Lož USA o ich pristátí na mesiaci

Diskusie na politické témy...
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

no, takze...projekt gemini, konkretne gemini 11 vystupal do vzdialenosti 1375 km od zeme. pisem z mobilu a nechce sa mi copy paste, ale overit sa to da aj na wiki.

//autoeditácia príspevku ( 25 Sep 2009, 22:56 )
dalsie zaujimave fotky na zamyslenie :wink:
Prílohy
bez komentara ;-)
bez komentara ;-)
Tato fotografie pochází z výzkumného střediska ve Virginii. (Langley research center Hampton Virginia) Jako trenažér pro kosmonauty přinejmenším zajímavé. Na co ale potřebují astronauté při výcviku černou stěnu?
Tato fotografie pochází z výzkumného střediska ve Virginii. (Langley research center Hampton Virginia) Jako trenažér pro kosmonauty přinejmenším zajímavé. Na co ale potřebují astronauté při výcviku černou stěnu?
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Fatall napísal:co povedia konspiratori na toto? :D

http://gizmodo.com/5393882/new-apollo-1 ... ander-flag
Nepovedia nic alebo to spochybnia.. je to zvlastna kasta ludi ktora nebude nikdy uspokojena a vzdy si bude mysliet ze ma pravdu. Dufam ze uz sa vsetci z nich pripravuju na koniec sveta, globalny krach financneho systemu, ktory uz snad aj viac krat mal byt.. len sa mi nechce hladat tie pi*ov*** o amere, utoku ameriky na rusko etc., new world order, zidovladu, slobodomurarov, ufo mimozemstanov a trilion inych chu****.. a ja uz to zacinam mat fakt na salame, choromyselnost ludi je nekonecna, ak sa budem musiet pozerat na to ako cigani, socialne pripady, revolucni mladeznici a zbohatlici pretlacia ficove dristy este na dalsie 4 roky a neonacistu do vuc tak sa fakt asi odstahujem.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

vy dvaja si tu asi z ludi robite prcu :D . na nejaku machulu z mesiaca ukazu bielou sipkou a napisu, ze to je vlajka a vy hned uverite a k tomu este nezabudnete prehodit par slov o psychologickom rozpolozeni jedincov, ktori proste iba neveria tej americkej epopeji.

chcete vidiet vlajku? kto ju tam kua zapichol a to skor ako to oficialne vykonali?
Prílohy
seoswy.jpg
Apollo 11. Armstrong je už venku z LEMu a fotí Aldrina, jak z LEMu vylézá. Poté mají (plán mise + fotky) vztyčit vlajku... AS11-40-5862
Apollo 11. Armstrong je už venku z LEMu a fotí Aldrina, jak z LEMu vylézá. Poté mají (plán mise + fotky) vztyčit vlajku... AS11-40-5862
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

k tym obrazkom len tolko :D
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Fatall napísal:k tym obrazkom len tolko :D
hej a ta vlajka v okne ako hovoria veriaci je nejaka stupnica, aby astronauti vedeli, ze ako vysoko sa na mesiaci skace.
Renovacio
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Renovacio »

Nemôžem si pomôcť ale aj tak im verím, že tam boli ... :)
:mafia:
slay
Addict
Addict

krija :lol: velmi sa mi pacia tie zjavne chyby, ze pri dvojickach len tak padne neaka budova po vedla FAIL :aasmile27:, do pentagonu uz nevedia nahebat lietadlom ale sejmu ho raketou a podhodia tam motor z neakeho mini lietadielka.. FAIL , ked pristavaju na mesiaci tak niekto spravi omylom fotku kde vidno uz zapichnutu vlajku v odraze FAIL :aasmile11: .. Vsetci zamozni zidia sa v interviews pravidelne omylom prerieknu o plane na ovladnuti sveta ..FAIL, farmaceuti na letak omylom napisu ze co za "svinstva" tam davaju aby si to mohol kazdy kto ma v zadku dieru odborne rozpytvat.. FAIL ..

:wink: musim uznat fakt su vsetci riadni babraci, este ze mame tak vysokointeligentnych konspiratorov, .. par labilnych paranoidnych 24/7 za internetom expertov presti vsetky tajne sluzby sveta aj najvacsie mozgy.. jo jo.. vsetci vas len klamu a vymyvaju,.. konecne sa vam podarilo otvorit oci :lol: .. "gratulujem"
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Fatall napísal:k tym obrazkom len tolko :D
to si robis snad srandu nie? takych videi ti natocim milion
slay
Addict
Addict

zvonenie33 napísal:to si robis snad srandu nie? takych videi ti natocim milion
Podla mna to video len dokazuje, ze nebolo zinscenovane pristatie na mesiaci, ale zinscenovane su najme tie konspiracne teorie
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Veď aj ja som bol na Marse, ale konšpirátori by na mojich dôkazoch našli minimálne toľko chýb a "jasných" dôkazoch a natočili by toľko neomylných dokumentov o mojom klamstve, že som radšej ticho :aasmile11: :aasmile13:
Fretka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Fretka »

No ja niesom velky fanda USA ale podla mna na 80% tam boli. Zvýšnych 20% podla mna neboli.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Fretka napísal:No ja niesom velky fanda USA ale podla mna na 80% tam boli. Zvýšnych 20% podla mna neboli.
Z čoho si vyvodil tieto percentá ?

Podľa mňa môže človek povedať, že buď tam boli, neboli, ale neviem, lebo sa o to vôbec nezaujímam, ale percentovať ?
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

fakt neviem comu mam verit, len sa pytam, preco tam nejdu zas ? predsa osobna skusenost je viac ako zachytia a donesu roboty... ci ani nie ?
hughito
Redeemer
Redeemer

plusminus napísal:fakt neviem comu mam verit, len sa pytam, preco tam nejdu zas ? predsa osobna skusenost je viac ako zachytia a donesu roboty... ci ani nie ?
Nemajú tam prečo ísť, boli tam viackrát (tuším 5) a nie je dôvod na to, sa tam vracať. Je to veľmi nákladné.
Aj keď sa mi zdá, že som niekde čítal, že sa tam opäť pôjde.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

plusminus napísal:fakt neviem comu mam verit, len sa pytam, preco tam nejdu zas ? predsa osobna skusenost je viac ako zachytia a donesu roboty... ci ani nie ?
A načo? Nech za tie financie radšej preskúmajú iné planéty, na ktorých by sa mohol vyskytovať život a v ďalekej budúcnosti by bola možná osídlenia (troška sci-fi, ale určite to raz bude možné)
hughito
Redeemer
Redeemer

plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Andry: ok, preco uz nesli ? od prveho "pristatia" na mesiaci predsa ubehlo par rokov..
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

plusminus napísal:Andry: ok, preco uz nesli ? od prveho "pristatia" na mesiaci predsa ubehlo par rokov..
Žeby boli niekoľko násobne vzdialené ako Mesiac?
Napísať odpoveď