Radary a Radarove systemy v SR

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Dobru hracku som Ti poradil? :D
A to, ze Valentine zachyti trojnozku vieme, ale musis mat nastavenu citlivost na kazde pasmo a sanca na reakciu je takmer nulova, kedze to ako aj sam pises zachyti az v mmente, ked Ta zamera :? Ci?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

ee nemusis. aj v Mode u ju zachyti ... Velke U len zapne snimanie pasma K.
A ano zachyti to v momente zasahu. Jedina vyhoda pre nas "Smrtelnikov" je ze sa pri stupani tepleho vzduchu z Asfaltu velmi dobre rozptyluje. Cize ho zaregistrujes trochu skor. Ale aj tak to je na hranici reakcnej doby vodica.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Shark NX: A ako sa zachovas, ked si zapipe antiradar, hmm??? Ides 80 km/h na patdesiatke, na tebe je nalepene auto, skocis na brzdu a ten za tebou to napali do teba, lebo nestihne reagovat???
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Veď to tu už aspoň 100x písal, že žiadna panika, najprv spätné (potom cvak) a až potom brzda..
IMHO jeho bordel. Prekračuje rýchlosť a ešte sa aj lepí. :D No popravde znie táto situácia dosť smiešne..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Shark NX: A ako sa zachovas, ked si zapipe antiradar, hmm??? Ides 80 km/h na patdesiatke, na tebe je nalepene auto, skocis na brzdu a ten za tebou to napali do teba, lebo nestihne reagovat???
1. Ako pise Frikso ... Na to si davam pozor ako prvu vec ...
2. Vacsinu ich miest uz mam vychytanych ... A na 50 v neznamom meste idem velmi zriedkavo viac ako 65.
3. Ked sa na mna niekto lepi vzdy ho pustim pred seba a berem ho ako sponzora (Za neho a letime) ;)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

ad3: Tak to máš pekne vymyslené :lol: len čo ak bude niekde za kríčkom zacúvaná fábia a cvakne vás zozadu? :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vo vacsine pripadov uz niekoho maju odchyteneho cize maju miesto maximalne pre jedneho.
Par krat sa mi to takto podarilo ze zobrali iba toho predomnou a na mna len zazerali.
+Samozrejme Valentine mi visi hore na clone ... Cize klasicku Fabiu vidim a Trojnozkami vzdy meraju odpredu.
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

na kolko sa chcem informovat... Su este povolene Cobry alebo ine detektory?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

vsetky detektory radarov a antiradary su zakazane
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Shark NX napísal:deMarkqo Bushido je policajt :) On si to tu cita denno denne.
A Antiradary su zakazane uz davno. Lenze v Noci to policajti nevidia ... cize tak ci tak s tym jazdim.
Máme tu ešte jedného zeleného :D . Tu je http://www.hojko.com/profile.php?mode=v ... le&u=16879
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

:D uz aj na hojku budu zachvilu hliadky :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal::D uz aj na hojku budu zachvilu hliadky :D
Tymto sprostym prispevkom si co chcel povedat??? Ide o nieco s hlbsim zmyslom ako bezduchy offtopic z tvojej strany??? :twisted:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

hojko, Ty to este nevies? Tie hliadky Ta zastavia predtym, ako postnes podobny koment :D
male pivo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa male pivo »

Ludia mam otazku :D co by sa stalo keby vas tak stym Policajti zastavili a videli va to na celnom skle? Neviem kde ale pocul som ze vo Svajciarsku ci v Rakusku sa davaju pokuty len zato ze ked niekomu ukazuje kde su presne radary...je to pravda?
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

vyksušaj, potom povedz skusenosti :D
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

anonym1234 napísal:Ludia mam otazku :D co by sa stalo keby vas tak stym Policajti zastavili a videli va to na celnom skle? Neviem kde ale pocul som ze vo Svajciarsku ci v Rakusku sa davaju pokuty len zato ze ked niekomu ukazuje kde su presne radary...je to pravda?
U nás by si dostal pokutu podla sadzobníka, a poriadne mastnú - tuším okolo 150€ a keď bude policajt chcieť tak mu odovzdáš aj techničák.
V rakusku detto, a v Švajčiarsku ti policajt môže dokonca skontrolovať a zhabať GPS navigáciu, ak sú v nej informácie (POI body) o policajných kamerách).
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

anonym1234: Vo Svajciarsku je zakazane mat v navigacii POI body radarov, tusim este aj v Taliansku. O Rakusku som este nic take necital.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

anonym1234 napísal:Ludia mam otazku :D co by sa stalo keby vas tak stym Policajti zastavili a videli va to na celnom skle? Neviem kde ale pocul som ze vo Svajciarsku ci v Rakusku sa davaju pokuty len zato ze ked niekomu ukazuje kde su presne radary...je to pravda?
Rakusko, Nemecko ti antiradar rovno zhabu a na tvoje naklady ho nechaju zlikvidovat. + K tomu Mastna pokuta okolo 200€.

Suradnice s Radarmi "Kontroluju" vo Svajciarsku. Je to taka kontrola jak podme na jahody kedze iGo ti napr Ukazuje Radary az za Jazdy. V Pripade ze sa pozeras len na Mapu tak nevidis nic.
Preto som strasne zvedavy ako by sa mi Svajciarsky Policajt hrabal v Navigacnom aby mi nasiel nejaky radar. A zapnutou moznostou Notifikacie Radarov by nepochodil ... To by mi musel ukazat ze sa v Mojom navigacnom systeme nachadza Subor s Databazou tychto radarov ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Počuj Shark, Ty si taký veci znalý, ako je to s našími slávnymi trojnožkami a fotením v noci? Majú dáky "nightvision" alebo ako? Mám pocit, že v noci to zatiaľ nepoužívajú... :)

Ináč najnovšie merajú s trojnožkami v Sitine, stoja v diaľke a merajú ako rýchlo vychádzaš z tunela...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

V Noci lietaj ako vtak :D ... Trojnozky ta sice dokazu zmerat ale fotak ta neodfoti ... Cize to vobec nepouzivaju.
Ja si davam bacha jedine na Fabie, Golfy, Passaty a Audiny a zatial ma v noci nikto nenacapal ... A to si pri PKO lietam 90.
Napísať odpoveď