flag
Podla mna to video len dokazuje, ze nebolo zinscenovane pristatie na mesiaci, ale zinscenovane su najme tie konspiracne teoriezvonenie33 napísal:to si robis snad srandu nie? takych videi ti natocim milion
Z čoho si vyvodil tieto percentá ?Fretka napísal:No ja niesom velky fanda USA ale podla mna na 80% tam boli. Zvýšnych 20% podla mna neboli.
Nemajú tam prečo ísť, boli tam viackrát (tuším 5) a nie je dôvod na to, sa tam vracať. Je to veľmi nákladné.plusminus napísal:fakt neviem comu mam verit, len sa pytam, preco tam nejdu zas ? predsa osobna skusenost je viac ako zachytia a donesu roboty... ci ani nie ?
A načo? Nech za tie financie radšej preskúmajú iné planéty, na ktorých by sa mohol vyskytovať život a v ďalekej budúcnosti by bola možná osídlenia (troška sci-fi, ale určite to raz bude možné)plusminus napísal:fakt neviem comu mam verit, len sa pytam, preco tam nejdu zas ? predsa osobna skusenost je viac ako zachytia a donesu roboty... ci ani nie ?
Žeby boli niekoľko násobne vzdialené ako Mesiac?plusminus napísal:Andry: ok, preco uz nesli ? od prveho "pristatia" na mesiaci predsa ubehlo par rokov..