A to, ze Valentine zachyti trojnozku vieme, ale musis mat nastavenu citlivost na kazde pasmo a sanca na reakciu je takmer nulova, kedze to ako aj sam pises zachyti az v mmente, ked Ta zamera
Radary a Radarove systemy v SR
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ee nemusis. aj v Mode u ju zachyti ... Velke U len zapne snimanie pasma K.
A ano zachyti to v momente zasahu. Jedina vyhoda pre nas "Smrtelnikov" je ze sa pri stupani tepleho vzduchu z Asfaltu velmi dobre rozptyluje. Cize ho zaregistrujes trochu skor. Ale aj tak to je na hranici reakcnej doby vodica.
A ano zachyti to v momente zasahu. Jedina vyhoda pre nas "Smrtelnikov" je ze sa pri stupani tepleho vzduchu z Asfaltu velmi dobre rozptyluje. Cize ho zaregistrujes trochu skor. Ale aj tak to je na hranici reakcnej doby vodica.
-
Shark NX
Addict
1. Ako pise Frikso ... Na to si davam pozor ako prvu vec ...hojko napísal:Shark NX: A ako sa zachovas, ked si zapipe antiradar, hmm??? Ides 80 km/h na patdesiatke, na tebe je nalepene auto, skocis na brzdu a ten za tebou to napali do teba, lebo nestihne reagovat???
2. Vacsinu ich miest uz mam vychytanych ... A na 50 v neznamom meste idem velmi zriedkavo viac ako 65.
3. Ked sa na mna niekto lepi vzdy ho pustim pred seba a berem ho ako sponzora (Za neho a letime)
-
erytrocyt
VIP
Máme tu ešte jedného zelenéhoShark NX napísal:deMarkqo Bushido je policajtOn si to tu cita denno denne.
A Antiradary su zakazane uz davno. Lenze v Noci to policajti nevidia ... cize tak ci tak s tym jazdim.
-
midnight_man
Guru
-
Mateq
Medium Professional
U nás by si dostal pokutu podla sadzobníka, a poriadne mastnú - tuším okolo 150€ a keď bude policajt chcieť tak mu odovzdáš aj techničák.anonym1234 napísal:Ludia mam otazkuco by sa stalo keby vas tak stym Policajti zastavili a videli va to na celnom skle? Neviem kde ale pocul som ze vo Svajciarsku ci v Rakusku sa davaju pokuty len zato ze ked niekomu ukazuje kde su presne radary...je to pravda?
V rakusku detto, a v Švajčiarsku ti policajt môže dokonca skontrolovať a zhabať GPS navigáciu, ak sú v nej informácie (POI body) o policajných kamerách).
-
Shark NX
Addict
Rakusko, Nemecko ti antiradar rovno zhabu a na tvoje naklady ho nechaju zlikvidovat. + K tomu Mastna pokuta okolo 200€.anonym1234 napísal:Ludia mam otazkuco by sa stalo keby vas tak stym Policajti zastavili a videli va to na celnom skle? Neviem kde ale pocul som ze vo Svajciarsku ci v Rakusku sa davaju pokuty len zato ze ked niekomu ukazuje kde su presne radary...je to pravda?
Suradnice s Radarmi "Kontroluju" vo Svajciarsku. Je to taka kontrola jak podme na jahody kedze iGo ti napr Ukazuje Radary az za Jazdy. V Pripade ze sa pozeras len na Mapu tak nevidis nic.
Preto som strasne zvedavy ako by sa mi Svajciarsky Policajt hrabal v Navigacnom aby mi nasiel nejaky radar. A zapnutou moznostou Notifikacie Radarov by nepochodil ... To by mi musel ukazat ze sa v Mojom navigacnom systeme nachadza Subor s Databazou tychto radarov ...