Resident Evil 5
Resident evil 5
No chlapy potrebujem pomoc
pri sputany hry mi vipise:X( this application has failed to start because xlive.dll wasnot found.Re-instaling the apllication may fix this problem.)neviete co je stim?direct x som reinstaloval a nejde tak ci tak nvm teraz co amm spravit a pocitac mam nato pohod amd Atlhon- X2-4400,ram 2GB,VGA-ati 4870cize nevidim vtom problem aby mi to neslo..no a furt mi to vipisuje aj na direct 9 aj na direct 10...
-
lekoklatik
VIP
stiahni a nainštaluj si microsoft games live. Možno ti to potom pôjde
http://www.freewarefiles.com/downloads_ ... amid=35222
//autoeditácia príspevku ( 03 Oct 2009, 13:56 )
zdravím. Tak už dávno sa mi resident evil podarilo rozbehnúť /píšem o chybe ktorú som spomínal tuším stranu do zadu/ a to takým spôsobom, že mám na grafickej karte dva výstupy. V jednom mám zapojený monitor a v druhom televízor cez HDTV kábel. Keď som chcel spustiť hru a mal som zapnutý len monitor, tak mi hra vyhodila error spomínaný na predošlej strane. No akonáhle som zapol aj televízor /mám to klonované čiže čo na monitore to na televízore/ všetko bolo v poriadku. Stačilo aby som hru spustil a potom som mohol televízor v pohode vypnúť a hrať len na monitore. Na túto "vec" som prišiel cez google, prosto som hľadal že prečo a niekto na nejakom nemenovanom zahraničnom fóre písal že skús vymeniť monitor
Ok a teraz k otázočke mojej. Hral som RE5 na offline profile. Včera mi padlo PC tak som musel preinštalovať win. Save súbory z mojich dokumentov /CAPCOM\Resident Evil 5\MKX/ som si zálohoval. Avšak keď som priečinok vložil do mojich dokumentov tak ako tam bol pred tým, nainštaloval som windowslive, tak mi v hre nenašlo môj MKX offline profil. Pýtam sa teda, dá sa nejak na windows live rozbehať môj starý offline profil, z ktorého mám uložené pozície? Keď som skúsil vytvoriť rovnaký offline profil a následne na to som do "nového" priečinku skopíroval súbory zo starého profilu, v hre mi napísalo že sú súbory poškodené a nedajú sa čítať. Chápeme sa? Prosto nakopírovaním starých súborov do nového rovnakopomenovaného profilu nefunguje
http://www.freewarefiles.com/downloads_ ... amid=35222
//autoeditácia príspevku ( 03 Oct 2009, 13:56 )
zdravím. Tak už dávno sa mi resident evil podarilo rozbehnúť /píšem o chybe ktorú som spomínal tuším stranu do zadu/ a to takým spôsobom, že mám na grafickej karte dva výstupy. V jednom mám zapojený monitor a v druhom televízor cez HDTV kábel. Keď som chcel spustiť hru a mal som zapnutý len monitor, tak mi hra vyhodila error spomínaný na predošlej strane. No akonáhle som zapol aj televízor /mám to klonované čiže čo na monitore to na televízore/ všetko bolo v poriadku. Stačilo aby som hru spustil a potom som mohol televízor v pohode vypnúť a hrať len na monitore. Na túto "vec" som prišiel cez google, prosto som hľadal že prečo a niekto na nejakom nemenovanom zahraničnom fóre písal že skús vymeniť monitor
Ok a teraz k otázočke mojej. Hral som RE5 na offline profile. Včera mi padlo PC tak som musel preinštalovať win. Save súbory z mojich dokumentov /CAPCOM\Resident Evil 5\MKX/ som si zálohoval. Avšak keď som priečinok vložil do mojich dokumentov tak ako tam bol pred tým, nainštaloval som windowslive, tak mi v hre nenašlo môj MKX offline profil. Pýtam sa teda, dá sa nejak na windows live rozbehať môj starý offline profil, z ktorého mám uložené pozície? Keď som skúsil vytvoriť rovnaký offline profil a následne na to som do "nového" priečinku skopíroval súbory zo starého profilu, v hre mi napísalo že sú súbory poškodené a nedajú sa čítať. Chápeme sa? Prosto nakopírovaním starých súborov do nového rovnakopomenovaného profilu nefunguje
sophyxx napísal:Ja mam problem z hladanim BSAA znakov pocas misii ... proste presiel som niektore misie aj 7krat a stale som vsetky nenasiel ... neviete poradit nejaku stranku kde by boli napisane pozicie + nejake screeny ?bol by som vam vdacny.
Kód: Vybrať všetko
http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=131999-
lekoklatik
VIP
spusti launcher a hore v ľavo máš Languages. Viď screen
-
sophyxx
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Ja som mu to palil do hlavy stale ... ked sa zacne tacckat pribehnes k nemu a das utok pestou (Hak, spodny alebo priamy alebo bocny podla toho aky ti da) par krat zopakuj a nakoniec padnepetko117 napísal:uz mi poradi niekto ako odrovnat toho manika s motorvou pilou? nic nanho neposobi..je to niekde na zaciatku prakticky..
Este mam jednu otazocku ci sa niekto pokusal zahrat si to s niekym cez dajme tomu Hamachi alebo pod ... a ci je problem v sieti ked spravim hru a kamosovi moju hru neukazuje alebo je to vo Windows Live
-
sophyxx
Amateur
Noo ked nemas naboje to je trosku problem ... potom musis vyuzivat postranne ulicky v niektorych su sudy s palivom ... ked bude pri nich vystrel do neho a skus to takto ... moze to by dlhe a tazke popri ostatnym zombiekochpetko117 napísal:skusim mu palit do hlavy a ked s abude tackat tak ho bit- to som neskusal...ale mam malinko nabojov..ak naboje dojdu je este nejaka sanca..ci mam hrat od znovu?:D
-
sophyxx
Amateur
No ja som s municiou vydrzal v pohode celu hru. Moja rada : ak na teba ide viac zombikov naraz strilaj stale na hlavu a vyuzivaj granaty ktore ti obcas hodi, ak na teba chodia po jednom tak vystrel do nohy jeden naboj a daj mu spodny hak. Dalsia moznost je poslat partaka utocit (defaultne sipha hore) a ty sekas z nozikompetko117 napísal:kks to je ale vypatlana hra..dej grafa vsetko ok ale tu municiu dohabali jak sa len dalo..
Zdravim , neviete niekto ako rozbehnut save game v hre? Totizto kamarat formatoval a tak si pred tym skopiroval save s dokumentov. No a ked to tam vlozil s5 tak mu to neslo nacitat, no ved pozrite sa sami. Neviete co s tym? Onedlho caka aj mna formatovanie a tiez nechcem aby som prisiel o save lebo mam toho uz strasne vela odohrate. (4x som to presiel)
-
sophyxx
Amateur
Myslim ze tento problem tu uz bol zmienovany ale nie vyrieseny. Jedine co mozem proadit je : skus po formatovani spravit novy herny ucet s rovnakym menom a do dokumentov pridat vsetky save. ak to nepojde moze byt este hacik v hre - stlac Home a skus medzi account settings nieco pohladat inac ti neviem proaditSapo napísal:Zdravim , neviete niekto ako rozbehnut save game v hre? Totizto kamarat formatoval a tak si pred tym skopiroval save s dokumentov. No a ked to tam vlozil s5 tak mu to neslo nacitat, no ved pozrite sa sami. Neviete co s tym? Onedlho caka aj mna formatovanie a tiez nechcem aby som prisiel o save lebo mam toho uz strasne vela odohrate. (4x som to presiel)
-
sophyxx
Amateur
No tak v tomto neviem ani ja aky je rozdiel
Ja hram na DX10 od zaciatku takze neviem ti povedat
a este rada
prejdi cim skor hru aby si mal neobmedzene naboje
ako rpve som mal do brokovnice neskor do tej prvej zakladnej pistolky
a teraz to rpechadzam tak ze len rpedavam naboje alebo setrim do novych zbrani 
mne to potrva kym to prejdem pecka hra len neviem ako zabijat monstra...presiel som toho s pilou...siel som do bane..visiel s bane a ptm tam je taka prisera.ako ju zabit..to je za tym ako som nasiel v tej bude toho tipka ale usiel..s auta vysla ta obluda..dam aj minu ale neviem ako ho sundat..cim dalej tym tazsie to je